VIDEO: Macarena na ledě! Šoumen Hudáček ve Švédsku zase bavil

12. prosince 2014, 12:50

Václav Jáchim

Stává se tradicí, že jakmile hokejisté švédského Örebrö zvládnou domácí zápas, pustí se Július Hudáček do netradiční oslavy s fanoušky. Slovenský gólman takhle bavil publikum už během angažmá v Pardubicích, třeba když předváděl biatlon, na severu Evropy zase dal chytání ryb, skoky přes kozu (s druhým brankářem) nebo oslavnou jízdu na rolbě.

Teď slovenský reprezentant vytáhl asi zatím nejpovedenější kousek. Po poslední výhře nad Frölundou odjel Hudáček s ostatními hráči do kabiny, pak se vrátil - a na ledovou plochu s ním napochodovala skupinka dětí. Brankář Örebrö si je srovnal na modré čáře, načež se ujal předtančení.

V hale se záhy začal rozlíhat někdejší hit Macarena, Hudáček tančil po vzoru videoklipu a fanoušci se náramně bavili. Stejně tak spoluhráči. "Je to výborný chlapík a skvělý člověk. Ani jsem nevěděl, že umí tak dobře taneční pohyby," řekl listu Aftonbladet útočník Daniel Viksten.

Slovenský gólman si akci připravil. "Doma máme několik videoher, při nichž se tančí. Napadlo mě to už dřív, ale zatím jsem se neodvážil," přiznal. Před zápasem se Hudáček domluvil s obsluhou hudby v aréně, když pak vyjel na led, zazněla Macarena. Nadšené publikum si to pak pořádně užilo!

Tenhle kousek určitě nebyl poslední. "Má hodně es v rukávu, bylo zábavné sledovat, co Július předváděl. Určitě si to ještě prohlédnu ze záznamu," poznamenal útočník Derek Ryan, podle něhož je brankář novým maskotem týmu. Hudáček to přijímá: "Proč ne? Maskota nemáme, show pro fanoušky někdo dělat musí."

Další utkání hraje Örebrö doma 26. prosince. "Už teď se těším na nějakou vánoční akci," zahlásil Daniel Viksten. Hudáček výzvu přijímá. "Mám teď dva týdny na to, abych vymyslel něco dalšího," připomněl na závěr s tím, že stále oblíbenější oslavy napíší brzy další pokračování.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz