VIDEO: Energie smetla Spartu! Kometa má skalp mistra, Piráti řádili

Foto: Kateřina Macečková, hokejkv.cz

20. září 2015, 17:36

Jan Šimek

Elitní tuzemská hokejová soutěž pokračovala v neděli kompletním čtvrtým kolem, které odstartoval povedený obrat libereckých hokejistů v souboji s Mountfieldem. Chomutovští Piráti zvítězili rozdílem tří branek ve Vítkovicích a Olomouc si v souboji s Plzní připsala premiérovou výhru za tři body! Mladá Boleslav díky povedené třetí části veze vítězství ze zlínského ledu. Litvínovští mistři podlehli Brnu. Pardubice poprvé vyhrály, doma přehrály třinecké Oceláře. První výhru slaví i karlovarský celek, jenž doma uštědřil Spartě premiérovou porážku.

Hradec přišel o slibný náskok, Liberec udeřil ve druhé části

Bílí Tygři nevstoupili do utkání s Mountfieldem zrovna ideálně. Hned na začátku udělali dva fauly a Hradečtí dvojnásobnou přesilovku využili bleskurychle, když hned po 14 sekundách početní výhody skóroval Pilař. V závěru první části dokonce hosté udeřili ve vlastním oslabení. Ševc přišel ve středním pásmu o puk, Dej jej poslal Kukumbergovi, jenž mazácky vykoupal Lašáka. Ve druhé třetině však nejprve snížil v přesilovce Ševc a zavelel k obratu. V čase 35:32 využil početní převahu Krenželok a o necelé dvě minuty později skóre otočil Lakatoš. Krátce před koncem pak v další přesilovce přidal stvrzenku na libereckou výhru střelec Vampola.

Filip Pešán (trenér Liberce): „Věděli jsme, že nás čeká urputný soupeř, který ctí zásady tvrdého hokeje. To se potvrdilo. Začali jsme nedisciplinovaně, od druhé minuty jsme hráli ve třech. Naštěstí jsme ale dokázali nezměnit věci, které nám šly. Také jsme vyhrávali osobní souboje, a to rozhodlo zápas.“

Peter Draisaitl (trenér Mountfieldu): „Z mého pohledu jsme vypadali naivně. Darovali jsme domácím trestné minuty a díky tomu jsme koneckonců prohráli. Chyběla nám větší stabilita a obecná disciplína. Kvalitní hráč by si měl uvědomit, co je schopný přijmout a ne co dokáže rozdat. V tomto jsme byli z mého pohledu horší.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – MOUNTFIELD HK 4:2 (0:2, 3:0, 1:0) 
Branky a nahrávky: 26. Ševc (Řepík, Krenželok), 36. Krenželok (Vampola), 37. Lakatoš (Jonák, Výtisk), 55. Vampola (Birner, Lašák) – 2. Pilař (Bednář, Frühauf), 18. Kukumberg (Dej).
Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Flegl, Frodl.
Vyloučení: 7:10, navíc Kudrna a Pilař (oba Mountfield) 10 minut.
Využití: 3:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 43:27.
Diváci: 4073.
Nejlepší hráči: Petr Vampola – Roman Kukumberg.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Šimek, Ševc, Vitásek, Derner, Plutnar, Výtisk – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Stránský, Jelínek, Krenželok – Jonák, Lakatoš, Špaček. Trenéři: Pešán a Čermák.
Mountfield HK: Kacetl – Pláněk, Vydarený, Pilař, Čáp, Frühauf, Dietz, Hronek – Kudrna, Knotek, Courchaine – Bednář, Ihnačák, Červený – Köhler, Kukumberg, Dej – Troliga, Pavlík. Trenéři: Draisaitl a Martinec.

Piráti loupili v Ostravě, jejich výhru řídil Vondrka

Chomutovští hokejisté vyrazili posilněni dvěma výhrami v řadě do vítkovické OSTRAVA Arény a začali výborně. Ve 12. minutě Hřebejk využil zaváhání domácích, poslal dopředu Hovorku a ten překonal Kantora. Půlminuty před koncem první třetiny navíc v přesilovce Červenka nabídl puk Vondrkovi, který zvýraznil náskok Pirátů. Domácí se neuměli prosadit přes pevnou defenzivu hostujícího týmu. Chomutov pak v úvodu třetí části uklidnil Vondrka (jak jinak než po nahrávce Červenky), a pirátská parta tak vyhrála potřetí v řadě.

Ladislav Svozil (hlavní trenér Vítkovic): „Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý duel, protože Chomutov má velmi dobře obsazený kádr a prezentuje se stylem bývalé Slavie. Bohužel jsme nastoupili úplně laxně, prohrávali jsme osobní souboje a pustili soupeře do dvoubrankového vedení. Pak už to bylo pro nás hodně těžké. Za celé utkání jsme si vytvořili asi jen dvě dobré šance, a to je strašně málo. Neudrželi jsme se na puku a nezasloužili si žádné body. Z naší strany šlo o naprostý výpadek, podali jsme neomluvitelný výkon.“

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Udělali jsme všechno možné, aby naši hráči byli co nejlépe připraveni na utkání. Netradičně jsme dokonce zvolili cestu vlakem. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany a čekat na chyby. Paradoxně se nám zpočátku podařilo domácí dvakrát nachytat. Musíme kluky pochválit za organizovaný výkon, plný bojovnosti i nasazení. To je hra, kterou bychom se chtěli prezentovat. Podali jsme výborný týmový výkon.“

HC VÍTKOVICE STEEL – PIRÁTI CHOMUTOV 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Branky a nahrávky: 12. Hovorka (Hřebejk), 20. Vondrka (Červenka, Dlapa). 45. Vondrka (Červenka)
Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Tošenovjan, Hlavatý.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 19:23.
Diváci: 4622.
Nejlepší hráči: Roman Szturc – Roman Červenka.
HC VÍTKOVICE STEEL: Kantor – Kudělka, Štencel, Štich, Sloboda, Čerešňák, Pastor, L. Kovář – Szturc, Hlinka, Olesz – Kucsera, Balán, Vandas – Němec, Burger, Zdráhal – Tomi, Kolouch, Gřeš. Trenéři: Svozil a Petr.
Piráti Chomutov: Kopřiva– Redlihs, Rutta, Dlapa, Rýgl, Drtina, Kranjc, Blaha – Hřebejk, D. Květoň, Hovorka – Vondrka, Růžička, Červenka – Sklenář, Kämpf, Pospíšil – Tomica, D. Kaše, L. Květoň. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.

Mora má první tříbodové vítězství, doma zdolala Plzeň

Olomoučtí hokejisté v pátek získali na ledě Mladé Boleslavi první body v letošní extraligové sezoně a teď si doma připsali také první tříbodové vítězství. Západočeši však Hanáky na úvod pořádně zchladili. Ve vlastním oslabení totiž po minele domácí defenzivy otevřel skóre hostující Hossa. Mora ale pět sekund před koncem druhé části srovnala, když Machovský neudržel puk po střele Kucharczyka. Jen 14 vteřin po startu třetího dějství sice otočil vývoj zápasu Laš, ale bleskurychlá odpověď Sýkora znamenala vyrovnání. Tři body Hanákům trefil až v 52. minutě po úžasné individuální akci Mikúš. Plzeň padla podruhé v řadě.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Gól na konci druhé třetiny byl pro nás nesmírně důležitý. Dá se říct, že nás nakopl. Branka do šatny zamává s oběma týmy – nás nastartovala. Významný byl také gól na začátku závěrečné třetiny. Soupeř sice vzápětí vyrovnal, ale i přesto jsme to ubojovali a vyhráli. Získali jsme první tři body a jsme za ně samozřejmě rádi. Kvůli gólu Tomáše Mikúše chodí lidé na hokej.“

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): „Zápas jsme si prohráli na konci druhé třetiny, kdy jsme dostali gól do šatny. Soupeř se díky tomu dostal na koně. Máme problém s koncovkou. Musíme si uvědomit, že se hraje do poslední minuty a nesmíme nic podcenit. Měli bychom hrát do poslední vteřiny dané třetiny a také vyžívat všechny šance. Musíme zapracovat na vstupech do zápasů a být důslednější. Mikúšův gól byla hezká individuální akce.“

HC OLOMOUC – HC ŠKODA PLZEŇ 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Branky a nahrávky: 40. Kucharczyk (Jergl), 41. Laš (Knotek, Kafka), 52. Mikúš (Řípa, Vyrůbalík) – 12. Hossa, 41. Sýkora (Hossa, Jeřábek).
Rozhodčí: Souček, Šír – Bryška, Lukš.
Vyloučení: 4:4.
Bez využití.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 23:25.
Diváci: 3683.
Nejlepší hráči: Tomáš Mikúš – Marcel Hossa.
HC Olomouc: Konrád – Skrbek, Vyrůbalík, Valenta, Jaroměřský, Staněk, Ondrušek – Kafka, Knotek, Laš – Holec, Zeman, Mikúš – Eberle, Řípa, Vodný – Kucharczyk, Herman, Jergl. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Sklenička, Kadlec, Moravčík, Jeřábek, Pulpán, Kubka – Lev, Bližňák, Johnson – Hossa, Preisinger, Sýkora – Kubalík, Kracík, Indrák – Schleiss, Poletín, Hollweg. Trenéři: Straka a Čihák.

Bruslaři vezou výhru ze Zlína, rozhodla třetí část

Zlínský výběr se doma utkal s Mladou Boleslaví, jenže nezačal optimálně, když po devíti minutách prohrával po přesilovkovém zásahu Výborného. V polovině utkání však ševci v signalizované výhodě srovnali po trefě Sýkory a na začátku třetí třetiny skóroval domácí jubilant Veselý - 2:1. Bruslaři však skóre dvěma slepenými góly Bárty s Pacovským otočili a 35 sekund před koncem potvrdil hostující výhru Látal, který poslal kotouč do opuštěné klece Zlína.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): „Zápas jsme nezačali dobře. Měli jsme tam dva vyloučené, inkasovali jsme branku a od toho se odvíjela celá první třetina. Hledali jsme se a byli horším týmem. Od druhé části jsme se zlepšili a myslím si, že od půlky druhé třetiny jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyrovnali. Měli jsme dobrý vstup i do třetí části, kdy jsme šli do vedení, dostali se na koně a měli si výsledek pohlídat. Místo toho jsme v jedné minutě inkasovali dvě branky, a pak už jsme neměli sílu dorovnat skóre.“

Marián Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Jeli jsme sem s velkým respektem, protože naše výsledky až tak bodově špatné nebyly, ale z hlediska gólů jsme měli bilanci asi 1,2, nebo 1,3 vstřeleného gólu na zápas. Věděli jsme, že Zlín v minulém kole překvapivě vyhrál v Třinci. V první třetině si myslím, že jsme byli velmi dobří, hráli jsme to, co jsme chtěli. Druhá část byla jako den a noc. Soupeř přidal v důrazu, v pohybu a projevilo se to vstřeleným gólem. Ve třetí třetině jsme i s trochou štěstí otočili nepříznivý vývoj zápasu. Těchto tří bodů si ceníme.“

PSG ZLÍN – BK MLADÁ BOLESLAV 2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
Branky a nahrávky: 34. Sýkora (Matějíček, Cibák), 45. Veselý (Holík) – 9. Výborný (Trončinský), 46. Bárta (Výborný, Žejdl), 47. Pacovský (Lenc, Trončinský), 60. Látal (Urban).
Rozhodčí: Čech, Polák – Skopal, Polonyi.
Vyloučení: 4:6, navíc Kubiš (Zlín) 10 minut.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 26:40.
Diváci: 4055.
Nejlepší hráči: Ondřej Veselý – David Výborný.
PSG Zlín: Štůrala – Řezníček, A. Holík, Žižka, Matějíček, Urbanec, Kotvan – Sýkora, Cibák, Kubiš – Veselý, Holík, Ondráček – Říčka, Vlach, Okál – Čech, Fořt, Šťastný. Trenéři: Vlach a Jurík.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Kučný, Trška – Pacovský, Výborný, Bárta – Látal, Urban, Klimenta – Hyka, Žejdl, Lenc – Jarůšek, R. Hruška. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Litvínov nestačil na Brno, jeho výhru zařídil Burian

Šampioni z Litvínova se v semifinálové repríze doma postavili brněnské Kometě a brzy šli do vedení, když střelecký účet večera založil tvrdou bombou Hanzl. Neuběhly však ani dvě minuty a hosté srovnali díky Ostřížkově přesnému zakončení zblízka. V polovině duelu se pak Brňané dočkali vedení, kdy - ač faulován - dokázal Němec bekhendem protlačit puk do klece - 1:2. V závěru druhé periody sice Verva srovnala tvrdou ranou Guly od modré, ale necelé tři minuty před koncem základní hrací doby trefil vítězství Komety Burian.

Radim Rulík (trenér Litvínova): „Věděli jsme, že Brno přijede hrát ze zabezpečené obrany a bude vyrážet do brejků, ale ty jsme nedokázali eliminovat. Po nich jsme taky dostali všechny tři branky. Utkání by slušela remíza, jenže po naší chybě jsme inkasovali třetí gól.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): „Při hře pět na pět jsme měli více ze hry a dali dvě tyčky. Domácí byli výborní v přesilovkách, ve kterých nás podržel gólman Falter, což byl klíč k úspěchu. Další přesilové hry jsme odmakali a vítězný gól dali v oslabení. Odehráli jsme výborné utkání, vítězství jsme si zasloužili.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC KOMETA BRNO 2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 8. Hanzl (Martynek), 39. Gula (Hanzl) – 10. Ostřížek (Hruška), 30. Němec (Ostřížek), 58. Burian.
Rozhodčí: Hodek, Horák – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 3:5, navíc Malec (Kometa) 10 minut.
Využití: 1:0.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 28:24.
Diváci: 5015.
Nejlepší hráči: Robin Hanzl – David Ostřížek.
HC Verva Litvínov: Janus – Frolo, Kubát, Pavlík, Sklenička, Gula, Pavelka – Jánský, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček – Jurčík, Gerhát, Hořava – Písařík, Piroš, Šrámek. Trenéři: Rulík a Weissmann.
HC Kometa Brno: Falter – Kaberle, Stehlík, Hanzlík, Kováčik, Malec, Kuboš – Ostřížek, Hruška, Němec – Káňa, Raška, Honejsek – Burian, Koreis, Vondráček – Mrázek, Zohorna, Dočekal. Trenéři: Hadamczik, Beran a Pokorný.

Pardubice přehrály Třinec a slaví první výhru

Pardubičtí hokejisté po sérii nezdarů zabrali a doma si vyšlápli na třinecký kolos. Dynamo poslal do vedení v čase 9:32 obránce Čáslava, jenž lehkým nahozením překvapil Hrubce. Ve druhé dvacetiminutovce se trefil kanonýr Sýkora, krátce nato skóroval Gregorc a Kreps pouze mírnil náskok domácích - 3:1. V závěrečné třetině pak přidal čtvrtou branku do sítě Ocelářů Havlík a Pardubice se mohly radovat z prvních bodů v novém ročníku Tipsport extraligy.

Miloš Říha ml. (trenér Pardubic): „My jsme se po psychicky těžkých zápasech a ztracených bodech museli vzchopit týmovou prací, což byla naše výhoda. Měli jsme dostatečnou agresivitu, což nám po celou dobu utkání pomáhalo. Je vidět, že když mužstvo pracuje, i štěstí se k nám otočí. Ve druhé třetině jsme měli problém s pohybem, kdy jsme si nedrželi pozice, jak jsme měli, a Třinec nás dostával pod tlak. Bylo důležité, že jsme neinkasovali a naopak dva góly dali. To byla rozhodující pasáž zápasu. Třetí třetinu jsme odehráli dobře takticky. Za týmový výkon jsme si zasloužili vyhrát.“

Jiří Kalous (trenér Třince): „Utkání se nám nepovedlo v několika aspektech. První věcí jsou individuální chyby, kdy jsme soupeři nabídli možnost skórovat, a on toho dokonale využil. Když už jsme se dostali do šancí, opět jsme je neproměnili. Naše produktivita byla, a v současné době je, velmi nízká, což je další důvod proč utkání nezvládáme. Zatřetí jsme málo důrazní v osobních soubojích. Pardubice zaslouženě vyhrály.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC OCELÁŘI TŘINEC 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 10. Čáslava, 29. Sýkora (Rolinek, Tomášek), 33. Gregorc (Čáslava, Marcinko), 51. Havlík – 35. Kreps.
Rozhodčí: Lacina, Úlehla – Lučan, Kis.
Vyloučení: 5:6, navíc Hrňa (Třinec) 10 minut.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 20:33.
Diváci: 7115.
Nejlepší hráči: Petr Čáslava – Kamil Kreps.
HC Dynamo Pardubice: Kristan – Čáslava, Gregorc, Havlík, Štajnoch, Šeda, Ščotka, Roupec, Bokroš – Rolinek, Tomášek, Sýkora – Starý, Divíšek, Svoboda – Tybor, Marcinko, Havlík – Poulíček, Nahodil, Moučka. Trenéři: Říha ml. a Baďouček.
HC Oceláři Třinec: Hamerlík – M. Doudera, Hrabal, Linhart, Adámek, L. Doudera, Klesla, Roman, Foltýn – Hrňa, Kreps, Orsava – Dravecký, Polanský, Jašek – Irgl, Matuš, Rákos – Chmielewski, Plíhal, Rufer. Trenéři: Kalous a Varaďa.

Energie překvapila Spartu, ta poprvé prohrála

Sparťanským hokejistům se v Karlových Varech nedaří. V loňském ročníku tam prohráli v obou případech a špatně začali i tentokrát. Už po 53 sekundách totiž po brankách Rachůnka s Bartkem prohrávali Pražané o dva góly. Ještě do konce první třetiny ale dokázali srovnat zásluhou Saboliče, jenž snížil, a Kudrny vyrovnávajícího na 2:2. Ve druhé dvacetiminutovky přišel totální zkrat sparťanů. Energii nejprve vrátil dvoubrankové vedení dvěma zásahy krátce po sobě Marosz a v polovině zápasu Haščák zvýšil náskok domácích už na 5:2. Pražský celek ve třetí části brankou Kumstáta už jen korigoval skóre na konečných 6:3.

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Naše mužstvo bylo odměněno za zlepšující se výkony v minulých utkáních. Dnes jsme sehráli zápas s výborným soupeřem, připravovali jsme se především na jeho přesilové hry, ve kterých je Sparta neskutečně silná. Předvedli jsme velkou obětavost, dobrý vstup do utkání i hodně vstřelených branek. Hráči si zápas odpracovali, bojovali jeden za druhého. Za tři body jsme rádi.“

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): „Varováním pro nás měly být už dvě branky inkasované v první minutě. Sice jsme se po nich výborně vrátili do zápasu, k ničemu nám to ale nebylo, když jsme ve druhé třetině čtyřikrát inkasovali. To rozhodlo. Ve třetí části jsme sice přidali, vypracovali jsme si dost šancí, ale stačilo to jen na gól. Domácí byli bojovní, brusliví a předvedli enormní nasazení. Vyhráli zaslouženě.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC SPARTA PRAHA 6:3 (2:2, 4:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 1. Rachůnek (Marosz), 1. Bartek (Deyl), 23. Marosz, 25. Marosz (Rachůnek, Duda), 30. Bartek (Deyl), 33. Haščák (Bartek) – 8. Sabolič (Pech, Kalina), 14. Kudrna, 45. Kumstát (Glenn).
Rozhodčí: Fraňo, Hrubý – Bláha, Svoboda.
Vyloučení: 5:4.
Využití: 3:0.
Střely na branku: 29:16.
Diváci: 2586.
Nejlepší hráči Rostislav Marosz – Petr Kumstát.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Benák, Bičánek, Harant, Sičák, Deyl, Gulaši, J. Tomeček – Duda, Marosz, Rachůnek – Bartek, Haščák, T. Rohan – V. Tomeček, Kverka, Vachovec – D. Hruška, Gorčík. Trenéři: Mlejnek a Mariška.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Mikuš, Polášek, Barinka, Čajkovský, Hrbas, Glenn, Černoch, Kalina – Klimek, Hlinka, Réway – Buchtele, Přibyl, Netík – Kumstát, Pech, Sabolič – Kudrna, Cingel, Forman. Trenéři: Jandač a Moták.

Tabulka Tipsport extraligy po 4. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Sparta Praha 4 3 0 0 1 18:12 9
2. Bílí Tygři Liberec 4 3 0 0 1 14:10 9
3. Piráti Chomutov 4 3 0 0 1 8:5 9
4. HC Kometa Brno 4 3 0 0 1 13:11 9
5. Mountfield HK 4 2 0 1 1 13:12 7
6. BK Mladá Boleslav 4 2 0 1 1 8:7 7
7. HC Škoda Plzeň 4 2 0 0 2 13:9 6
8. HC Oceláři Třinec 4 2 0 0 2 10:8 6
9. HC VÍTKOVICE STEEL 4 1 1 0 2 11:13 5
10. HC Olomouc 4 1 1 0 2 6:9 5
11. HC VERVA Litvínov

4

1 0 0 3 11:13 3
12. HC Dynamo Pardubice 4 1 0 0 3 7:10 3
13. HC Energie Karlovy Vary 4 1 0 0 3 11:17 3
14. PSG Zlín 4 1 0 0 3 7:14 3

Další program Tipsport extraligy

Čtvrtek 24. září – 5. kolo:

17:20 HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE STEEL (ČT Sport)

Pátek 25. září – 5. kolo:

17:30 HC Škoda Plzeň – HC VERVA Litvínov
17:30 BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec
17:30 Piráti Chomutov – PSG Zlín
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Energie Karlovy Vary
18:00 HC Kometa Brno – HC Olomouc
18:30 HC Sparta Praha – Mountfield HK

Neděle 27. září – 6. kolo:

15:20 HC VERVA Litvínov – HC Sparta Praha (ČT Sport)
15:30 HC Energie Karlovy Vary – BK Mladá Boleslav
16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec
17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Škoda Plzeň
17:00 Mountfield HK – HC Kometa Brno
17:00 PSG Zlín – HC Dynamo Pardubice
17:00 HC Olomouc – Piráti Chomutov

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz