Zase do toho vletím, hlásí traktorista Adamský. Na Zlín už spadeno nemá

Foto: Marian Ježowicz, hcocelari.cz

18. září 2015, 11:59

Adam Bagar

Takřka měsíc Třinci chyběl zkušený útočník Martin Adamský, který se zranil v srpnovém duelu Ligy mistrů s norským Stavangerem. Jeho zdravotní problémy jsou však minulostí. Produktivní opora Ocelářů je připravena naskočit už do pátečního domácího souboje se Zlínem. "Ale moc nevím, jestli to je pro všechny fanoušky dobrá zpráva," hlásí s úsměvem Adamský, jenž se už dle vlastních slov cítí výborně.

Martin Adamský utrpěl blíže nespecifikované zranění hned v prvním střetnutí prestižní Ligy mistrů na ledě norského Stavangeru. Od té doby nesehrál jediný zápas. "Ale od ledu jsem si odpočinul pouze na dva týdny. Pak jsem chodil normálně trénovat. Cítím se stoprocentně zdravý a v pátek už proti Zlínu nastoupím," potvrzuje třinecký útočník při rozhovoru na klubovém webu Ocelářů.

"Mám raději akční činnosti, u kterých se víc zapotím. Proto se věnuju hokeji a chodím makat do lesa."

Bez ostrého utkání byl takřka měsíc, ale ruce a nohy ho údajně nesvrběly. "Tohle fakt nepřišlo. Bylo to asi tím, že jsem normálně chodil do posilovny i na led a byl tak stále ve fyzickém zápřahu, únava byla znát," přiznává Adamský. "Ale samozřejmě nebudu skrývat, že se už se na zápas moc těším. Hokej mám rád a když ho nemůžu hrát, tak to potom člověka docela štve," doplňuje.

"Ale zranění už jsem doléčil a zase do toho vletím," velí natěšený střelec Třince před páteční partií se Zlínem, na nějž v minulosti míval tradičně spadeno. "Kdysi tomu tak skutečně bylo, když jsem hrál ještě v Plzni. Ale dnes už to neplatí. Časem jsem to ve své hlavě trošku přehodnotil a určitě se nesoustředím pouze na jednoho konkrétního soupeře. Všechny je chci porážet," hlásí.

Favorité extraligy? Třinec, Sparta a Brno, shodují se bývalí reprezentanti »

Zatímco Oceláři jsou v novém ročníku Tipsport extraligy zatím stoprocentní, Zlínští se po vzoru uplynulé sezony na startu spíše hledají. "Jsou odehrána jen dvě kola, takže bych z toho nedělal žádné závěry. Už vloni měli špatný začátek a poté se zvedli. Nás hlavně vůbec nemusí zajímat, jak se soupeři daří. Musíme se koncentrovat pouze na svůj výkon a vyhrát," pokračuje Adamský.

Ten je v novém kalendáři Ocelářů vyobrazen jako řidič kamionu a autobusu. "Abych se přiznal, tak nějaké vlohy pro to nemám. K profesionálním šoférům mám respekt, ale je to trochu stereotyp. Mám raději činnosti, u kterých se více zapotím. Potřebuju akčnější práci. Proto se věnuju hokeji a chodím makat do lesa," směje se Adamský, jenž vlastní řidičské oprávnění na traktor.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz