Petrásek je po operaci, bude chybět týdny. Litvínov jedná s novým gólmanem

Foto: hcverva.cz

30. srpna 2018, 11:49

Adam Bagar

Hokejisté Litvínova se musejí v úvodu sezony obejít bez brankáře Michaela Petráska, který měl opět problémy s ramenem a musel na operaci.

„U Michaela Petráska došlo k opakovanému zranění ramenního kloubu, které už vyžadovalo chirurgický zákrok. S návratem na led počítáme dle průběhu rekonvalescence a rehabilitace řádově v týdnech,“ uvedl severočeský klub na svých webových stránkách.

PREVIEW: Návraty opor a nový trenér. Litvínov chce do play off »

Šestadvacetiletý gólman, který v uplynulé sezoně v Litvínově plnil roli brankářské jedničky, zasáhl v letošní přípravě do jediného utkání. V polovině srpna chytal proti Karlovým Varům a v brankové přestřelce přispěl k vydřenému domácímu vítězství Vervy 5:4.

„S návratem na led počítáme dle průběhu rekonvalescence a rehabilitace řádově v týdnech.“

Chemici přišli také o Patrika Spěšného. O čtyři roky mladší brankář, jenž se v přípravě blýskl vychytanou nulou proti Kladnu, posílil Toruň. „Vzhledem k zápasové absenci jsme se rozhodli Patrika do Polska uvolnit,“ vysvětlil generální ředitel klubu Jiří Šlégr.

Jsme v jednání s náhradou, kterou vám brzy oznámíme

Přes léto se do klubu vrátil Slovák Jaroslav Janus, který by měl plnit roli nové jedničky týmu. Vervu však trápí Petráskovo dlouhodobé zranění a hledá dalšího gólmana. „Jsme v jednání s náhradou, kterou vám brzy oznámíme,“ prozradilo litvínovské vedení.

Příchody do HC VERVA Litvínov

Jan Ščotka (Pardubice)
David Tůma (Kladno)
Jaroslav Janus (Liberec)
Jakub Petružálek (Třinec)
Ladislav Romančík (Trenčín)

Odchody z HC VERVA Litvínov

Pavel Kantor (Mladá Boleslav)
Jiří Gula (Sheffield)
Zbyněk Sklenička (neznámo)
Jakub Čutta (neznámo)
Florian Iberer (Újpest)
Karel Pilař (konec kariéry)
Tomáš Frolo (Vsetín)
Ondřej Havlíček (Štrasburk)
Michael Vandas (Zvolen)
Marek Růžička (neznámo)
Josef Stříbrný (Sokolov)
Patrik Spěšný (Toruň)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz