Sparťanské zmatky: Kudrna jel omylem dvakrát, sudí jeho nájezd neuznali

Tohle se jen tak nevidí: sparťanský útočník Andrej Kudrna jel během série pěti samostatných nájezdů omylem hned dvakrát. Jeho gól z druhého pokusu proto nemohl být uznán.

Plekanec Chance liga

Kudrna se ale psychicky nepoložil, počkal si na šestou sérii, i v ní skóroval (tentokrát už regulérně) a zařídil Spartě vítězství 5:4 nad Třincem.

„Nebyli jsme si jistí, jestli se jedou tři série nájezdů, nebo rovnou pět. Myslel jsem, že můžu jet, začalo se to řešit až poté. Takže jsem musel jen čekat, jak to dopadne. Ale nakonec to i tak dobře skončilo a druhý bod je náš," řekl Kudrna pro hcsparta.cz.

Chybu na sebe vzal trenér Uwe Krupp: „Neuvědomil jsem si, že došlo k úpravě pravidel."

RSS | Kontakt | Podmínky užití | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz