VIDEO: Do čtvrtfinále jde Zlín! Sparta přetlačila Třinec, zabrala i Mora

Foto: Jiří Zaňát, hokej.zlin.cz

1. března 2015, 20:44

Jan Šimek

Základní část Tipsport extraligy za sebou zabouchla dveře a zároveň odpověděla na poslední důležitou hádanku. A sice tu, kdo nakonec obsadí šesté místo zajišťující přímý postup do čtvrtfinále play off. Podle očekávání postavení v elitní šestce uhájil Zlín, který doma porazil Slavii. Teoretickou šanci na čtvrtfinále měla i Plzeň, jenže v Porubě prohrála s Vítkovicemi a musí do předkola. V parádním zápase plném gólů Sparta přehrála Třinec. Olomouc přerušila sérii proher, když otočila bitvu s Karlovými Vary.

Ševci přehráli Slavii a uhájili šesté místo

Zlínské šampiony čekal klíčový duel s pražskou Slavií, domácím stačil bod k tomu, aby si pojistili šestou příčku zaručující přímý postup do čtvrtfinále play off. Ševci začali dobře, vytvořili si šance a v závěru první třetiny se ujali vedení. Okál vyjel zpoza branky, okamžitě vypálil a brankář Furch se zakrytým výhledem nemohl dělat vůbec nic. Druhá část branku nenabídla, ale na startu té třetí se Zlín podruhé prosadil. V početní výhodě doklepl puk do sítě po Řezníčkově bombě od modré Holík a bylo to 2:0. Krátce nato sice sešívaní snížili po trefě Šulce, ale dvoubrankový náskok vrátil domácím Köhler a Pražané už jen korigovali na 3:2. Ve čtvrtfinále Zlín narazí na Kometu.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): „My jsme hráli s tím, že potřebujeme uhrát ten bodík a na to jsme se zaměřili. Utkání jsme měli pevně v rukou a jsme rádi za vítězství.“

Josef Beránek (trenér Slavie): „Bylo to kvalitní utkání, špatně jsme do něj vstoupili a pořád jsme dotahovali. Je to škoda, protože na konci jsme si vytvořili šance a je jen škoda, že se nám nepovedlo zápas vyrovnat.“

PSG ZLÍN - HC SLAVIA PRAHA 3:2 (1:0, 0:0, 2:2)

Branky a nahrávky: 19. Okál (Valenta, Žižka), 42. Holík (Řezníček, Vlach), 52. Köhler (Okál, Horák) – 46. Šulc (Bednář), 56. Poletín (Bednář, Valach).
Rozhodčí: Fraňo, Wagner – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 29:19.
Diváci: 5405.
Nejlepší hráči: Zdeněk Okál – Dominik Furch
PSG Zlín: Štůrala - Marušák, O. Horák, Valenta, Žižka, Kotvan, Řezníček - J. Svoboda, Čajánek, O. Veselý - Okál, Leška, Kubiš - P. Holík, Roman Vlach, Říčka - Ondráček, Sedláček, Köhler. Trenéři: Vlach a Jurík.

HC Slavia Praha: D. Furch - Valach, Šenkeřík, Šulc, Beňovič, J. Novák, Knot, A. Růžička - Vlasák, Bednář, Pletka - Stránský, T. Doležal, Poletín - Holec, Sklenář, Tomica - A. Furch, Vas, J. Veselý. Trenér: Beránek.

Pardubice nedaly gól a poosmé padly

Porážkami stíhaný výběr Pardubic se doma utkal s rozjetým Litvínovem a ten začal v Tipsport areně pěkně od podlahy. V čase 4:22 vyslal Hanzl do samostatného úniku Trávníčka, který si počínal jako mazák, a povedeným blafákem otevřel skóre. Vervu pak sice po ráně Gašparoviče zachránila branková konstrukce, ale v 10. minutě chemici udeřili podruhé. Kotouč došel po ose Jánský – Lukeš – Hübl k posledně jmenovanému, který nádhernou kombinaci vyšperkoval přesným zásahem. Domácí střelci se naopak neprosadili ani jednou a litvínovští gólmani Lukáš Horák s Jakubem Soukupem si rozdělili vychytanou nulu.

Miloš Říha st. (trenér Pardubic): „Litvínov přijel ve velké pohodě a byl po celý zápas hokejovější. O nic mu nešlo, kdežto my hráli o všechno. Udělali jsme dvě velké chyby, po kterých jsme dvakrát inkasovali. Ve druhé části jsme se zlepšili, ale schází nám klid v koncovce. Čtyřicet minut jsme však odmakali, věřím, že to musí přijít.“

Miloslav Hořava (asistent trenéra Litvínova): „Věděli jsme, v jaké situaci Pardubice jsou, takže jsme očekávali těžká zápas. Za tři body jsme rádi, utkání se nám povedlo. Výborný výkon týmu podpořili i oba brankáři. Jsme spokojeni.“

HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE - HC VERVA LITVÍNOV 0:2 (0:2, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 5. Trávníček (Hanzl), 10. Hübl (Lukeš, Jánský).
Rozhodčí: Homola, Pavlovič – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 4:6, navíc Marcinko (Pardubice) 10 minut.
Bez využití.
Střely na branku: 28:26.
Diváci: 8177.
Nejlepší hráči: Radoslav Tybor – Viktor Hübl
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Kristan – Gregorc, Čáslava, Benák, Havlík, Čutta, Korím, Ščotka – Sýkora, Špaček, Zohorna – Radil, Nahodil, Starý – Tybor, Marcinko, Gašparovič – Poulíček, Venkrbec, Kaut. Trenéři: M. Říha st. a M. Říha ml.
HC VERVA Litvínov: Horák (31. Soukup) – Gula, Kubát, Pavlík, Baránek, Štindl, Sklenička, Pavelka, Kokeš – Jánský, Hübl, Lukeš – Petružálek, Hanzl, Ručinský – Majdan, Piroš, Trávníček – Písařík, Šrámek, Jurčík. Trenéři: Rulík a Hořava.

Kometa zdolala Hradec a doma vyhrála popáté v řadě

Na led třetí Komety dorazil hradecký Mountfield, ale už po jedenácti minutách hry prohrával. Němcovi před hostující brankou nesedla střela, k puku se dostal Hruška a poslal jej nechytatelně pod horní tyčku. Hradci se nepovedl ani startu druhé dvacetiminutovky, kdy v přesilovce nabil Hanzlík Hruškovi a ten svým druhým zásahem zdvojnásobil vedení Brna. V polovině utkání se hosté dočkali kontaktní branky, když Tvrdík poslal puk Beránkovi, jenž se s ničím nepáral a propálil Čiliaka – 2:1. Víc už se toho nestalo a Brněnští se mohou ve čtvrtfinále těšit na zlínský celek. Hradec jde na Spartu.

Karel Beran (asistent trenéra Komety): „Věděli jsme, že Hradec je po defenzivní stránce kvalitní mužstvo, moc gólů dneska ani nepadalo. Soupeři chci do play off popřát hodně štěstí, třeba se někdy dále ještě potkáme. To by byl úplně nejlepší scénář.“

Peter Draisaitl (trenér Mountfieldu): „Bylo těžké najít do zápasu motivaci. Chtěli jsme v Brně odehrát utkání bez velkých spekulací, vypadalo to, že Kometa taky. Hrál se dobrý hokej, chci Kometě pogratulovat ke třetímu místu a popřát hodně štěstí do play off.“

HC KOMETA BRNO - MOUNTFIELD HK 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 11. Hruška (Němec), 21. Hruška (Hanzlík, Němec) – 32. Beránek (Tvrdík, Vašíček).
Rozhodčí: Svoboda, Šír – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 23:28.
Diváci: 7200 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Jan Hruška – Ondřej Kacetl
HC Kometa Brno: Čiliak – Kováčik, Ptáček, Hanzlík, Vágner, Malec, Kuboš, Hájek – Hruška, Němec, Ostřížek – Burian, Koreis, Vondráček – Dočekal, Zohorna, Honejsek – Káňa, Čermák, Mrázek. Trenéři: Kýhos, Pešout a Beran.
Mountfield HK: Kacetl – Jank, Dietz, Piegl, Čáp, Vašíček, Pláněk – Skokan, Mertl, Kudrna – Pospíšil, Knotek, Dej – Červený, Kukumberg, Valcourt – Beránek, Tvrdík, Vantuch. Trenér: Draisaitl.

Plzeň duel naděje nezvládla, v závěru rozhodl Hlinka

Netradičně v porubském azylu přivítali vítkovičtí hokejisté nájezdníky z Plzně. Ti ještě měli teoretickou šanci na proklouznutí do elitní šestky. Potřebovali však vyhrát za tři body a ještě museli spoléhat na prohru Zlína se Slavií v základní hrací době. První podmínku začali Západočeši plnit už v první třetině, kdy se trefil obránce Jeřábek. Ve druhé části však Ostravané dvěma slepnými góly skóre obrátili. Nejdřív srovnal Čerešňák, a pak rychlý únik zakončil chladnokrevně Svačina – 2:1. Domácí směřovali k výhře, když necelých pět minut před koncem parádně srovnal Balej, jenže indiánům to nebylo nic platné, protože 61 sekund před koncem trefil vítkovické vítězství Hlinka.

Jakub Petr (asistent trenéra Vítkovic): „Vstup do zápasu jsme měli solidní, ale neproměnili jsme dvě šance. Pak jsme inkasovali, ale do hry jsme se dostali dvěma ubráněnými oslabeními tři na pět. Ve druhé třetině jsme se dostali více do hry a byli jsme lepší. V závěru jsme udělali dvě hrubky za sebou a Plzeň nás potrestala, toho se musíme vyvarovat. Nakonec jsme urvali výhru a je pro nás důležité, že začínáme předkolo play off doma.“

Michal Straka (trenér Plzně): „Myslím, že jsme viděli vyrovnané utkání. Začali jsme dobře a brzy šli do vedení. Pak jsme měli spoustu přesilovek, hlavně pět na tři, ale sehráli jsme je špatně. Ve druhé třetině jsme v prvních šesti minutách dělali chybu za chybou a domácí otočili zápas. Ve třetí třetině jsme se vrátili k našemu hokeji a vyrovnali. V závěru jsme sice dostali třetí gól, ten už však nic neřešil.“

HC VÍTKOVICE STEEL - HC ŠKODA PLZEŇ 3:2 (0:1, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 25. Čerešňák (Klok, Burger), 26. Svačina (Roman), 59. Hlinka (Szturc, Kolouch) – 11. Jeřábek (Kubalík, Mozík), 56. Balej (Johnson, Kadlec).
Rozhodčí: Polák, Hejduk – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 5:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 41:29.
Diváci: 4093.
Nejlepší hráči: Ondřej Roman – Matěj Machovský
HC VÍTKOVICE STEEL: Šindelář – Čerešňák, Klok, Zíb, Kudělka, Kovář, Stehlík, Štencel, Pastor – Svoboda, Burger, Olesz – Svačina, Roman, Němec – Hlinka, Kolouch, Szturc – Vandas, Húževka, Kucsera. Trenéři: Svozil a Petr.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Mozík, Pulpán, Kadlec, Jeřábek, Kubka, Moravčík – Kratěna, Bližňák, Schleiss – J. Sýkora, Simon, Johnson – Balej, Lev, Kubalík – Hollweg, T. Sýkora, Culek – Beran. Trenéři: Michal Straka, Špaček a Čihák.

Parádní bitvu plnou zvratů ovládla Sparta

Výběr pražské Sparty hostil v jednom ze šlágrů závěrečného kola základní části jejího vítěze z Třince a Oceláři vstoupili do utkání skvěle, když bekhendovým blafákem poslal slezský tým do vedení Matuš, o chvíli později navíc přesilovku proměnil Roth. Pražané stihli do konce první části snížit díky Novákovi, jenže na startu druhého dějství vrátil Třinci vedení Pechanec. Pak k velkému obratu zavelel domácí Novák, jenž dal na 2:3 a po gólech Cingela s Poláškem šla Sparta do vedení 4:3. Ve 39. minutě ale přišla na řadu třinecká odpověď, Chmielewski vyrovnal a tentýž hráč v úvodu třetí třetiny zařídil Třineckým náskok. Ten však trval jen 33 sekund, protože Ďaloga srovnal z hranice levého kruhu. Sparta nakonec skvělý zápas dotáhla do vítězného konce, když po přihrávce Réwaye vstřelil vítězný gól na 6:5 domácí Volek.

Josef Jandač (trenér Sparty): „Obě mužstva hrála v trochu jiných sestavách, než je obvyklé. Já jsem rád, že jsme zápas, který se pro nás nepříznivě vyvíjel, dotáhli do vítězného konce. Tím jsme zabránili jakýmkoliv spekulacím, že si vybíráme soupeře pro play off.“ 

Jiří Kalous (trenér Třince): „Myslím, že o výsledku dnešního utkání rozhodly vynikající přesilovky Sparty, protože my jsme při nich inkasovali tři góly. Tam se zápas otočil. Potom už si to Sparta zkušeně pohlídala. Sice jsme vyrovnali na 4:4, ale vzápětí jsme udělali chybičku, kterou soupeř využil. Byl to otevřený hokej, který měl tempo a divákům se musel líbit.“

HC SPARTA PRAHA - HC OCELÁŘI TŘINEC 6:5 (1:2, 3:2, 2:1)

Branky a nahrávky: 20. Novák (Kumstát, Mikuš), 27. Novák (Réway, Piskáček), 31. Cingel (Forman), 36. Polášek (Réway, Pech), 47. Ďaloga (Réway), 53. Volek (Réway, Bílek) – 10. Matuš (M. Doudera, L. Doudera), 16. Roth (Klepiš, Hrňa), 22. Pechanec (Matyáš, Chmielewski), 39. Chmielewski (Pechanec), 46. Chmielewski (Pechanec).
Rozhodčí: Hodek, Pešina – Jelínek, Pešek.
Vyloučení: 6:5.
Využití: 3:1.
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 24:29.
Diváci: 6035.
Nejlepší hráči: Martin Novák – Antonín Pechanec
HC Sparta Praha: Janus – Piskáček, Polášek, Ďaloga, Mikuš, Eminger, Hrbas, Bílek – Réway, Volek, Buchtele – Kumstát, Pech, Novák – Forman, Cingel, Chlapík – Procházka, Černoch, Dvořáček. Trenéři: Jandač a Moták.
HC Oceláři Třinec: Svoboda – Roth, Trončinský, Nosek, Foltýn, Matyáš, Repe, M. Doudera, L. Doudera – Hrňa, Klepiš, Orsava – Matuš, Žejdl, Rákos – Chmielewski, Pechanec, Sztefek – Cienciala, Jašek, Kovařčík. Trenéři: Kalous a Varaďa.

Mora konečně vyhrála! Po patnácti prohrách

Olomoucký výběr udělal přítrž nelichotivé sérii patnácti porážek v řadě. Přitom dlouho to na ukončení černé šňůry nevypadalo. Už po 35 vteřinách totiž Bartek propálil Trvaje. O deset minut později už Hanáci prohrávali o dva góly, když Radim Hruška vyhrál vhazování a Bartek pohotovou ranou opět vyzrál na zkušeného gólmana Mory. Kohouti se však ve druhé třetině dokázali vrátit do zápasu. Kontaktní branku zařídil v čase 20:44 neskutečnou střelou takřka z nulového úhlu Buc a na konci druhé části zase Bucovu střelu šikovně tečoval za záda Závorky Laš. Vyrovnané utkání nakonec v prodloužení rozsekl domácí Herman, který z mezikruží propálil brankáře Energie, a ukončil dlouhé čekání Hanáků na výhru.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Výhra je pro tým obrovskou vzpruhou. Konečně jsme vyhráli, i když je škoda, že jenom za dva body. Vítězství jsme šli naproti, po první třetině jsme nesložili zbraně. Ve druhé části jsme srovnali a v závěru jsme si vytvářeli šance, které jsme však neproměnili. Štěstí se k nám přiklonilo až šest vteřin před koncem prodloužení. Navázali jsme na předchozí výkony, kdy jsme sice prohráli, ale hráli jsme dobře, což se konečně potvrdilo bodově.“

Jaromír Kverka st. (asistent trenéra Karlových Varů): „Zápas jsme začali dobře. Dostali jsme se rychle do vedení a v první třetině jsme náskok ještě zvýšili. Bylo nám jasné, že domácí to nezdají, a ve druhé periodě na nás vlítli. Hráli lépe, měli několik šancí a nakonec zaslouženě vyrovnali. Jsme rádi, že jsme to nakonec dotáhli až do prodloužení, kde jsme však dostali hloupý gól necelých šest vteřin před koncem. Je však dobře, že jsme neprohráli za tři body.“

HC OLOMOUC - HC ENERGIE KARLOVY VARY 3:2 po prodl. (0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 21. Buc (Knotek, Laš), 38. Laš (Buc, Jaroměřský), 65. Herman (Skrbek) – 1. Bartek (Sičák), 11. Bartek (R. Hruška).
Rozhodčí: Baluška, Konc – Blaha, Frodl.
Vyloučení: 1:6.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 46:30.
Diváci: 3341.
Nejlepší hráči: Marek Laš – Martin Bartek
HC Olomouc: Trvaj – Skrbek, Rašner, Ondrušek, Majeský, Jaroměřský, Houdek – Buc, Knotek, Laš – Zuzin, Herman, Matai – Kucharczyk, Marosz, Dlouhý – Řípa. Trenéři: Fiala, Dopita a Tomajko.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Harant, Sičák, Deyl, Bičánek, Šmach, Redlihs, Tomeček – D. Hruška, Balán, Vachovec – Bartek, R. Hruška, Duda – Tomeček, Zadražil, Micka – Koblasa, Kverka, Gorčík. Trenéři: Mlejnek a Kverka st.

Liberec přestřílel Bruslaře, ti jsou znovu bez výhry

Gólové hody byly na programu také pod Ještědem, kde se představila Mladá Boleslav, a hned po 72 sekundách se dočkala prvního zásahu díky přesné trefě Pacovského. Domácí pak srovnali po ráně Jelínka. Poté se na ledě strhla mela a liberecký Gřegořek byl vyloučen do konce utkání, desítku navíc dostal i Radivojevič. Bruslaři na startu druhé části využili dvojnásobnou početní výhodu a znovu vedli. Pak ale domácí třemi góly skóre otočili a do třetí třetiny se šlo za stavu 4:2. Pátý gól Bílých Tygrů přidal Bakoš, hned po něm snížil hostující Klimenta, poslední slovo však měl domácí Vlach, jenž uzavřel střelecký účet divokého zápasu na 6:3.

Filip Pešán (trenér Liberce): „Chtěli jsme ukázat, že nám není jedno, když fanoušci chodí na utkání za všech okolností. Ukázat, že závěr sezóny chceme odehrát kvalitně, bohužel jsme nestihli stíhačku o play off. Ale z týmu cítím, že to klukům není jedno, a že chceme bojovat o všechny body, které jsou ve hře. Utkání bylo kvalitní a emotivní, k čemuž přispěli hosté, za což jim děkuji.“

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Viděli jsme tvrdé utkání, ale myslím si, že jsme to vyprovokovali spíše my, tím tvrdým, ale čistým zákrokem Kučného, poté se již strhla bitka. Utkání rozhodly přesilové hry, protože my jsme hráli snad šestnáct minut v kuse pět na čtyři, ale nepodařilo se nám odskočit. V závěru nám chyběla spíše psychická síla na zvrat.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC - BK MLADÁ BOLESLAV 6:3 (1:1, 3:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 17. Jelínek, 27. Bakoš (Derner, Výtisk), 28. Filippi (Jelínek, Vampola), 36. Plutnar (Vampola, Bulík), 43. Bakoš (Filippi, Vlach), 59. Vlach (Jelínek, Valský) – 2. Pacovský, 23. Kočí (Trška, Lenc), 45. Klimenta (Látal).
Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Lučan, Kis.
Vyloučení: 10:8, navíc Gřegořek 5 minut a do konce utkání, Radivojevič a Vlach (všichni Liberec) 10 minut, Kočí a Kučný (Mladá Boleslav) 10 minut.
Využití: 2:1.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 25:34.
Diváci: 4569.
Nejlepší hráči: Martin Bakoš – Mitja Robar
Bílí Tygři Liberec: Lašak – Gřegořek, Plutnar, Derner, Výtisk, Vitásek, Ulrych, Voráček – Krenželok, Jelínek, Valský – Bulík, Vampola, Radivojevič – Urban, Filippi, Bakoš – Hrníčko, Vlach, Balaštík. Trenéři: Pešán a Čermák.
BK Mladá Boleslav: M. Růžička – Kučný, Kočí, Robar, Vidmar, Trška, Holub, Čermák – Látal, Musil, Klimenta – Pacovský, Bárta, Lenc – Mikulík, Kašpařík, Pabiška – Jarůšek, Vrbata. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Tabulka Tipsport extraligy po 52. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 52 32 4 3 13 183:117 107
2. HC VERVA Litvínov 52 30 6 3 13 167:120 105
3. HC Kometa Brno 52 28 3 5 16 153:135 95
4. HC Sparta Praha 52 27 6 1 18 194:140 94
5. Mountfield HK 52 26 3 1 22 136:131 85
6. PSG Zlín 52 22 5 5 20 145:153 81
7. HC Škoda Plzeň 52 19 8 2 23 144:133 75
8. HC VÍTKOVICE STEEL 52 21 4 4 23 136:153 75
9. ČSOB Pojišťovna Pardubice 52 22 1 6 23 143:156 74
10. BK Mladá Boleslav 52 21 0 9 22 156:164 72
11. Bílí Tygři Liberec 52 16 9 3 24 128:131 69
12. HC Energie Karlovy Vary 52 16 2 10 24 110:146 62
13. HC Olomouc 52 13 5 5 29 126:167 54
14. HC Slavia Praha 52 12 3 2 35 106:181 44

Známé čtvrtfinálové dvojice play off Tipsport extraligy

Série Kometa – Zlín:
středa 11. března HC Kometa Brno – PSG Zlín
čtvrtek 12. března HC Kometa Brno – PSG Zlín
neděle 15. března PSG Zlín – HC Kometa Brno
pondělí 16. března PSG Zlín – HC Kometa Brno
Případně:
čtvrtek 19. března HC Kometa Brno – PSG Zlín
sobota 21. března PSG Zlín – HC Kometa Brno
pondělí 23. března HC Kometa Brno – PSG Zlín

Série Sparta – Hradec Králové
středa 11. března HC Sparta Praha – Mountfield HK
čtvrtek 12. března HC Sparta Praha – Mountfield HK
neděle 15. března Mountfield HK – HC Sparta Praha
pondělí 16. března Mountfield HK – HC Sparta Praha
Případně:
čtvrtek 19. března HC Sparta Praha – Mountfield HK
sobota 21. března Mountfield HK – HC Sparta Praha
pondělí 23. března HC Sparta Praha – Mountfield HK

Program předkola play off Tipsport extraligy

Série Plzeň – Mladá Boleslav:
středa 4. března HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
čtvrtek 5. března HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
sobota 7. března BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň
Případně:
neděle 8. března BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň
úterý 10. března HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
Série Vítkovice – Pardubice:
středa 4. března HC VÍTKOVICE STEEL – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
čtvrtek 5. března HC VÍTKOVICE STEEL – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
sobota 7. března HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – HC VÍTKOVICE STEEL
Případně:
neděle 8. března HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – HC VÍTKOVICE STEEL
úterý 10. března HC VÍTKOVICE STEEL – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Nejbližší program skupiny o umístění

pátek 6. března – 1. kolo:

18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Slavia Praha
18:00 HC Energie Karlovy Vary – HC Olomouc

neděle 8. března – 2. kolo:

17:00 HC Slavia Praha – HC Energie Karlovy Vary
17:00 HC Olomouc – Bílí Tygři Liberec

 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz