VIDEO: Pardubice poslední, Liberec v čele. Uspěly také Sparta a Kometa

Foto: Ivo Dostál, hc-kometa.cz

9. října 2015, 19:19

Adam Bagar

Elitní tuzemská soutěž v pátek pokračovala už devátým kolem, které nabídlo množství divácky atraktivních soubojů. Kometa se představila v Třinci, jemuž uštědřila už pátou porážku v nové sezoně, Chomutov v derby přetlačil mistrovský Litvínov a Sparta udolala v prodloužení Škodu. Tu na čele tabulky střídá Liberec, který poslal trápící se Pardubice na úplný chvost. Ve skvělé formě dál hrají Mladá Boleslav a Olomouc, když dokázaly bodovat pošesté za sebou.

Ambiciózní Třinec už popáté padl, nestačil na Kometu

Bez zraněného brankáře Petera Hamerlíka, útočníků Martina Adamského a Tomáše Plíhala či beků Josefa Hrabala a Lukáše Galvase naskočil Třinec do utkání s Brnem, v jehož řadách se už naopak objevila americká posila Dan Spang. Kometa, která za poslední týden prošla mnoha změnami v kádru, dokázala navázat na domácí vítězství nad Spartou a srazila dalšího ambiciózního soka. Ten zapsal už pátou porážku v této sezoně a propadl se v tabulce na devátou příčku. O brněnské výhře rozhodla branka obránce Petra Kuboše, jenž reagoval po 53 sekundách na třinecké vyrovnaní.

Václav Varaďa (asistent trenéra Třince): "Věřili jsme v zisk bodů po nezdaru ve Švédsku. Mrzí nás, že nám duel proklouzl mezi prsty. V úvodních deseti minutách jsme měli výborný pohyb, ač jsme měli málo střeleckých šancí, tak byla u hráčů vidět chuť to zlomit na naší stranu. Ve druhé třetině jsme trochu zaostávali, ale dokázali jsme tu periodu přežít. V závěrečné části jsme měli dvě gólovky, branku jsme ale nedali."

Karel Beran (asistent trenéra Komety): "Z naší strany to bylo výborné utkání. Před zápasem jsme si řekli, co chceme hrát, a to jsme splnili do detailu. Výborně jsme hráli v obranném pásmu, soupeře jsme vlastně nepouštěli do větších šancí. To samé se dá říct o střední třetině. Klíčovým momentem byl zákrok Marka Čiliaka v naší přesilovce, pak jsme dokázali dotáhnout zápas do vítězného konce. Celý tým zaslouží pochvalu za výborně zvládnutý duel."

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC KOMETA BRNO 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 28. Dravecký (Chmielewski, Irgl) – 20. Ostřížek (Hruška, Kováčik), 28. Kuboš (H. Zohorna).
Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Skopal, Lukš.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 22:25.
Diváci: 5094.
Nejlepší hráči: Milan Doudera – Marek Čiliak.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – M. Doudera, Klesla, L. Doudera, Nosek, Linhart, Roman, Foltýn, Adámek – Hrňa, Polanský, Irgl – Svačina, Klepiš, Chmielewski – Cienciala, Rákos, Dravecký – Rufer, Matuš, Jašek. Trenéři: Kalous a Varaďa.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kaberle, Spang, Hanzlík, Kováčik, Stehlík, Kuboš, Ptáček – Ostřížek, Hruška, Němec – Káňa, H. Zohorna, Vondráček – Burian, Čermák, Dočekal – Raška, Koreis, R. Zohorna. Trenéři: Hadamczik, Pokorný a Beran.

Severočeské derby pro Růžičku, rozhodl kiks Januse

Beznadějně vyprodaná chomutovská SD Aréna sledovala pikantní derby s úřadujícím mistrem. To mělo speciální nádech hlavně pro trojici trenérů, Vladimír Růžička se totiž střetl s bývalými asistenty Ondřejem Weissmannem a Radimem Rulíkem, ti všichni se v roce 2005 radovali ze zlatého úspěchu na MS! Navrch měl bývalý lodivod národního týmu, ten se nebál postavit mezi tři tyče mladíka Jana Strmeně a udělal dobře. Při své premiéře v roli jedničky vychytal nulu a střelci Hüblovi navrch zneškodnil trestné střílení. Naopak Jaroslav Janus Pirátům namazal na vítěznou trefu Davida Kämpfa.

Břetislav Kopřiva (asistent trenéra Chomutova): "V úvodu se hrálo dobře na obě dvě strany a byla spousta gólových příležitostí. Bylo i štěstí, že jsme neinkasovali. Nakonec se nám povedlo otevřít skóre a od té chvíle hrálo mužstvo celkem koncentrovaně, především ve středním pásmu. Litvínov měl šance na gól, stejně jako my. Především musím hráčům poděkovat, že vítězství udrželi. Utkání bylo velmi náročné a oni odvedli dobrou práci."

Ondřej Weissmann (asistent trenéra Litvínova): "Utkání bylo zajímavé. Domácí nastoupili lépe a měli z úvodu převahu. Hra se ale po chvilce srovnala. Gól jsme dali v podstatě sami, posléze se domácí soustředili na obranu. Snažili se nás nepouštět do větších příležitostí. Měli jsme dost šancí, ale vstřelit gól se nám bohužel nepovedlo."

PIRÁTI CHOMUTOV – HC VERVA LITVÍNOV 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 17. Kämpf (Tomica).
Rozhodčí: Hodek, Hrubý – Brejcha, Flegl.
Vyloučení: 1:3.
Bez využití.
Střely na branku: 18:20.
Diváci: 5250 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Jan Strmeň – Viktor Hübl.
Piráti Chomutov: Strmeň – Drtina, Rutta, Dlapa, Rýgl, Redlihs, Jánošík, Blaha, Šidlík – Vondrka, Červenka, Pospíšil – Sklenář, Dušek, Hovorka – Hřebejk, Kämpf, Chlouba – Tomica, D. Kaše, L. Květoň. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.
HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Chaloupka, Frolo, Pavlík, Pavelka, Gula – Lukeš, Hübl, Martynek – Trávníček, Hanzl, Jánský – Hořava, Piroš, Jurčík – Chlapík, Havlíček, Řehoř. Trenéři: Rulík a Weissmann.

Zlín stále čeká na domácí vítězství, padl s Vítkovicemi

Téměř po třech týdnech se na domácí půdě představili hokejisté Zlína, kteří v bitvě na moravském poli toužili letos poprvé před zraky vlastních příznivců uspět. Vítkovice ale od začátku kousaly a dvakrát se ujaly vedení, ovšem PSG nacházelo rychlé odpovědi. A když už se zdálo, že zápas dospěje za stavu 2:2 do prodloužení, roztrhl se v závěru pomyslný pytel s góly. Přesilovkovými. A tato herní disciplína šla lépe hostům, kteří se prosadili v početní výhodě celkem třikrát. Po triumfu v Pardubicích zapsali Ostravané tři body také ve Zlíně a v posledních dvou vystoupeních nastříleli jedenáct gólů.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "Podle mě to bylo průměrné střetnutí, které rozhodla produktivita Vítkovic v přesilových hrách. Tam byl soupeř lepší, dal o jednu branku víc a proto zvítězil."

Jakub Petr (asistent trenéra Vítkovic): "Chtěli jsme navázat výsledkově i herně na náš předchozí zápas v Pardubicích. A to se nám povedlo. Od prvního střídaní jsme dostávali Zlín pod tlak. Náš pohyb byl, nechci říct vynikající, ale hodně dobrý. Takto bychom se chtěli prezentovat ve všech zápasech. K těm gólům, které jsme dostali. U prvního byla ztráta ve středním pásmu, faul a následná přesilovka Zlína, který přesilové hry hraje velmi dobře. Druhý gól byl za stavu 2:1, kdy jsme hloupě ztratili puk. To asi charakterizuje naše mužstvo. Ta vyzrálost tam trochu chybí. To samé se nám stalo, když jsme se dostali do vedení 3:2. Jsme rádi, že jsme utkání převážili na naší stranu, ale musíme se vyvarovat faulů při hře pět na pět. Panuje částečná spokojenost, ale ty nedostatky tam ještě jsou a musíme na nich zapracovat."

PSG ZLÍN – HC VÍTKOVICE STEEL 3:5 (1:1, 1:1, 1:3)

Branky a nahrávky: 17. Matějíček (P. Holík), 26. Sýkora (Kubiš), 56. Kotvan (Holík, Říčka) – 6. Szturc (Zdráhal, Balán), 24. Klok (Strapáč), 53. Strapáč (Olesz, Szturc), 57. Olesz (Čerešňák, Kudělka), 60. Balán.
Rozhodčí: Čech, Polák – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 2:3.
Střely na branku: 22:41.
Diváci: 4383.
Nejlepší hráči: Petr Holík – Roman Szturc.
PSG Zlín: Štůrala – Horák, A. Holík, Žižka, Matějíček, Řezníček, Kotvan – Kubiš, Cibák, Sýkora – Veselý, P. Holík, Ondráček – Říčka, Vlach, Čachotský – Sedláček, Okál. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC VÍTKOVICE STEEL: Kantor – Kudělka, Čerešňák, Klok, Sloboda, Pastor, Kovář – Szturc, Strapáč, Olesz – Kucsera, Kolouch, Němec – Burger, Balán, Zdráhal – Húževka, Hlinka, Vandas. Trenéři: Svozil a Petr.

Boleslav přehrála Hradec, bodovala už pošesté v řadě

V souboji celků z horních pater tabulky měla od začátku navrch Mladá Boleslav, která hned v úvodní třetině zasypala Adama Svobodu dvaceti střeleckými pokusy a aktivně vstoupila i do druhé části, v níž se po dvanácti sekunách prosadil dlouhán Urban, jenž zaznamenal svou čtvrtou trefu v sezoně. Vzápětí neproměnil trestné střílení Pabiška a hubený náskok si bruslaři přenesli až do třetího dějství, v němž nadále pokračovali ve své suverenitě, nasázeli Mountfieldu další tři góly a radovali se už pošesté za sebou z bodového zisku. Svoboda čelil neuvěřitelným 59 střelám rozjetého soupeře.

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. První třetinu jsme byli opravdu lepší, paradoxně jsme dali gól až po přestávce. Ve druhé třetině se hra vyrovnala a soupeř už na nás našel recept, zvedl pohyb a začal nám dělat problémy. Jakmile jsme ale dostali kontaktní branku, podařilo se nám v brzké době dát třetí gól, což bylo velmi důležitým momentem. Tutových šancí jsme měli opravdu hodně. Myslím, že z naší strany to byl jeden z nejlepších výkonů letošní sezony."

Peter Draisaitl (trenér Hradce Králové): "Myslím, že Boleslav vyhrála zaslouženě. Byla rychlejší na bruslích a měla větší tlak do brány, víc šancí než my. Sice jsme taky měli nějaké momenty, ale vždycky, když to vypadalo, že se zápasem něco uděláme, dostali jsme další gól nebo jsme udělali zbytečné vyloučení. Pro nás tady bylo velmi složité vyhrát."

BK MLADÁ BOLESLAV – MOUNTFIELD HK 4:1 (0:0, 1:0, 3:1)

Branky a nahrávky: 21. Urban (Pabiška, Stříteský), 42. Lenc, 48. Jarůšek (Musil), 55. Klimenta (Lenc, Žejdl) – 44. Knotek (Pilař, Kudrna).
Rozhodčí: Fraňo, Souček – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 3:8, navíc Pilař a Svoboda (oba Mountfield) 10 minut.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 59:33.
Diváci: 4089.
Nejlepší hráči: Richard Jarůšek – Adam Svoboda.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Kučný, Ovčačík – Látal, Výborný, Bárta – Hyka, Urban, Pacovský – Lenc, Žejdl, Klimenta – Jarůšek, Musil, Pabiška. Trenéři: Výborný a Jelínek.
Mountfield HK: Svoboda – Pláněk, Vydarený, Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Hronek – Kudrna, Knotek, Červený – Köhler, Ihnačák, Courchaine – Dej, Bednář, Kukumberg – Tvrdík, Troliga, Pavlík. Trenéři: Draisaitl a Martinec.

Olomouc otočila bitvu s Energií, vyhrála pošesté za sebou

Bez svého bývalého kapitána Radka Dudy, jenž v posledním kole obdržel trest ve hře za úder hlavou, se představily Karlovy Vary na ledě rozjeté Olomouce, která vstoupila do utkání lépe a už v osmé minutě šla do vedení trefou Haščáka. Domácí naráželi na obranný val, který překonali až obránci. Nejprve Skrbek a vzápětí Vyrůbalík, jenž také vstřelil vítěznou branku. V dalším průběhu už totiž dominovali oba gólmani. V brance Energie Tomáš Závorka a v domácí kleci Branislav Konrád, jemuž spoluhráči nadělili šesté vítězství v řadě k sobotním 28. narozeninám. Olomouc je tak rázem čtvrtá.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Zápas jsme začali špatně, nebyli jsme důrazní a moc jsme nestříleli. Za první třetinu jsme vyslali pouze pět střel. Karlovy Vary nás přehrávaly. Dá se říct, že je dobře, že padl pouze jeden gól, protože soupeř měl mnohem více šancí. Ve druhé dvacetiminutovce se to otočilo, zlepšili jsme pohyb, byli jsme důraznější, více jsme stříleli a byli jsme odměněni góly v přesilovce. Závěr utkání jsme odehráli dobře, Energie sice měla šance, ale my jsme se ji pohlídali."

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): "Do Olomouce jsme jeli s jasným cílem, a to bodovat. Nezískali jsme ale ani jeden bod. Měli jsme velmi dobrý vstup do utkání, hráči měli dobrý pohyb a podařilo se nám vstřelit branku. Bohužel byla pouze jedna, což bylo klíčové. Kdyby jich bylo více, měli bychom větší klid na hokejkách. Ve druhém dějství jsme se vlastní nedisciplinovaností připravili o šance, nabídli jsme Olomouci přesilovky a soupeř je využil. Ve třetí dvacetiminutovce jsme branku dali, ale nebyla nám uznána. Rozhodčí to zdůvodnil tím, že hráč odehrál puk rukou. Já se přiznám, že jsem to vůbec neviděl. Na jeden gól se ale vyhrávat nedá, obzvláště s takovým organizovaným týmem jako je Olomouc. Mužstvo ale chtělo zvítězit, snaha hráčů byla patrná."

HC OLOMOUC – HC ENERGIE KARLOVY VARY 2:1 (0:1, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 27. Skrbek (Knotek), 31. Vyrůbalík (Jergl, Skrbek) – 8. Haščák.
Rozhodčí: Šír, Hradil – Gebauer, Blümel.
Vyloučení: 3:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 27:21.
Diváci: 5102.
Nejlepší hráči: Pavel Skrbek – Tomáš Závorka.
HC Olomouc: Konrád – Skrbek, Vyrůbalík, Valenta, Jaroměřský, Staněk, Ondrušek – Kafka, Knotek, Laš – Holec, Zeman, Mikúš – Eberle, Řípa, Vodný – Kucharczyk, Herman, Jergl. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Rodney, Bičánek, Harant, Sičák, Benák, Gulaši, J. Tomeček – V. Tomeček, Bulík, I. Rachůnek – Haščák, Marosz, T. Rachůnek – Koblasa, Zadražil, Vachovec – Gorčík, T. Rohan. Trenéři: Mlejnek a Mariška.

Pardubická krize nekončí, Liberec rozhodl ve třetí části

Celky s naprosto odlišnou formou se představily na východě Čech. Zatímco Dynamo nemůže najít potřebnou pohodu, Bílí Tygři, posilněni výbornými výsledky v Lize mistrů, mají aktuálně sebevědomí na rozdávání. A bylo to znát také v páteční bitvě, kterou po dlouho vyrovnaném průběhu rozsekli v závěrečných minutách třemi trefami a vyhoupli se tím zase do čela tabulky. Liberci se na Pardubice mimořádně daří, vyhrál už šestý vzájemný zápas v řadě. Dvěma góly se blýskl Birner, obránce Ulrych odehrál jubilejní sté utkání v elitní tuzemské soutěže a byl třetím nejvytěžovanějším mužem týmu.

Miloš Říha (trenér Pardubic): "Nemůžeme být rozhodně spokojení, nicméně jsme dokázali hrát padesát minut agresivně, chtěli jsme pracovat a srážet se. Zradilo nás to, že jsme ve druhé části nebyli trpěliví v přesilových hrách a nesehráli je tak jednoduše jako při gólu. Postupem času nás soupeř začal přehrávat, dával si to na jeden dotek, a my jsme začali mít problémy. Za stavu 1:1 měl velkou šanci Poulíček, ale trefil Lašáka, a pak jsme udělali fatální chybu a inkasovali. Na konci už to bylo složité."

Filip Pešán (trenér Liberce): "Do utkání jsme vstoupili bojácně, k naší hře jsme se dostali až ve třetí třetině. Domácí hráli aktivní a důrazný hokej, s čímž jsme měli problémy. Naštěstí jsme byli trpěliví a vydrželi. V rozhodujících situacích se ukázalo, že máme sebevědomí, díky kterému jsme dokázali sehrát gólové situace do prázdné branky."

HC DYNAMO PARDUBICE – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 1:4 (1:1, 0:0, 0:3)

Branky a nahrávky: 9. Svoboda (Štajnoch, Nahodil) – 5. Šimek (Řepík), 48. Birner (Jelínek, Řepík), 55. Birner (Krenželok, Řepík), 59. Jelínek (Stránský, Krenželok).
Rozhodčí: Šindler, Horák – Kis, Lučan.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 18:22.
Diváci: 7054.
Nejlepší hráči: Brandon Maxwell – Ján Lašák.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Čáslava, Gregorc, L. Havlík, Štajnoch, Ščotka, Bokroš, Zdráhal, Šeda – Sýkora, Marcinko, Rolinek – Svoboda, Nahodil, Tybor– Kolář, Poulíček, Starý – A. Havlík, Tomášek, Půhoný. Trenéři: Říha a Baďouček.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Vitásek, Derner, Šimek, Ulrych, Výtisk, Plutnar, Kajínek – Birner, Vampola, Řepík – Radivojevič, Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Stránský – Špaček, Lakatoš, Jonák. Trenéři: Pešán a Čermák.

Plzeň skvělý obrat nedotáhla, Spartu spasil až Přibyl

Šlágrem kola byla bitva pražské Sparty s dosud vedoucí Plzní, která moc nezachytila začátek utkání a už v páté minutě nabrala dvoubrankové manko. Když pak na kostce svítilo po dvou třetinách skóre 4:1, asi nikdo nepochyboval o jasné výhře sparťanské družiny. Jenže plzeňští bojovníci se nevzdávají a před zraky téměř osmi tisíc diváků si ještě vynutili prodloužení, v němž spasil Spartu v přesilové hře Přibyl. Zároveň ukončil vítěznou sérii západočeského celku, který přišel o první místo. Sparťané sice brali ve velké bitvě výhru, na plný bodový zisk však čekají už dlouhých šest střetnutí.

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty): "První dvě třetiny byly z naší strany poměrně kvalitně odehrané, vytvářeli jsme si dostatek šancí, měli jsme přesilovku pět na tři. Nicméně po vlastní chybách, ztrátou koncentrace a prohranými osobními souboji jsme přišli o náskok. Vést po dvou třetinách 4:1, to je nejhorší stav. Ztratili jsme dobrý výsledek a nakonec to v základní hrací době skončilo remízou. Jsme samozřejmě rádi, že jsme uhráli ten druhý bod, ale přetrvává pocit zklamání."

Michal Straka (trenér Plzně): "Spartě jsme darovali náskok po našich zbytečných chybách. První gól – ztráta puku v útočném pásmu. U druhého jsme propadli. Pak přečíslení, zbytečné vyloučení, u čtvrtého gólu jsme to špatně dobruslili... Před třetí třetinou jsme si řekli, že se o to pokusíme jako v zápasech předtím. Nakonec se nám to povedlo, ale zbytečné vyloučení minutu před koncem vedlo k rozhodnutí domácích v prodloužení. Celkově si však vážíme toho, že jsme odvezli bod, když jsme už 1:4 prohrávali."

HC SPARTA PRAHA – HC ŠKODA PLZEŇ 5:4 v prodloužení (2:0, 2:1, 0:3 – 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Kudrna, 5. Réway (Hlinka), 32. Mikuš (Pech, Čajkovský), 36. Přibyl (Sabolič), 61. Přibyl (Buchtele) – 30. Poletín (Sýkora, Bližňák), 42. Jeřábek (Kubalík, Kracík), 49. Kubalík (Kracík, Indrák), 58. Bližňák (Pulpán).
Rozhodčí: Lacina, Pešina – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 6:8, navíc Pöpperle (Sparta) 10 minut.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 32:31.
Diváci: 7691.
Hráči utkání: Daniel Přibyl – Dominik Kubalík.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Mikuš, Čajkovský, Piskáček, Polášek, Glenn, Eminger – Kumstát, Pech, Sabolič – Klimek, Hlinka, Réway – Buchtele, Přibyl, Hamilton – Kudrna, Cingel, Forman. Trenéři: Jandač a Moták.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Sklenička, Kadlec, Moravčík, Jeřábek, Pulpán, Kubka – Schleiss, Bližňák, Kratěna – Kubalík, Kracík, Indrák – Hossa, Lev, Johnson – Poletín, Preisinger, Sýkora. Trenéři: Straka a Čihák.

Tabulka Tipsport extraligy po 9. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 9 5 2 0 2 29:21 19
2. HC Škoda Plzeň 9 5 1 1 2 35:23 18
3. BK Mladá Boleslav 8 5 0 2 1 22:14 17
4. HC Olomouc 8 4 2 0 2 18:15 16
5. HC Kometa Brno 9 5 0 1 3 26:25 16
6. HC Sparta Praha 9 3 2 2 2 36:32 15
7. Piráti Chomutov 9 4 1 1 3 15:16 15
8. Mountfield HK 9 4 0 2 3 27:30 14
9. HC Oceláři Třinec 9 4 0 0 5 22:19 12
10. HC VÍTKOVICE STEEL 8 3 1 0 4 24:24 11
11. HC VERVA Litvínov 9 1 2 1 5 21:26 8
12. PSG Zlín 7 2 0 1 4 13:22 7
13. HC Energie Karlovy Vary 9 2 0 0 7 20:30 6
14. HC Dynamo Pardubice 8 2 0 0 6 14:25 6

Další program Tipsport extraligy

Sobota 10. října – předehrávka 10. kola:

17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Energie Karlovy Vary

Neděle 11. října – 10. kolo:

15:00 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec
16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc
16:30 HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
17:00 Mountfield HK – PSG Zlín
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Dynamo Pardubice
19:00 HC Kometa Brno – Piráti Chomutov

Středa 14. října – předehrávka 11. kolo:

17:00 HC Oceláři Třinec – HC Škoda Plzeň

Pátek 16. října – 11. kolo:

17:20 HC Olomouc – HC VÍTKOVICE STEEL (ČT Sport)
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Kometa Brno
17:30 Piráti Chomutov – Mountfield HK
17:30 PSG Zlín – Bílí Tygři Liberec
18:00 HC Energie Karlovy Vary – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz