Krev! Prostějovský obr Sobotka si vyšlápl na vousáče Přindiše

Foto: Lubomír Tesař, lhkjestrabi.cz

Hned první hanácké derby mezi Prostějovem a Přerovem této sezony nabídlo strhující podívanou. Osm branek, bezmála 900 natěšených fanoušků, devatenáct udělených trestů a také rvačku, při níž tekla krev. Copak se asi stane v zápasech, během kterých půjde o ligové body?

Petrem Přindišem, který bojuje o smlouvu v Přerově, před časem přinesl web hokej.cz rozhovor. V něm mimo jiné uvedl: „Já jsem schopnej jít do čehokoli. Jsem dost impulsivní a výbušnej člověk. Stačí málo a jdu do obrátek. Když je potřeba, tak se poperu, to není problém. Mám rád tvrdou hru a myslím, že ji umím i přijmout.“

CELÝ ROZHOVOR ČTĚTE ZDE »

Na první bitku v letošním ročníku nemusel čekat dlouho. Nutno však dodat, že tentokrát neměl na vybranou – Daniel Sobotka se vmžiku vyřítil ze střídačky a srazil nic netušícího Přindiše. „Ehm, k tý bitce... Teďka mám z toho trošku vokno,“ říkal po zápase pro oficiální klubové stránky Prostějova. „Měl jsem tam strkanici s Čuříkem. Pro mě trošku srab, že za sebe nechá mlátit svýho spoluhráče. Když už, tak jsme si to měli rozdat sami,“ pokračoval Přindiš. „Přijde mi to trošku nefér, když někdo vystartuje ze střídačky, dává mi hrazdu a začne bitka. Já jdu do všeho, ale tohle bylo velký sousto a podle toho to taky dopadlo,“ uzavřel v rozhovoru s Petrem Komárkem.

Foto: Lubomír Tesař, lhkjestrabi.cz

K šarvátce 198 centimetrů vysokého Sobotky a jeho o patnáct centimetrů menšího protihráče se vyjádřil i Patrik Moskal, velká předsezonní posila Prostějova. „Mně se to moc líbilo. Já jsem byl spokojenej, dívalo se na to moc dobře,“ říkal s úsměvem. „Nechtěl bych být v kůži Přindiše, když jsem viděl, jak vypadá. Já tyhlety bitky nevyhledávám, nemám na to ani postavu,“ dodal pro lhkjestrabi.cz.

„Já jdu do všeho, ale tohle bylo velký sousto a podle toho to taky dopadlo."

Dočkáme se odvety? Příležitostí na to budou mít oba hráči ještě dost.

Na rvačku Petra Přindiše a Daniela Sobotky se můžete podívat zde (čas 9:08):

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz