Bakoš po konci u Ocelářů pomohl Spišské Nové Vsi, zůstane doma?

Foto: hcocelari.cz

24. srpna 2022, 10:17

Adam Bagar

V pondělí Oceláři informovali o jeho nečekaném konci, den nato už se zkušený slovenský útočník Martin Bakoš objevil v dresu mateřské Spišské Nové Vsi.

32letý útočník doma využil příležitosti dostat se do zápasového tempa, proti Martinu naskočil na křídle elitní formace a byl hodně vidět – k výhře Spišské Nové Vsi 3:1 přispěl dvěma góly včetně toho vítězného.

„Po konci v Třinci jsme s rodinou chtěli jet domů za babičkami a zároveň jsem chtěl i trénovat s kluky. Dostal jsem nabídku odehrát zápas, což je pro mě jen dobře,“ uvedl Martin Bakoš v rozhovoru pro server Šport.sk.

Dres tamního klubu oblékl po více než patnácti letech a přestože dál preferuje spíš zahraniční angažmá, nevylučuje ani variantu, že by ročník strávil ve slovenské nejvyšší soutěži. Vedení Spišské Nové Vsi má o něj velký zájem.

„Na jedné straně by možná bylo i pěkné zůstat. Uvidíme, co bude. Klub se za poslední roky posunul, chlapci v něm dělají výbornou práci. Už jsem dostal nějaké nabídky, které nebyly na poměry slovenské ligy vůbec špatné. Ale ještě rok nebo dva bych chtěl být venku. Úplně však nezavrhuju ani tuto možnost,“ potvrdil Bakoš.

„Už jsem dostal nějaké nabídky, které nebyly na poměry slovenské ligy vůbec špatné. Ale ještě rok nebo dva bych chtěl být venku. Úplně však nezavrhuju ani tuto možnost.“

„Dali jsme mu nabídku a čekáme, jak se vyvine jeho situace. Vzájemné spolupráci jsme otevření. Je to hráč špičkových kvalit a určitě bychom pro něj našli místo. Bylo by to i výborné pro naše diváky, kteří by nepochybně měli radost z jeho přítomnosti v týmu. Ale jsme realisti a víme, že jak dostane zajímavou nabídku, tak nezůstane doma a půjde za ní,“ doplnil pro Šport.sk sportovní ředitel klubu Radomír Heizer.

Nabídku od Spišské Nové Vsi dostal i Július Hudáček

V podobné situaci jako Martin Bakoš je i brankář Július Hudáček, také ten dostal od vedení spišského klubu nabídku. „Oba jsou to hráči evropských kvalit. I pro Jula máme nabídku. Víme však o možnostech, které jim mohou nabídnout jiné kluby. Jejich přítomnost v našem týmu by byla do velké míry o patriotismu k našemu klubu a městu,“ uzavřel Heizer.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz