MS se blíží. Asterix a Obelix jako hokejisté, prodáno už 450 tisíc lístků

Foto: Michal Eger

9. března 2017, 15:47

Adam Bagar

Už jen necelé dva měsíce scházejí do startu světového šampionátu 2017, který se uskuteční v Paříži a Kolíně nad Rýnem. Máte už doma vstupenky na utkání českého národního týmu, který sehraje základní skupinu ve francouzské metropoli? Pokud ne, potom je nejvyšší čas to změnit. V rámci prodeje balíčků už zmizelo 450 tisíc vstupenek, v pátek 10. března půjdou od 10 hodin do prodeje také lupeny na jednotlivé zápasy.

„Kdy budou k dostání jednotlivé vstupenky?“ ptají se organizátorů neustále fanoušci, kteří se konečně dočkali. Vstupenky jdou do prodeje už v pátek 10. března od 10 hodin. Poptávka po těchto lístcích je obrovská, proto bude také kapacita serveru pro rezervace prostřednictvím online portálu rozšířena na maximum a navíc budou zprovozněny telefonní linky.

Organizátoři šampionátu v Kolíně nad Rýnem a Paříži jsou zatím spokojeni s tím, jak lupeny mizí. V rámci prodeje balíčků už fanoušci získali více než 450 tisíc vstupenek. „Velkou část cesty k první cílové metě 600 tisíc diváků jsme tak urazili ještě před začátkem prodeje vstupenek na jednotlivá utkání,“ těší prezidenta organizačního výboru MS Franze Reindla.

„Už dnes můžeme na základě těchto výsledků říci, že návštěvníky čeká na stadionech parádní atmosféra, a to máme před sebou ještě prodej jednotlivých vstupenek, kde očekáváme největší nápor,“ libuje si Reindl s tím, že na ty nejatraktivnější zápasy lze získat už jen posledních pár kusů lupenů. Zájem byl totiž velký už o balíčky, a to hlavně v Kolíně nad Rýnem.

U našich západních sousedů táhnou turnajové dny s účastí domácích hokejistů, ale také ruské a švédské družiny. A téměř vyprodány jsou i některé zápasy v Paříži. Vysoké poptávce se těší utkání hostitelské Francie, Švýcarska, Kanady, Finska nebo Česka. Vstupenky na jednotlivé duely lze zakoupit už za 19 eur, lístky na vyřazovací boje začínají na metě 49 eur.

Češi se pod taktovkou kouče Josefa Jandače postupně v Paříži střetnou s Kanaďany, Bělorusy, Finy, Nory, Slovinci, Francouzi a Švýcary. Zatímco v Kolíně nad Rýnem se naposledy hrálo v roce 2010, francouzská metropole přivítá MS po dlouhých 66 letech. Oficiálními maskoty turnaje jsou bojovníci Asterix a Obelix, organizátoři už zveřejnili také promo videa.

Kde zakoupíte vstupenky na MS 2017 v Německu a Francii?

www.iihfworlds2017.com
www.facebook.com/iihfhockey
Rezervace po telefonu (Kolín): +49 (0)1806 2017 01
Rezervace po telefonu (Paříž): +33 892 69 20 17

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz