AUKCE: Vydražte si prsten vítěze Stanley Cupu, masku nebo unikátní dresy!

Stále vybíráte dárek na Vánoce nebo si chcete případně udělat radost pro sebe? Na portále sportovniaukce.cz probíhá hned několik aukcí! Například o originální reprezentační dresy, speciální dresy Komety a Sparty nebo prsten vítěze Stanley Cupu...

AUKCE O HRANÉ DRESY JAROMÍRA JÁGRA

Exkluzivní aukce originálních hraných reprezentačních dresů legendy českého hokeje Jaromíra Jágra. V aukci můžete získat hrané dresy z olympijských her ve Vancouveru 2010 a Soči 2014 nebo dresy ze světových šampionátů 2014 v Bělorusku a 2015 v Praze.

Aukce probíhá na sportovniaukce.cz a končí 18. prosince v 19:00. 

ORIGINÁLNÍ REPREZENTAČNÍ DRESY Z OH V SOČI 2014

Originální reprezentační dresy z olympijských her v Soči z roku 2014. Dresy byly připravené pro náhradníky bez čísla a jména. Každá sada olympijských dresů obsahovala 5 dresů bez jména a čísla. Dražba končí 14. prosince v 19:00. 

CHYTIL, VORÁČEK, KREJČÍ! ORIGINÁLNÍ HRANÉ DRESY Z MS 2018 A 2019 

Originální hrané reprezentační dresy z Mistrovství světa 2018 v Dánsku a 2019 v Bratislavě. Jedná se o červenou variantu dresů Filipa Chytila, Jakuba Voráčka a Davida Krejčího. Dresy nesou známky použití v zápase, viz. fotogalerie. Dresy jsou podepsané hráči. AUKCE končí 14. prosince ve 20:00. 

ORIGINÁLNÍ DRESY BRONZOVÝCH MEDAILISTŮ Z MS VE FINSKU 2022

Nyní můžete získat bílou variantu dresů českých hvězd, ve které Češi hráli utkání s Velkou Británií, Rakouskem, USA, Finskem a Kanadou. Každý dres je podepsaný hráčem, který ho v utkáních oblékl! Dražba končí 17. prosince ve 20:00. 

HC SPARTA PRAHA: VÝROČNÍ DRESY Z OSLAV 120 LET 

Hokejová Sparta slaví už 120 let od svého založení. Součástí příběhu nejtradičnějšího českého klubu byli také všichni, kteří se 10. prosince 2023 zúčastnili výjimečného výročního zápasu s českobudějovickým Motorem. AUKCE probíhá do 14. prosince do 20:00. 

HC OCELÁŘI TŘINEC: VÁNOČNÍ AUKCE JEDINEČNÝCH DRESŮ

Jedná se o speciální sadu, jejíž originály nejsou k dostání ve volném prodeji. Dominantou dresu je logo Třineckých železáren a Moravia Steel, generálních partnerů klubu. Všechny prvky (logo, číslo, jméno) jsou na drese vyšívané. Všechny dresy v této aukci jsou hrané a předány budou dražitelům spolu s certifikátem pravosti. AUKCE končí 17. prosince ve 19:00. 

ORIGINÁLNÍ PRSTEN PETRA KLÍMY ZA VÍTĚZSTVÍ VE STANLEY CUPU 1989/90

Unikátní aukce exkluzivního sběratelského artefaktu. 14-ti karátový prsten Petra Klímy s diamanty ze sezóny 1989/90, kdy s týmem Edmonton Oilers získal Stanley Cup. Prsten váží 32g a má uvnitř vyražený punc (Jostens). Osazený je pěti dominantními diamanty znamenající pět vítězství Edmontonu v šesti letech a dalšími drobnými diamanty v okolí. Každý hráč má na prstenu vyznačené své jméno a číslo. V případě Petra Klímy se jedná o číslo 85.

Velikost prstenu je 10 ½ a je velice zachovalý. Opotřebení je na prstenu znát a projevuje se v podobě a drobných škrábanců a oděrek. Prsten bude dodaný s certifikátem podepsaným Petrem Klímou, který v roce 2013 věnoval prsten do kanadské aukční společnosti. 

Aukce prstenu končí 17. prosince ve 20:00. 

SC Marimex Kolín: 10 let KOZLA NOZDRA

Výroční dresy k výročí 10.let od vzniku fanouškovského kotle KOZLA NOZDRA. SC Marimex Kolín v dresech odehraje zápas CHANCE LIGY v sobotu 9.12.2023 proti HC Dukla Jihlava. Aukce končí 15. prosince ve 20:00. 

Dobročinná aukce vánočních dresů Vsetína

Středa 6. prosince se na Lapači nesla v duchu utkání s pražskou Slavií. Hokejisté VHK ROBE Vsetín jej odehráli ve speciální sadě dresů, které nyní můžete získat v rámci dobročinné dražby. Prostřednictvím projektu Pomáháme půjde výtěžek z aukce na podporu malého Tea Mazáče. A proč podoba dresů evokuje vánoční dárek? Odpověď je jednoduchá. Díky bleskové aukci je mohou úspěšní dražitelé skutečně najít ještě pod svým vánočním stromečkem! Aukce končí 16. prosince ve 21:00. 

Vánoční charitativní aukce Bílí Tygři Liberec

Aukce charitativních vánočních dresů Bílých Tygrů, v nichž tým nastoupil k utkání proti Mladé Boleslavi v neděli 10. prosince 2023. Výtěžek aukce bude rozdělen mezi dětské domovy zapojené do charitativního projektu Bílých Tygrů a Nadace SYNER. Aukce končí 17. prosince v 19:00. 

Aukce dresů ze Souboje legend

V sobotu 11. 11. se v Pardubicích uskutečnil Souboj legend. Bývalé hvězdy Dynama Pardubice si v rámci zakončení oslav 100 let historie klubu pozvaly na exhibiční zápas veteránskou reprezentaci ČR pod vedením Jana „Gusty“ Havla, Milana Nového a Jaroslava Pouzara. Utkání skončilo zaslouženou remízou 8:8. Nyní máte šanci získat bílé dresy z této akce. Výtěžek aukce bude využit na rozvoj mládežnického hokeje. Aukce končí 18. prosince ve 21:00. 

Mistrovská maska Marka Mazance ze sezony 2022/23

Tohle je jediná a neopakovatelná příležitost získat unikátní artefakt. Do dražby míří originál brankářské masky, se kterou v mistrovské sezoně 2022/23 nastupoval gólman třineckých Ocelářů Marek Mazanec. Maska je jedinečná svým designem, který vzdává hold třineckému regionu. Dominantou masky jsou ikonické prvky města: Silueta Třineckých železáren a Javorového vrchu, které doplňují portréty slavných umělců, kteří z Třince a jeho okolí pocházejí, a to včetně jejich originálních autogramů! Ať už jde o Ewu Farnou, Tomáše Kluse, Jaromíra Nohavicu, kapelu Doga a další. Výtěžek aukce putuje na konto NADAČNÍHO FONDU OCELÁŘŮ. Její vítěz obdrží masku také s certifikátem pravosti. Aukce končí 19. prosince ve 20:00. 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz