VIDEO: Draisaitl a Dopita uspěli proti "svým"! Zlín srazil Brno, Vary na dně

Foto: Jiří Zaňát, hokej.zlin.cz

24. ledna 2016, 18:19

Adam Bagar

Tipsport extraliga na sedmi stadionech uzavřela už svou třetí čtvrtinu, ta se povedla zlínským hokejistům, kteří potvrdili dobrou formu také v derby s Kometou a trápícímu se brněnskému soupeři uštědřili už čtvrtou porážku v řadě. Vedoucí Liberec pak díky sedmi bodům útočníka Branka Radivojeviče rozstřílel Karlovy Vary, Pardubice pod Draisaitlem porazily Mountfield a Dopitův Třinec poprvé v sezoně udolal Olomouc. Na dno tabulky znovu spadla Energie.

Osmá domácí výhra v řadě a Zlín už je před Brnem

Že derby nemá favorita? Vzhledem k rozpoložení obou soupeřů tentokrát mělo. Tradiční bitva na moravském poli vyzněla pro zlínské hokejisty, kteří od Vánoc ztratili pouhá dvě střetnutí a skvělou formu potvrdili i proti trápící se Kometě. Osmý domácí triumf v řadě trefil beranům ve druhém dějství havířovský Daniel Štumpf, který se prosadil už v prosinci na brněnském ledě. Kometa prohrála už čtvrté utkání za sebou a v našlapané tabulce se propadla až za svého tradičního rivala. Dočkáme se brzy další změny na trenérském postu?

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "Od počátku utkání jsme měli dobrý pohyb, byli jsme důrazní v osobních soubojích a pomohl nám úvodní gól. V první třetině jsme měli enormní tlak, ale zase tam nebyly nějaké vyložené gólové příležitosti. Odbourali jsme hodně sil defenzivním hráčům Brna, protože jsme byli hodně důrazní a vytvářeli jsme velký tlak hlavně na obránce. Ve druhé třetině jsme hned v úvodu dostali gól, což nás přibrzdilo a ten zápas se v podstatě vrátil na začátek. Důležité pak bylo, že jsme šli do vedení na 2:1 a trošku se zklidnili. Řekli jsme si, že to budeme hrát trochu jinak. Brno taky hrálo na brejky a když se hrálo pět na pět, tak jsme si říkali, že bychom na tom mohli být líp. Ve třetí třetině se pak čekalo, zda bude mít Brno nějakou příležitost, nebo se my utrhneme na 3:1 a tam se zápas zlomil. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli."

Karel Beran (asistent trenéra Komety): "Přijeli jsme do Zlína s tím, že bychom chtěli být trpěliví a hrát dobře z obrany. I po těch minulých zápasech ve Zlíně, jsme očekávali prvních deset minut velký tlak od domácích. Ve druhé minutě už jsme byli dvakrát zbytečně vyloučení a z toho jsme inkasovali gól. Nehráli jsme dobře, byli jsme pasivní, nedrželi jsme se na kotouči, z obraného pásma nám pomalu lítaly kotouče. V první třetině jsme měli jednu střelu na branku a s tím jsme nemohli pomýšlet na úspěch. Něco jsme si něco řekli a to jsme docela zvládli. Pak tam byly dvě stejné situace, kdy našemu gólmanovi prošel druhý gól mezi nohama do branky, ale to stejné na druhé straně skončilo naštěstí pro domácího brankáře na tyčce. Ve třetí třetině jsme čekali, že Zlín bude hrát trpělivě na brejky, což se jim jednou, nebo dvakrát povedlo, dostali jsme třetí gól a závěr už jsme nezvládli."

PSG ZLÍN – HC KOMETA BRNO 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 3. Říčka (Veselý, Bukarts), 25. Štumpf (Vlach, Veselý), 52. Bukarts (Holík, Říčka), 57. Čech (Čachotský) – 21. Hruška (Ton).
Rozhodčí: Šír, Pavlovič – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 1:0.
Diváci: 6322.
Střely na branku: 33:22.
Nejlepší hráči: Libor Kašík – Hynek Zohorna.
PSG Zlín: Kašík – Urbanec, Marušák, Žižka, Matějíček, Horák, Řezníček – Říčka, Holík, Bukarts – Maruna, Cibák, Ondráček – Veselý, Vlach, Štumpf – Čech, Šťastný, Čachotský. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kaberle, Koch, Malec, Kováčik, Dujsík, Kuboš – H. Zohorna, Hruška, Ton – Káňa, Špirko, Vondráček – Burian, Koreis, Dočekal. Trenéři: Hadamczik, Pokorný a Beran.

Neskutečné! Radivojevič zničil Energii sedmi body

Karlovy Vary hájily třinácté místo proti nejtěžšímu možnému protivníkovi. Na západ Čech totiž zavítal suverénní Liberec, jenž si v čele tabulky udržuje komfortní náskok. V posledních zápasech mu sice drhla produktivita, ale proti Energii se zase dostal zpátky do své střelecké pohody. Obzvláště ve třetím dějství na ledě doslova řádil, střílel jeden gól za druhým a došel si pro patnáctou výhru z posledních sedmnácti vystoupení. Skvělý zápas sehrál slovenský útočník Branko Radivojevič, jenž se blýskl neuvěřitelnými sedmi body (1+6).

Peter Oremus (trenér Karlových Varů): "Věděli jsme, jaká je kvalita Liberce. Po dvě třetiny jsme se soupeřem drželi tempo a měli jsme i šance na vyrovnání. Škoda, že jsme je neproměnili. Třetí třetina pak rozhodla."

Filip Pešán (trenér Liberce): "Výsledek vůbec neodpovídá průběhu zápasu, domácí nám po většinu zápasu byli vyrovnaným soupeřem. Utkání trpělo častým přerušováním, nemělo tempo a nudili se podle mě jak hráči, tak diváci. My jsme byli zpočátku lepší, pak se hra vyrovnala a byli jsme rádi, že domácí nesrovnali i skóre. Po druhé třetině jsme si v kabině něco vyříkali, do třetí třetiny jsme nastoupili více srovnaní a rozhodli zápas."

HC ENERGIE KARLOVY VARY – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:7 (1:2, 1:1, 0:4)

Branky a nahrávky: 12. Rachůnek, 24. Gorčík (Huna) – 7. Radivojevič (Bakoš), 18. Vampola (Radivojevič, Bakoš), 23. Lakatoš (Bakoš, Radivojevič), 46. Bulíř (Radivojevič), 48. Bulíř (Radivojevič), 50. Jelínek (Šimek, Radivojevič), 52. Vitásek (Radivojevič, Bakoš).
Rozhodčí: Pešina, Lacina – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 6:6, navíc Gulaši (Karlovy Vary) 10 minut.
Využití: 0:3.
Diváci: 2673.
Střely na branku: 22:35.
Nejlepší hráči: Tomáš Rachůnek – Branko Radivojevič.
HC Energie Karlovy Vary: Habal – Bičánek, J. Tomeček, Gulaši, Baránek, Sičák, Dvořák, Weinhold – Svoboda, Rachůnek, Gríger – Rohan, Kůs, Bartek – Gorčík, Huna, Marosz – Flek, Vachovec, V. Tomeček. Trenéři: Oremus a Mlejnek.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Ševc, Šimek, Derner, Mojžíš, Výtisk, Vitásek, Plutnar – Birner, Vampola, Bulíř – Radivojevič, Lakatoš, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Vlach, Jonák, Stránský. Trenéři: Pešán a Čermák.

Reichel premiérovým gólem dostal Litvínov ze dna

Důležitý duel týmů ze spodních pater tabulky byl k vidění v Ostravě. Mistrovský Litvínov se mohl v případě bodového zisku odlepit z chvostu extraligového pořadí. Nezačal vůbec špatně a brzy si vytvořil slibný náskok dvou gólů. Ten Vítkovice dokázaly smazat během pouhých sedmdesáti sekund, ale dál pokračovala přetahovaná, kterou díky premiérové extraligové trefě Kristiana Reichla rozsekly až nájezdy. V nich už syn slavného hráče střídajícího Daniela Dolejše nepřekonal a z důležité výhry se po trefě obránce Jana Štencla radovali domácí.

Ladislav Svozil (trenér Vítkovic): "Pro nás šlo o hodně těžké utkání z hlediska psychiky, což na nás bylo vidět. Klepaly se nám ruce, nedali jsme si přesně puk. Byli jsme v křeči. Na první dva góly jsme navíc Litvínovu nahráli my. Naštěstí jsme utkání otočili na bodík, a pak zvládli penalty. Nechtěli jsme prohrát, zaplaťpánbůh za dva body."

Radim Rulík (trenér Litvínova): "Nezačali jsme špatně, měli jsme dobrý pohyb a do zápasu jsme vstoupili na naše možnosti velmi dobře. Jsme rádi, že jsme vybojovali bod. Čtyři góly už jsme dlouho nedali. Z tohohle pohledu jsme rádi, že jsme dotáhli utkání do prodloužení. Prohráli jsme v nájezdech, disciplíně, která nám docela jde, ale nemůžeme v nich vyhrávat donekonečna."

HC VÍTKOVICE STEEL – HC VERVA LITVÍNOV 5:4 po nájezdech (0:1, 2:2, 2:1 – 0:0)

Branky a nahrávky:  28. Sloboda (Burger, Zdráhal), 29. Olesz (Čerešňák, Kudělka), 50. Štich (Burger, Zdráhal), 55. Balán (Vandas, Philipp), rozhodující nájezd Štencel – 19. Martynek (Kubát, Hanzl), 27. Doležal (Válek), 34. Piroš (Hořava), 58. Reichel (Hořava, Piroš).
Rozhodčí: Mrkva, Hejduk – Bryška, Skopal.
Vyloučení: 3:3, navíc Trávníček (Litvínov) 5 minut a do konce utkání.
Využití: 1:1.
Diváci: 4283.
Střely na branku: 37:32.
Nejlepší hráči: David Štich – Jiří Doležal.
HC VÍTKOVICE STEEL: Kantor (od 34. Dolejš) – Čerešňák, Kudělka, Štencel, Philipp, Sloboda, Štich – Olesz, Szturc, Hovorka – Vandas, Kolouch, Kucsera – Zdráhal, Balán, Burger – Tomi, Hlinka, Němec. Trenéři: Svozil a Petr.
HC VERVA Litvínov: Janus – Pavlík, Kubát, Gula, Pavelka, Sklenička, Frolo – Duda, Gerhát, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček – Hořava, Reichel, Piroš – Jurčík, Válek, Doležal. Trenéři: Rulík a Šlégr.

Oceláři poprvé udolali Olomouc, rozhodl Růžička

Speciální nádech měl zápas v olomoucké plechárně, kde se Jiří Dopita jako třinecký lodivod poprvé postavil svému bývalému klubu. Oceláři naposledy přejeli Mladou Boleslav, ale když se řekne Mora, začnou se jim s trochou nadsázky ježit vlasy. Důvod? Letošní bilance. Hanáci poslední dvě vzájemná utkání vyhráli při skóre 10:1 a přestože kousali i tentokrát, nakonec padli v prodloužení po trefě, která v domácím táboru vyvolala vlnu emocí. Hanáci čekali vyloučení třineckého hráče, když v tom za ohlušujícího pískotu chladnokrevně rozhodl Marek Růžička.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Dobře jsme začali. Ve druhé třetině nás dostala dolů oslabení. Zápas byl ale vyrovnaný, musel se divákům líbit, protože se hodně bruslilo. Třinec měl větší štěstí v závěru zápasu. Odehráli jsme výborné utkání, i když pouze za bod. Hráli jsme ale lépe než s Litvínovem a proti Spartě budeme chtít hrát podobně."

René Mucha (asistent trenéra Třince): "V první třetině jsme se dostali pod tlak. Bylo štěstí, že jsme nedostali branku. Ve druhé třetině jsme si už vytvořili nějaké šance. Závěr byl hlavně o bojovnosti a štěstí se nakonec obrátilo k nám. Rozhodující branku nemůžu hodnotit, zrovna jsme na střídačce něco řešili a k hodnocení této situace vám bohužel neposloužím."

HC OLOMOUC – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:2 v prodloužení (0:0, 1:1, 0:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 27. Mikúš (Buc, Skrbek) – 40. Kopecký (Polanský, Galvas), 63. Růžička.
Rozhodčí: Čech, Polák – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 6:5, navíc Kopecký (Třinec) 10 minut.
Využití: 1:1.
Diváci: 5123.
Střely na branku: 25:28.
Nejlepší hráči: Branislav Konrád – Lukáš Galvas.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Skrbek, Staněk, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský – Buc, Herman, Laš – Eberle, Řípa, Vodný – Skladaný, Húževka, Mikúš – Pekr, Holec, Jergl. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Nosek, Galvas, Hrábal, Klesla, Slovák – Irgl, Žejdl, Dravecký – Tybor, Kopecký, Jašek – Růžička, Plíhal, Svašina – Meidl, Polanský, Adamský – Rufer. Trenéři: Dopita a Mucha.

Draisaitlova sladká domácí premiéra! Skolil Hradec

Před televizními kamerami ČT sport se odehrávalo tradiční východočeské derby, které ještě víc okořenila přítomnost exhradeckého trenéra Petera Draisaitla na pardubické střídačce. Dynamo v rámci třaskavých soubojů o východ Čech padlo už čtyřikrát v řadě, ovšem pod taktovkou nového stratéga dokázalo nepříznivou bilanci zlomit. Domácí bojovníky nesrazil ani inkasovaný gól při vlastní přesilovce a ve třetím dějství za podpory vyprodaného stánku otočili výsledek z 1:2 na 3:2. I díky dvěma trefám střelce Petra Sýkory.

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): "Byl to jakž takž vyrovnaný zápas. Nabídli jsme soupeři dva góly, které nemusely padnout, na druhou stranu měl v naší třetině nějaké závary. Toho se asi nezbavíme. Co se obecně týče Pardubic, největším úkolem je týmu vysvětlit, aby hrál šedesát minut to, co je připravené. Začali jsme pak spekulovat a vymýšlet nesmysly, ztrácet puky ve středním pásmu, na což nemáme. Z toho plynuly pro Mountfield velké šance."

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): "Myslím, že jsme viděli zápas plný vzrušení, soubojů a šancí. Díval jsem se na zápas, který hrály Pardubice v Brně, a trochu jsem se bál, protože tam hrály výborně. A to se potvrdilo. Co se týká hry dopředu, byly nebezpečné. Myslím, že jsme se na to dobře připravili a soupeře v první třetině do moc šancí nepustili. Pak byly šance na obou stranách. Zápasu by podle mě slušela remíza, ale bohužel se nestalo. Udělali jsme chybu po buly u nás ve třetině a soupeř se dostal do vedení, které už udržel. Naši diváci jsou ti smutnější, protože jsme prohráli a ztratili body. Hráčům ale můžu poděkovat za boj, který jsme tady odvedli, a soupeři pogratulovat."

HC DYNAMO PARDUBICE – MOUNTFIELD HK 3:2 (0:0, 1:2, 2:0)

Branky a nahrávky: 29. Sýkora (Štajnoch, Redenbach), 47. Rapáč (Nahodil), 58. Sýkora (Marcinko, Redenbach) – 22. Frühauf (Pilař, Ihnačák), 39. Dej.
Rozhodčí: Fraňo, Wiegand (Švýcarsko) – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 1:0.
V oslabení: 0:1.
Diváci: 10194 (vyprodáno).
Střely na branku: 32:27.
Nejlepší hráči: Petr Sýkora – Peter Frühauf.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Štajnoch, Čáslava, Bokroš, Gregorc, Šeda, Ščotka, Havlík – Orsava, Nahodil, Kaut – Sýkora, Redenbach, Marcinko – Poulíček, Tomášek, Voženílek – Rapáč, Krajňák, Moučka. Trenéři: Draisaitl a Král.
Mountfield HK: Kacetl – Pilař, Plášil, Pláněk, Frühauf, Dietz, Vašíček, Hronek – Bednář, Kukumberg, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Kopta, Knotek, Courchaine – Pavlík, Bulík, Šimánek. Trenéři: Kýhos, Martinec a Tvrdík.

Piráti děkují Červenkovi, Plzeň padla počtvrté v řadě

Pod Krušnými horami se bojovalo o ukončení neúspěšných sérií. Zatímco Chomutov prohrál v sedmi z posledních osmi utkání, Plzeň nezvládla sérii tří domácích duelů, z nichž nevytěžila ani bod. Venku se sice indiánům daří, jenže v pro ně nevhodnou dobu se probudil Roman Červenka, který se blýskl dvěma brankami a na startu závěrečného dějství rozhodl o tom, že tři body zůstanou v pirátské kocábce. Škoda prohrála počtvrté v řadě a prožívá nejhorší sérii v dosavadním průběhu sezony. Robert Kristan pochytal 26 pokusů.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Pro nás trenéry i celé mužstvo to bylo psychicky těžké utkání. Po debaklu na Spartě jsme měli málo času na přípravu, chtěli jsme se omluvit fanouškům a přerušit sérii proher. Ceníme si, že jsme vybojovali tři důležité body. Do první třetiny jsme vstoupili faulem, oslabení jsme sice ubránili, ale potom jsme inkasovali. Klíčové bylo, že jsme v následujícím čtyřminutovém oslabení nedostali druhou branku. Kdybychom inkasovali podruhé, utkání by v naší situaci bylo náročnější. Trochu nás uklidnilo, že jsme výsledek ještě v první třetině otočili a že jsme po obdržené brance zase odskočili na rozdíl dvou gólů. Pořád vidíme, že máme špatný pohyb a v osobních soubojích jsme stále druzí. Jsme rádi, že jsme tři body s Plzní umlátili, protože nám pomůžou ve vyrovnané tabulce.“

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Měli jsme v zádech špatnou sérii tří domácích porážek a věděli jsme, že se z toho musíme dostat. Doufali jsme, že se to stane v Chomutově, protože domácí neměli taky dobrou bilanci a nám se paradoxně hraje lépe venku. Celý zápas byl o nervech a dobré obraně. My jsme do zápasu vstoupili dobře, přesto jsme prohráli třetinu 2:1. Po chybě jsme prohrávali o dva góly, ještě jsme stačili snížit na rozdíl jedné branky. Po druhé třetině jsme si něco řekli, ale hned v úvodu poslední periody jsme dostali na 4:2 a zase jsme ztráceli dvě branky. Ač jsme nedokázali dát na 4:4, tak kluci bojovali, tlačili se do brány. Bohužel se nám nepodařilo dojít aspoň do prodloužení. Je dobře, že jsme nezalezli a pořád se tlačili do brány, i když jsme dvakrát prohrávali o dvě branky. Budeme se muset podívat na video a zkusit to otočit ve Varech.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC ŠKODA PLZEŇ 4:3 (2:1, 1:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 15. Červenka (Jánošík, Tomica), 19. Kämpf (Sklenář, Ölvecký), 27. Jánošík (Květoň), 41. Červenka (Vondrka) – 9. Hrňa (Lev), 29. Svoboda z trest. střílení, 44. Preisinger (Polívka).
Rozhodčí: Hodek, Hrubý – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 6:5.
Bez využití.
Diváci: 4621.
Střely na branku: 20:29.
Nejlepší hráči: Roman Červenka – Tomáš Svoboda.
Piráti Chomutov: Kristan – Skinner, Rutta, Jánošík, Valach, Pereťagin, Dlapa, Mrázek – Tomica, Červenka, D. Kaše – Vondrka, Dušek, Květoň – Sklenář, Růžička, Ölvecký – Hřebejk, Kämpf, Chlouba. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.
HC Škoda Plzeň: Polívka (na trestné střílení Machovský) – Moravčík, Jeřábek, Sklenička, Kadlec, Pulpán, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Lev, Přikryl, Kratěna – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Beran, Poletín, Suchý. Trenéři: Straka a Čihák.

Sparta v Boleslavi potvrdila formu, Novotný má nulu

Poslední výsledky Sparty budily respekt, ale Bruslaři se do pražského soka v úvodu pořádně zakousli. Na branku vyslali málo vídaných 21 střel a hosté mohli děkovat Filipu Novotnému, který překvapivě dostal přednost před Pöpperlem a Lukášem, že na světelných tabulích svítilo bezbrankové skóre. Sparťané v dalších částech přidali a opět potvrdili dobrou formu, kterou v předchozích čtyřech zápasech korunovali 26 brankami. Tentokrát jim stačily ke třem bodům jen dvě. Filip Novotný totiž lapil všech 38 střel. Bruslaři už 124 minut čekají na gól.

Marián Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): "Myslím, že jsme do zápasu nevstoupili špatně. První třetina byla z naší strany tou nejlepší, bohužel se nám nepodařilo vstřelit gól. Utkání bychom víc zdramatizovali. Ve druhé třetině byl soupeř aktivnější a lepší, projevilo se to i gólově. Po přestávce jsme se ještě vzchopili k určitým náznakům, ale soupeř si to pohlídal. Zvítězil myslím zaslouženě, byla znát kvalita jeho týmu. Myslím, že jsme neodehráli špatné utkání, ovšem výsledek je adekvátní tomu, co se na ledě dělo."

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): "Domácí dobře bruslili, dohrávali souboje a chodili do nás. Je výborné, že jsme oplatili stejnou mincí a navíc jsme přidali dva góly. Velice důležité pro nás je, že jsme udrželi oslabení, která se nám v poslední době moc nedařila. A musím konstatovat, že výborně chytal Filip Novotný. Že půjde do branky, to bylo kolektivní rozhodnutí. Chytal výborně a možná nás i překvapil, což je pro nás samozřejmě dobře."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC SPARTA PRAHA 0:2 (0:0, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 24. Hamilton (Klimek), 36. Netík.
Rozhodčí: R. Svoboda, Hribik – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 4:6.
Bez využití.
Diváci: 4128.
Střely na branku: 38:29.
Nejlepší hráči: Jakub Klepiš – Filip Novotný.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Voráček, Trončinský, Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Bárta – Hyka, Klepiš, Lenc – Musil, Urban, Pacovský – Kubica, Hruška, Klimenta. Trenéři: Výborný a Jelínek.
HC Sparta Praha: Novotný – Polášek, Eminger, Švrček, Čajkovský, Mikuš, Hrbas, Kalina – Buchtele, Přibyl, Netík – Sabolič, Klimek, Hamilton – Kumstát, Hlinka, Forman – Kudrna, Dragoun, Procházka. Trenéři: Jandač a Moták.

Tabulka Tipsport extraligy po 39. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 39 25 5 3 6 135:82 88
2. HC Sparta Praha 39 22 3 6 8 146:107 78
3. Mountfield HK 38 18 3 6 11 109:100 66
4. HC Škoda Plzeň 39 18 4 3 14 120:106 65
5. HC Olomouc 39 16 5 5 13 87:87 63
6. BK Mladá Boleslav 39 16 4 6 13 107:105 62
7. Piráti Chomutov 38 15 3 7 13 93:108 58
8. PSG Zlín 39 14 5 5 15 88:93 57
9. HC Kometa Brno 39 16 2 3 18 98:103 55
10. HC Oceláři Třinec 39 13 5 3 18 101:100 52
11. HC VÍTKOVICE STEEL 39 12 5 2 20 100:106 48
12. HC Dynamo Pardubice 39 13 2 3 21 90:113 46
13. HC VERVA Litvínov 39 6 9 3 21 80:104 39
14. HC Energie Karlovy Vary 39 11 2 2 24 87:127 39

Další program Tipsport extraligy

Úterý 26. ledna – 40. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – Mountfield HK
17:30 PSG Zlín – HC VERVA Litvínov
17:30 Piráti Chomutov – HC Oceláři Třinec
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno
18:00 HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň
18:00 HC Dynamo Pardubice – BK Mladá Boleslav
18:30 HC Sparta Praha – HC Olomouc

Pátek 29. ledna – 41. kolo:

17:00 HC Oceláři Třinec – HC Energie Karlovy Vary
17:20 BK Mladá Boleslav – Piráti Chomutov (ČT sport)
17:30 HC Škoda Plzeň – HC Dynamo Pardubice
17:30 HC VERVA Litvínov – Bílí Tygři Liberec
18:00 Mountfield HK – HC Olomouc
18:00 HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE STEEL
18:30 HC Sparta Praha – PSG Zlín

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz