Sparta zametla s Kladnem! V derby slaví i Litvínov a Kometa

Foto: Daniel Klement, hc-olomouc.cz

Jeden zápas zajímavější než druhý! Nedělní 30. kolo Tipsport extraligy přineslo tři derby i souboj Hradce Králové s Českými Budějovicemi. Jak to dopadlo?

Sedláček vynuloval bývalý klub

Kometa prožila parádní týden: vyhrála nad Libercem a Kladnem a teď si poradila i v derby s Olomoucí. Brno tak svého rivala porazilo podruhé v této sezoně, byť vinou marodky nasadilo dost improvizovanou sestavu v čele s dvěma posilami z Chance ligy: Petrem Kratochvílem a Pavlem Jenyšem.

Hrdinou utkání byl brankář Jakub Sedláček, který ještě nedávno působil v Olomouci – po návratu do plechárny udržel nulu. Sedláčková bilance po příchodu do Komety se tak vylepšila na tři výhry ze čtyř zápasů. Kometa uhlídala i dva z šesti nejproduktivnějších hráčů v lize: Jana Káňu s Davidem Krejčím.

Zatímco Brno se zvedá, Olomouc je pod dekou: neuspěla počtvrté za posledních pět kol.

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Bylo to vyrovnané utkání. Kometa výborně bránila. Já bych řekl, že rozhodly dvě naše chyby, kdy jsme nechali Kometu jít do přečíslení, a z toho padly dva góly. Takové chyby zkrátka nemůžeme dělat. Já, když to řeknu, tak v nejhorším to mělo skončit 0:0. Takové chyby ale Kometa potrestá, protože na to má výborné hráče, a tohle se nám stávat nemůže. Na začátku třetí třetiny jsme hráli přesilovku, ale bohužel jsme ji odehráli špatně. Kdyby jsme ji proměnili, mohli jsme se dostat zpátky do zápasu, ale ten výkon nebyl takový jako v Litvínově."

Jiří Kalous (trenér Brna): „Očekávali jsme urputné utkání. Očekávali jsme boj, protože Olomouc odehrála výborný zápas v Litvínově. Když jsme se na to dívali, tak hráli hodně aktivně a získali tam tři body. Věděli jsme, že určitě nečeká nic lehkého. To se nakonec potvrdilo. Myslím si, že to byl boj o každý metr ledu. Jsme velmi rádi za tři body."

HC OLOMOUC – HC KOMETA BRNO 0:2 (0:0, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 25. Krištof (P. Mueller, R. Holland), 32. Dočekal (R. Pavlík, T. Šoustal).
Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Klouček, Bohunek.
Vyloučení: 2:2.
Bez využití.
Střely na branku: 30:27.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: David Krejčí – Jakub Sedláček.
HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, T. Černý, Rašner, Švrček, Řezníček, Dujsík – J. Káňa, Krejčí, Nahodil – Klimek, J. Knotek, Kucsera – Strapáč, P. Kolouch, Navrátil – Kunc, Kusko, Bambula – Burian. Trenéři: Moták a Tomajko.
HC Kometa Brno: Sedláček – Bartejs, Kučeřík, R. Holland, Gulaši, Roth, D. Mikyska – Zaťovič, Krištof, P. Mueller – L. Horký, A. Zbořil, Jenyš – Ostřížek, Rákos, P. Kratochvíl – T. Šoustal, Dočekal, R. Pavlík. Trenéři: Kalous, Zábranský a Horáček.

Hradec oplatil Motoru porážku

První vzájemný zápas obou rivalů (a nejde o geografické důvody) patřil Českým Budějovicím. Odvetu už lépe zvládl Hradec Králové – hrdinou prodloužení se stal Jakub Lev

Mountfield tedy nadále zůstává v těsném kontaktu s vedoucím Třincem. Pro Hradec Králové jde navíc už o dvanáctou domácí výhru z celkových čtrnácti utkání. V brance stál Henri Kiviaho, jeho kolega Štěpán Lukeš místo toho vypomohl partnerskému Kolínu v Chance lize.

Zatímco Hradec Králové válí, Motor navzdory získanému bodu, který je rozhodně cenný, neprožívá ideální období: prohrál popáté za posledních šest kol. 

Tomáš Martinec (trenér Hradce Králové): „Půlku zápasu jsme hráli velmi dobře. Měli jsme dobrou energii a pohyb, drželi se na kotouči a šli do vedení 2:0. Velká škoda, že jsme neodskočili v přesilovkách, které se nám nedařily. Tam jsme mohli utkání zlomit, ale bohužel se tak nestalo. Ve druhé třetině jsme během kritické minuty dostali dva góly a trošičku to na nás padlo, Budějovice vyrovnaly hru. Potom rozhodovaly maličkosti. V prodloužení byly šance na obě strany, nakonec jsme hodně rádi za druhý bod. Vítězství si vážíme, protože Budějovice mají kvalitní tým.“  

Jaroslav Modrý (trenér Českých Budějovic): „Neměli jsme dobrý vstup do utkání. Hradec měl lepší nasazení i pohyb a vytvářel si šance, my jsme udělali pár chyb a nenakládali dobře s pukem. Proto jsme prohrávali 0:2. Od druhé třetiny jsme ale pohyb i forčeking zlepšili, vybojovali pár puků a dostali se do utkání dvěma rychlými brankami. Pak už byl zápas vyrovnaný a mohl jít na obě strany. Soupeř našel v prodloužení cestu, jak získat bod navíc, ale myslím že to bylo kvalitní utkání s dobrým pohybem.“

MOUNTFIELD HK – HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 3:2 po prodloužení (2:0, 0:2, 0:0 – 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Jergl (Perret, Jank), 19. Lamper (R. Pilař), 64. Lev (Jergl, Blain) – 34. J. Novotný (Holec, Piskáček), 35. Gulaš (Pech, Vráblík).
Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 3:4.
Bez využití.
Střely na branku: 27:22.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Jakub Lev – Lukáš Pech.
Mountfield HK: Kiviaho – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík, Jank, McCormack – Smoleňák, Lev, Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Orsava, Lalancette, Kelly Klíma – R. Pilař, Koukal, Lamper. Trenéři: T. Martinec, Čihák a Svoboda.
HC Motor České Budějovice: Hrachovina – Štich, Percy, Bindulis, Vráblík, Šenkeřík, Piskáček, Štencel – Vondrka, D. Voženílek, J. Ondráček – Holec, L. Pech, Gulaš – Abdul, J. Novotný, M. Beránek – Venkrbec, M. Hanzl, Karabáček. Trenéři: Modrý, P. Martinec a Fousek.

Sparta ovládla derby

Do 34. minuty šlo o vyrovnanou partii, čekalo se na první branku. Pak ale začal sparťanský kolotoč... A zastavil se až na skóre 0:6. V rozmezí 52. a 60. minuty dokonce Pražané skórovali hned čtyřikrát. Statistiky si opět vylepšil Filip Chlapík, jenž hraje v neskutečné formě: z posledních pěti zápasů získal hned dvanáct bodů! 

Zatímco Kladno prohrálo počtvrté za pět kol, Sparta se zlepšuje, napravila páteční výbuch se Zlínem a bere čtvrtou výhru z pěti utkání.

Rytířům nepomohla ani talentovaná posila: útočník Jaromír Pytlík. Ani on, ani nikdo z jeho spoluhráčů nenašel recept, jak překonat Matěje Machovského. Ten tedy dotáhl do vítězného konce i druhý zápas po svém návratu z KHL. A tentokrát rovnou s nulou!

David Čermák (trenér Kladna): „Myslím, že dvě třetiny jsme nehráli špatně, ale bohužel nás sráží, že nedáváme góly; nepomůžeme si ani přesilovkama. Ve poslední třetině jsme to za stavu 0:2 otevřeli a dostali jsme třetí gól, který asi rozhodl. Bohužel pak jsme to naprosto degradovali těmi posledními minutami, kdy jsme to úplně vypustili a dostali jsme další góly."

Josef Jandač (trenér Sparty Praha): „Pro nás to bylo určitě důležité utkání po nepovedeném domácím zápase se Zlínem. Zápas byl vyrovnaný, my jsme potom dali první gól, který nám podle mého hodně pomohl, protože Kladno mělo několik vyložených šancí a nás hodně podržel gólman. Když jsme pak odskočili na tři góly, tak jsme si to pohlídali. Výsledek však neodpovídá průběhu utkání. Jsme rádi, že jsme vzadu udrželi nulu a udělali trochu restart po tom Zlínu."

RYTÍŘI KLADNO – HC SPARTA PRAHA 0:6 (0:0, 0:2, 0:4)

Branky a nahrávky: 34. Dvořáček (Vitouch, J. Strnad), 38. Matuškin (T. Pavelka), 52. M. Řepík (T. Pavelka), 56. Buchtele (Sobotka, F. Chlapík), 57. E. Thorell (Matuškin, R. Horák), 60. F. Chlapík (T. Pavelka).
Rozhodčí: Hradil, Micka – Ganger, Malý.
Vyloučení: 3:5, navíc Dotchin (Kladno) 5 minut plus do konce zápasu.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 29:37.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Ondřej Machala – Maxim Matuškin.
Rytíři Kladno: Bow – Dotchin, Kehar, K. Wood, Ticháček, J. Suchánek, Donaghey – Hlava, Plekanec, Jágr – M. Indrák, A. Kubík, Kristo – M. Beran, Račuk, Melka – Machala, Filip, Pytlík. Trenéři: Čermák, Paul, Burger a Kregl.
HC Sparta Praha: Machovský – Matuškin, Mikliš, A. Polášek, M. Jandus, Radek Jeřábek, T. Pavelka – Buchtele, Sobotka, F. Chlapík – E. Thorell, R. Horák, M. Řepík – T. Jandus, J. Konečný, D. Přibyl – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček. Trenéři: Jandač, Hořava a Hlinka.

Trápení Mladé Boleslavi se prohlubuje

Sedm zápasů a jen pět získaných bodů. Taková je po nedělním kole bilance Mladé Boleslavi. Bruslařům v souboji s obhájcem titulu nepomohla ani nová posila: Matyáš Kantner. Ani on, ani jeho spoluhráči nedokázali překonat bezchybného Marka Mazance, jenž udržel už páté čisté konto v sezoně!

A i díky němu udrželi Oceláři první místo v tabulce, zle se na ně totiž dotahuje Hradec Králové. Za zmínku stojí rovněž fantastická venkovní bilance Třince: na stadionech soupeřů nebodovali svěřenci Václava Varadi pouze ve dvou zápasech z celkových patnácti.

Pavel Patera (trenér Mladé Boleslavi): „Myslím si, že jsme do zápasu nevstoupili špatně. Mělo to tempo, bylo to vyrovnané, ale bohužel jsme v přesilovce Třince dostali první gól. Ve druhé třetině jsme byli trochu lepší, ale vázla nám produktivita a gól jsme nedali. Udělali jsme tam chybu, kterou Třinec potrestal. Ve třetí třetině jsme se tlačili, ale bez gólu se nedá vyhrát. Třinec zaslouženě zvítězil."

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): „První třetinu jsme odehráli velmi dobře. Poučili jsme se z pátečního zápasu, který se nám vůbec nepovedl. Kluci chtěli vyhrát a dělali to, co dělat měli, a to jim přineslo úspěch a vítězství. V první třetině jsme si pomohli přesilovkou. Ve druhé třetině začátek nebyl vůbec optimální, prvních pár minut měla Boleslav víc ze hry, měla tam šance a nás výborně podržel gólman. Od desáté minuty druhé třetiny se to zase srovnalo a ve třetí třetině jsme chtěli hrát zodpovědně zezadu, čekali jsme tlak soupeře, který přišel. Kluci to výborně sehráli a ubojovali. Jsem rád, že jsme zápas vyhráli, patří jim velké díky."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC OCELÁŘI TŘINEC 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 10. Kundrátek (Marinčin, A. Nestrašil), 38. Hrňa (Chmielewski, Marcinko), 59. Daňo (Růžička).
Rozhodčí: Šír, Horák – Kis, Šimánek.
Vyloučení: 2:1.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 23:29.
Diváci: 588.
Nejlepší hráči: Tomáš Fořt – Tomáš Kundrátek.
BK Mladá Boleslav: Růžička – Pýcha, Ševc, Bernad, Pláněk, Jánošík, Šidlík, Lintuniemi – Kotala, Fořt, Pospíšil – Kelemen, O. Najman, P. Kousal – Lunter, Claireaux, Kantner – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Patera.
HC Oceláři Třinec: Mazanec – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Daňo, P. Vrána, Růžička – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrňa, Marcinko, Chmielewski – Hrehorčák, Roman, Dravecký. Trenéři: Varaďa, Zadina a Krátoška.

Litvínov zabral, porazil rivala

Litvínov ukončil třízápasovou sérii porážek v pravý čas – v derby proti Karlovým Varům. K triumfu nakročili už v úvodních jedenácti minutách, kdy se dostali do vedení 2:0. Utkání sice bylo dramatické do posledních chvil, Verva však svůj náskok uhájila. Vylepšila tak svoji bilanci pod novým trenérem Vladimírem Růžičkou na tři výhry a čtyři prohry.

Naopak černá série Karlových Varů se prodlužuje: Energie neprožívá ideální období, prohrála potřetí v řadě. S Litvínovem, který je blízko nejen zeměpisně, ale i v tabulce, navíc padla podruhé v této sezoně.

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Bohužel jsme ztratili body ve druhém derby za sebou. Začali jsme velmi dobře, dostali Litvínov pod tlak a vytvořili si šance, které jsme ovšem nedokázali proměnit a vypadli v půlce první třetiny za minutu ze hry. Udělali jsme tři chyby a dostali z nich dva góly, které samozřejmě nakoply soupeře a uklidnil je v jejich situaci. Poté jsme to měli s prosazováním těžší. Zase jsme si ve druhé dvacetiminutovce jsme vytvořili dostatečné množství šancí na to, abychom s tím zápasem něco udělali. Jenže jsme nebyli efektivní,, nepomohli si přesilovou hrou. Opět se hráčům nedá vytknout obětavost a bojovnost, rvali jsme se, ale bohužel nám chybí trochu šikovnosti a důrazu, možná i trochu štěstí, abychom si na ty body sáhli.“

Vladimír Růžička (trenér Litvínova): „Jsme rádi, že jsme tady uhráli body. Po domácím výkonu proti Olomouci, který bych hodnotil jako katastrofální. Naopak mužstvo ukázalo, že umí bojovat a pracovat. Výborný výkon brankáře a jsme opravdu rádi za vítězství.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY– HC VERVA LITVÍNOV 2:3 (1:2, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 14. Koblasa (Kohout), 56. Černoch (O. Beránek, Rohan) – 10. Estephan (O. Baláž), 11. Kudrna (F. Lukeš, Demel), 43. P. Zdráhal (Demel, V. Hübl)
Rozhodčí: Kika, Sýkora – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 2:7.
Bez využití.
Střely na branku: 28:25.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Petr Koblasa – Marek Hrbas.
HC Energie Karlovy Vary: Habal – Rohan, Plutnar, Parkkonen, Dlapa, T. Havlín, Pulpán, L. Doudera – T. Rachůnek, T. Mikúš, Flek – O. Beránek, Kulich, Immo – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Hladonik, Vondráček. Trenéři: Pešout a Mariška.
HC VERVA Litvínov: Godla – Demel, Irving, Hrbas, Balinskis, O. Baláž, Stříteský, D. Zeman – P. Straka, Estephan, Jarůšek – M. Chalupa, V. Hübl, P. Zdráhal – Kudrna, Sukeľ, F. Lukeš – Zygmunt, Gerhát, Válek. Trenéři: Růžička a Sýkora.

Zlín si skalp dalšího favorita nepřipsal

Zlín se zlepšuje, v předešlých pěti zápasech urval tři výhry: a to včetně skalpů Třince se Spartou. Pardubice, které v minulém kole přejely Oceláře, ale byly příliš těžkým oříškem. K výhře hostů výrazně přispěl čtvrté řady Ondřej Rohlík, jenž skóroval hned dvakrát, z toho jednou v oslabení. Činil se také Lukáš Anděl, který si mikulášskou nadílku zpestřil dvěma asistencemi.

Pardubice tak potvrzují, že se jim na stadionech soupeřů daří: nyní tam mají bilanci hned osmi výher a jen pěti porážek. Naopak Zlín je doma slaboučký, prohrál pojedenácté z dosavadních čtrnácti utkání.

Luboš Jenáček (trenér Zlína): „Rozhodla naše velmi špatná hra v přesilovce, kdy místo, abychom si pomohli, tak jsme inkasovali. To byl zlomový moment zápasu ve vlastní přesilovce. Pardubice, které mají velmi kvalitní, ofenzivní tým, tak hru poté již kontrolovaly. Hráli výborně do ofenzivy, pár příležitostí jsme tam měli, nicméně za stavu 0:3 se zápas proti podobně kvalitnímu soupeři těžko otáčí."

Richard Král (trenér Pardubic): „Trvalo nám deset minut, než jsme se do zápasu dostali. Měli jsme pomalejší rozjezd, Zlín byl aktivnější, od desáté minuty se hra již srovnala. Rozhodující byla druhá třetina, kterou jsme odehráli velmi dobře, drželi jsme se na kotouči v jejich pásmu, měli jsme šance a dali jsme důležitý gól v oslabení. Ve třetí třetině jsme udělali nějaké chybičky, jinak jsme ale měli zápas celkem pod kontrolou."

PSG BERANI ZLÍN – HC DYNAMO PARDUBICE 1:4 (0:1, 0:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 42. Kubiš (P. Sedláček, Köhler) – 17. Camara (Cienciala, Říčka), 28. O. Rohlík (Anděl, J. Mikuš), 38. O. Rohlík (Paulovič, Anděl), 57. Nakládal (Říčka, Blümel).
Rozhodčí: Pešina, Obadal – Lederer, Rampír.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 0:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 22:39.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Libor Kašík – Ondřej Rohlík.
PSG Berani Zlín: Kašík – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec, M. Novotný, T. Hanousek, Ferenc – Mallet, Honejsek, Okál – Kubiš, P. Sedláček, Köhler – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – O. Flynn, R. Veselý, Fryšara. Trenéři: Jenáček, Rob a Hamrlík.
HC Dynamo Pardubice: Klouček – J. Mikuš, Nakládal, D. Robertson, Košťálek, J. Kolář, Hrádek, J. Zdráhal – Paulovič, Poulíče, Blümel – R. Kousal, A. Musil, Camara – Říčka, Cienciala, Hecl – Pochobradský, Anděl, O. Rohlík. Trenéři: Král, Havíř a Sýkora.

Vítkovice znovu bodovaly, nezvládly ale prodloužení

Vítkovice prožívají podařené období: z chvostu tabulky během pár týdnů vyletěly do první šestky. Obraly také Liberec, avšak pouze o bod.

Ostravané přitom do utkání vstoupili parádně a po první třetině vedli 2:0. Poté, co domácí předvedli obrat ve skóre na 3:2, přišel další zvrat – v 58. minutě poslal zápas do prodloužení Roberts Bukarts. Když se nastavený čas chýlil ke konci a trenéři už přemýšleli nad výběrem nájezdníků, udeřil Jakub Klepiš.

Trápící se Liberec tak alespoň mírně zlepšil svoji domácí bilanci – na sedm výher a sedm proher. Hosté sice prohráli, chlubit se však můžou sérií osmi zápasů s alespoň jedním získaným bodem.

Patrik Augusta (trenér Liberce): „První třetina se nám nevyvedla. Myslím, že jsme na začátku byli aktivnější, jenže od té doby, co jsme hráli v šesti a museli jsme do oslabení, se to zlomilo. Pak to od nás bylo špatné a Vítkovice odskočily do vedení. Dalších čtyřicet minut ale tým ukázal charakter. Vítkovice jsou kvalitní soupeř, přijely ve formě. Přestože jsme v závěru inkasovali na 3:3, našli jsme cestu k vítězství. Ceníme si toho."

Miloš Holaň (trenér Vítkovic): „Prvních pár minut byl Liberec lepší, trefil břevno, byl všude dřív. Pak jsme tempo srovnali a vytvořili jsme si zasloužený náskok 2:0. Ve druhé třetině jsme nepodali dobrý výkon, dovolili jsme soupeři vyrovnat. Za stavu 2:1 jsme ovšem měli tři tutové šance, které jsme neproměnili. Provázelo nás to i ve třetí části, dělali jsme hodně individuálních chyb, kterým jsme se dříve vyhýbali. Nakonec můžeme být rádi za bod."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:3 po prodloužení (0:2, 2:0, 1:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 25. Klapka (Ordoš), 36. M. Ivan (Kolmann, Filippi), 48. Gríger (Birner, Filippi), 65. Klepiš (Rosandić) – 12. M. Kalus (L. Kovář), 20. L. Krenželok (Gewiese), 58. Bukarts (Gewiese, Lindberg).
Rozhodčí: Jeřábek, Šindel – Ondráček, Špůr.
Vyloučení: 4:5.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 27:29.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Adam Klapka – Marek Kalus.
Bílí Tygři Liberec: Pavelka (od 21. Kváča) – M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, Kolmann, Derner, J. Šedivý, Aubrecht – Ordoš, Filippi, Gríger – Birner, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek, Klapka – J. Šír, A. Najman, Faško-Rudáš. Trenéři: Augusta a Kudrna.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Stezka – Galvinš, R. Polák, Gewiese, Stehlík, P. Koch, L. Kovář, Plášil – L. Krenželok, J. Hruška, Lakatoš – R. Bondra, Lindberg, M. Kalus – Dej, Marosz, Bukarts – Lednický, Chlán, Fridrich. Trenéři: Holaň, Philipp a Šimíček.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 28 19 2 4 3 90:52 65
2. Mountfield HK 28 16 6 1 5 91:59 61
3. HC Dynamo Pardubice 27 13 5 3 6 87:66 52
4. HC Škoda Plzeň 29 14 2 4 9 92:80 50
5. BK Mladá Boleslav 28 12 3 2 11 63:65 44
6. HC Sparta Praha 28 10 4 4 10 101:87 42
7. HC Kometa Brno 28 10 5 2 11 81:79 42
8. HC VÍTKOVICE RIDERA 28 11 3 3 11 60:70 42
9. HC Olomouc 27 10 4 1 12 63:75 39
10. HC Motor České Budějovice 27 11 1 3 12 77:78 38
11. HC VERVA Litvínov 28 11 1 3 13 79:85 38
12. Bílí Tygři Liberec 27 9 2 5 11 61:76 36
13. HC Energie Karlovy Vary 28 10 1 3 14 82:80 35
14. Rytíři Kladno 27 5 3 3 16 66:98 24
15. PSG Berani Zlín 28 3 2 3 20 51:94 16

Další program Tipsport extraligy

Úterý 7. prosince – předehrávka 31. kola:
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Škoda Plzeň (ČT sport)

Středa 8. prosince – předehrávka 53. kola:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA

Středa 8. prosince – předehrávka 31. kola:
18:00 Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK (O2 TV Sport)

Pátek 10. prosince – dohrávka 26. kola:
17:00 Rytíři Kladno – HC Dynamo Pardubice (O2 TV Sport)

Pátek 10. prosince – 31. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Motor České Budějovice
17:30 PSG Berani Zlín – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Kometa Brno – HC Energie Karlovy Vary
18:00 HC Olomouc – BK Mladá Boleslav

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz