FANSHOP: doprava a personalizace dresu zcela ZDARMA

10. dubna 2019, 8:34

Jakub Prchal

Čeští hokejisté přípravu na MS nepodceňují, a co vy? Čas se krátí, je správná chvíle vyladit formu. Vše, co ke své přípravě potřebujete, najdete ve fanshopu Českého hokeje. A ještě něco navíc…

Co?

Taktika na míru a signály, které soupeř nemůže čekat. Tak pojďte do toho.

Pokud s přípravou nebudete dlouho otálet, budete mít výhodu. Už od 10. do 14. dubna fanshop doručuje zcela zdarma. Jestliže nemáte Síň slávy Českého hokeje v Galerii harfa zrovna za rohem, vyberte si v těch dnech na našem e-shopu výbavičku alespoň za 299 korun a kurýr vám jí domů doručí zcela zdarma. Ale pozor: jen od 10. do 14. dubna.

Personalizace zdarma

Ve stejné době navíc platí naše další vychytávka. Chybí vám v naší nabídce dres s některou z českých legend? Nebo byste prostě chtěli v Bratislavě reprezentovat vy sami za sebe? Se svým jménem a číslem na zádech? Není nic snadnějšího, protože právě ve dnech od 10. do 14. dubna bude personalizovaný dres za stejnou cenu jako ten bez jména. A do startu mistrovství vám ho doručíme. To slibujeme!

Doručíme i jakýkoliv jiný hráčský fandres, pokud ho objednáte a zaplatíte do 21. dubna. Takže když nechcete stát frontu u stánku na Carlson hockey games nebo přímo na šampionátu, objednávejte už nyní a vyrazte v dresu rovnou do Bratislavy. A pokud si rádi připlatíte a budete chtít dražší dres s výšivkou, tak ten musíte objednat a zaplatit do 18. dubna. I tak nebudete riskovat, že byste pro vrchol sezony byli jen v tričku. I když česká hokejová trička jsou také slušivá…:)

Set pro pravého fanouška za super cenu

Slibovali jsme vyladěné signály. Tady je ten první, kterým se čeští fanoušci dostanou v každé hale do přečíslení. Aktuálně před mistrovstvím světa vám nabízíme speciální set pro každého fanouška. Původně jste si mohli šálu, vlajku, samolepky na tvář a trumpetu pěkně schovat do vaku v barvách české vlajky za 1049 korun. Teď ne. Jestli nyní koupíte celou výše zmíněnou sadu, kterou každý fanda ocení, nová cena bude jen 799 korun. Kolik ušetříte, to vám určitě říkat nemusíme, ale v hledišti budete za hvězdu.

Své protivníky zaskočíte také jakoukoliv z novinek, které najdete v našem fanshopu. A že jich je hodně. Nechystáte se přímo do Bratislavy, ale na některé z přípravných duelů? V tom případě pro vás máme speciální zápasové puky k duelům s Rakouskem a Německem i oficiální puk ke Carlson hockey games, které letos hostí Brno. Ideální pro sběratele i jako prima vzpomínka jen tak na poličku.

A pak jsou tu další novinky, které by vám neměly uniknout. Pro fajnšmekry a milovníky historie tu máme nově nabídku bavlněných retro dresů z období ČSSR v bílé, modré i červené variantě. Nechcete dres? Kupte tričko. Těch máme v prodeji aktuálně na tři desítky různých druhů pro malé i velké. A to není všechno. Už jste viděli kšiltovky? Přemýšleli jste o mikině? Pili byste rádi ráno kávu z hrnečku a večer si připíjeli na zdraví a naše vítězství z českého půllitru?

Je mnoho způsobů, jak se na vrchol sezony připravit. Všechny mají jedno společné. Fanshop Českého hokeje. Tak zavítejte do naší Síně slávy Českého hokeje v pražské galerii Harfa nebo objednávejte na e-shopu. A když nevíte, rádi vám poradíme.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz