Nejsilnější sportovní okamžik 2015? V nominaci i Jágrův gól na MS!

Foto: Aleš Krecl, cslh.cz

24. listopadu 2015, 12:00

Václav Jáchim

U mantinelu získal puk, objel bránu, zamířil a typickým způsobem vypálil. Jaromír Jágr předvedl geniální akci, která rozhodla dramatické čtvrtfinále mistrovství světa v Praze proti Finům. Trefa do sítě gólmana Rinneho byla poslední, které Jágr docílil během kariéry v národním mužstvu. Nyní tahle paráda může získat další ocenění, byla totiž zařazena do nominace divácké ankety Vaše srdcová záležitost o nejsilnější sportovní okamžik roku 2015!

Anketa je novinkou letošního Sportovce roku, fanoušci mohou vybírat celkem ze šesti sportovních událostí na webu www.sportovecroku.cz. Hlasování bude mít dvě kola - to první už běží a končí 30. listopadu. Soutěž vyhlašuje hlavní organizátor letošního ročníku, společnost BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s redakcí ČT sport. Vylosovaní výherci se budou moci zúčastnit přímého TV přenosu pořadu Sportovec roku 2015, které proběhne 21. prosince v pražském hotelu Hilton. 

Vítězný nejsilnější sportovní okamžik vzejde z dvoukolového hlasování. V prvním kole mohou fanoušci vybírat z nominovaných příspěvků. Do druhého kola postoupí dva nejlepší příspěvky, ke kterým může být případně přiřazen další na tzv. divokou kartu. Hlasování druhého kola se uskuteční od 1. do 13. prosince 2015.

Kromě zmíněné vítězné branky Jaromíra Jágra ve čtvrtfinále světového šampionátu proti Finsku se v nominaci objevily triumf Jakuba Holuši na atletickém mistrovství Evropy v hale, titul fotbalistů Viktorie Plzeň věnovaný nemocnému Mariánu Čišovskému, drsný pád lyžaře Ondřeje Banka, vítězství Zdeňka Štybara v etapě Tour de France a nedávná obhajoba Fed Cupu v podání českých tenistek.

Hlasování probíhá na stránkách www.sportovecroku.cz, bližší informace najdete na: http://sportovecroku.cz/vase-srdcova-zalezitost/.

 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz