VIDEO: Hollweg slavil opět s kytarou. Byli jsme hladoví, směje se Johnson

Foto: Milan Podpera, hcskoda.cz

Potvrdit roli favorita nebývá nikdy jednoduché, ale plzeňská Škoda to zvládla. Před vlastními diváky porazila Pardubice 4:2 a vyhoupla se na čtvrté místo v tabulce. Plzeňští hokejisté tak potvrdili, že na svém ledě jsou takřka neporazitelní. Vždyť na něm v letošní sezoně prohráli jen jednou. Po utkání si pro fanoušky připravil další mini-koncert útočník Ryan Hollweg.

Indiánům se podařil vstup do utkání, když už po 36 sekundách otevřel skóre Miroslav Indrák. „Ta akce nebyla úplně nacvičená, ale s Dominikem (Kubalíkem) si říkáme, že si puky budeme dávat takhle před tou první tyčí. A vyšlo to,“ vypráví spokojeně. Kracíkova formace na křídlech právě s Indrákem a Kubalíkem se díky výborným výkonům posunula z pozice dva na elitní pětku indiánů.

„Nevytváří se tím ale na nás větší tlak, ten je pořád stejný. Hlavní však je, abychom si ho na sebe zbytečně nevytvářeli my sami,“ pokračuje dvacetiletý útočník. V duelu čtrnáctého kola brankový účet podpořily i další formace. Dvě přidala druhá v centru s Bližňákem, jednu pak třetí uprostřed s Preisingerem. Suma sumárum z toho bylo poměrně jednoznačné vítězství 4:2.

„Výhra se zdá jednoduchá, ale to není nikdy. Byli jsme hladoví po třech bodech, a tak jsme na ně dosáhli,“ řekl krátce po utkání Nick Johnson, autor jedné trefy. „Soustředili jsme se na náš výkon, dobře bránili a dařilo se nám i vepředu,“ doplňuje svého spoluhráče Indrák.

Johnson prožívá bodově plodné období. Když započteme i vítězný nájezd z duelu se Zlínem, připsal si už šestou branku ve čtyřech zápasech. Start to sezóny jeho lajna ale tak produktivní neměla. „Nic zásadního jsme neměnili. I v předešlých zápasech jsme si vytvářeli šance, a proto zůstali u naší hry. A góly přišly,“ uzavírá americký forvard.

Sestřih utkání Plzeň - Pardubice

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz