Kometa Brno a PSG Zlín soupeří o to, kdo se pobaví na účet soupeře

7. dubna 2016, 18:06

hokej.cz

Extraliga pro tyto dva kluby sice už skončila, v aukci hokejových artefaktů však aktuálně zaujímají přední dvě příčky. Kometa Brno je na prvním místě a PSG Zlín na druhém. A to díky fanouškům, kteří průběžně přihazují na Kováčikovu a Kotvanovu hokejku. Vítěz aukce, tedy klub, jehož artefakt bude vydražen za nejvyšší částku, získá celkový výtěžek dražby na posezónní oslavu s fanoušky a hráči ve vybrané Radegast hospodě.

Zatím to vypadá, že se dýchánek pro fanoušky uskuteční na jihu Moravy. Ale nic ještě není rozhodnuto. I příznivci dalších klubů dávají příslušnost výrazně najevo a hájí svou fanouškovskou čest. Spravit si chuť po nevydařené sezoně se zřejmě rozhodli i fanoušci týmů, které hrají baráž, Litvínova a Karlových Varů. Artefakty těchto klubů – Trávníčkovy brusle a Gulašiho hokejka – jsou na třetím respektive čtvrtém místě.

Zatímco Bílí Tygři jasně ovládli základní část TELH a suverénně postupují i v play off, v tabulce dražených artefaktů se Výtiskova zelená helma, ocenění jeho černé práce na ledě, drží až na desátém místě.

Uvidíme, kteří fanoušci budou mít poslední slovo a pobaví se na účet soupeře. Podpořit svůj tým a ukořistit součást výstroje lídrů statistiky Radegast index z každého týmu můžete ZDE až do 22. dubna 2016. Artefakt, který bude vydražen za nejvyšší částku v rámci celé aukce, se stane vítězným. Jeho dražitel pro svůj klub a jeho fanoušky získává celkový výtěžek dražby, který je určen na posezónní oslavu v hospodě s hráči daného klubu.

Radegast index je parametr statistik, který je od sezony 2013-14 sledován a zobrazován současně s oficiálními statistikami. Radegast index se zaměřuje na bojovnost hráčů. Skládá se z +/- bodů, blokování střel a blokování hráče (hit), což je fyzický kontakt s výjimkou faulu, který vede k zastavení nebo „dohrání“ soupeře. Na základě Radegast indexu je každý měsíc vyhlášen Radegast index hráč měsíce. Více zde.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz