VIDEO: Plzeň dobyla O2 arenu, Brno loupilo v Třinci. Derby pro Litvínov

Foto: Milan Podpera, hcskoda.cz

10. ledna 2016, 17:35

Adam Bagar

Ani druhá lednová neděle se pochopitelně neobešla bez tradiční porce extraligového hokeje. Elitní tuzemská soutěž pokračovala na sedmi stadionech kompletním 35. kolem, v němž Tygři znovu navýšili náskok v čele tabulky, aktuálně činí čtrnáct bodů. Zaváhali totiž sparťané, kteří v přímé bitvě o druhou příčku prohráli s Plzní. Čtvrtý Hradec pak předvedl dokonalý obrat na ledě Mladé Boleslavi, Kometa loupila v Třinci, mistr ovládl derby a slaví také Zlín či Olomouc!

Třinec se trápí, Kometa ho srazila potřetí v sezoně

Brněnští hokejisté se po dvou zápasech pod širým nebem vrátili do klasického režimu. Soubor trenéra Aloise Hadamczika se představil na ledě oblíbeného Třince, který dokázal porazit už v předchozích dvou vzájemných střetnutích. A radoval se i potřetí. Kometa přitom dlouho ztrácela, ale v závěru druhé třetiny otočila výsledek v rozmezí pouhých 79 sekund. Rozdílový gól vsítil slovenský útočník Rastislav Špirko, který po oku lahodící kombinaci zapsal první branku v sezoně. Oceláři potřetí z posledních čtyř vystoupení vstřelili pouze jeden gól a vyšli bodově naprázdno, Brno si upevnilo osmou příčku.

René Mucha (trenér Třince): "Nepředvedli jsme výkon, který bychom chtěli. Začátek zápasu z naší strany nebyl ideální, dali jsme ale první branku a závěr úvodní třetiny vypadal mnohem lépe. Bohužel jsme na to ve druhé třetině nenavázali, zbytečnými ztrátami kotouče a nedobruslováním hráčů jsme hostům nabídli několik přečíslení. Kometa dala dvě rychlé branky a než jsme se z toho dostali, tak byl konec třetiny. Ve třetí části nám chyběl tah do brány. Nějaké šance tam sice byly, nebyly to ale žádné tutovky. Hosté hráli z poctivé obrany a čekali na brejky, těch taky pár bylo, nedali ale gól. Výsledek nás vůbec netěší, v naší situaci to není ideální."

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): "Za výhru a tři body jsme nesmírně rádi. Měli jsme dobrý vstup do utkání, byly tam šance, do vedení ale šel Třinec ke konci přesilové hry, kdy se Kopecký dostal k volně ležícímu kotouči před bránou. Myslím si, že jsme hráli dobře, náš výkon byl konstantní. Klíčový obrat nastal ve třicáté sedmé minutě, kdy jsme během minuty dali dva góly. To ovlivnilo také další pokračování zápasu. My hráli dobře v obraně, měli i šance na zvýšení. To jsme sice nedali, závěr jsme si ale dokázali pohlídat. Celé mužstvo za výkon zaslouží pochvalu."

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC KOMETA BRNO 1:2 (1:0, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 16. Kopecký (M. Doudera) – 36. Vondráček (Ostřížek), 37. Špirko (Němec, Káňa).
Rozhodčí: Hribik, Mrkva – Lučan, Kis.
Vyloučení: 5:3.
Bez využití.
Střely na branku: 22:23.
Diváci: 5027.
Nejlepší hráči: Tomáš Kopecký – Rastislav Špirko.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Nosek, Klesla, Roth, M. Doudera, Slovák – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Kopecký, Tybor – Adamský, Plíhal, Svačina – Christov, Rufer, Matuš. Trenéři: Dopita a Mucha.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kaberle, Kuboš, Malec, Kováčik, Trška, Štindl – Ostřížek, Hruška, Ton – Káňa, Němec, Špirko – Mrázek, Čermák, H. Zohorna – Burian, Koreis, Vondráček. Trenéři: Hadamczik, Pokorný a Beran.

Pardubice nestačily na Bílé Tygry, rozhodl Řepík

Takřka osm tisícovek fanoušků se přišlo v Pardubicích podívat na suverénního lídra letošního ročníku Tipsport extraligy. První dějství se neslo ve znamení premiérových střelců. Poprvé se v pardubickém dresu prosadil Branislav Rapáč a zanedlouho zlomil letošní střelecké trápení Jan Výtisk. Bílí Tygři byli střelecky mnohem aktivnější, přesto se museli o vítězství rvát až do samého závěru. Nakonec až osm minut před třetí sirénou trefil dvanáctou výhru z posledních třinácti utkání Michal Řepík. Obrovskou herní převahu hostů dokumentují také střely na branku, Brandon Maxwell pochytal 40 pokusů.

Richard Král (trenér Pardubic): "Výsledek je celkem vyrovnaný, ale Liberec byl herně jednoznačně lepší a zaslouženě vyhrál. Projevila se jeho současná forma i fakt, že hráči jsou v pohodě a dovolí si věci, které my ne. Rozhodující byly přesilové hry, které jsme nedokázali využít. Měli jsme i takové, že jsme se ani nedostali do pásma, to by se nemělo stávat."

Filip Pešán (trenér Liberce): "Byli jsme velmi zaskočeni nástupem domácího celku. Dali nám branku a mohli přidat další. Celkově jsme nechytili začátek a tím se naše hra rozhodila. Celé utkání nás provázela velká nedisciplinovanost, a to jak v technických věcech, tak hlavně směrem k rozhodčímu. Oboustranně to nebylo disciplinované utkání, nemělo moc velké tempo. Přesto jsme jednu z přesilovek v závěru proměnili a rozhodli. Vrcholem naší nedisciplinovanosti bylo závěrečných deset vteřin, kdy jsme měli kotouč na holi, ale málem inkasovali vyrovnávací branku. Musíme to rozebrat a poučit se."

HC DYNAMO PARDUBICE – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:3 (1:1, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 3. Rapáč (Voženílek, Kaut), 28. Sýkora (Marcinko) – 12. Výtisk (Vampola), 26. Bakoš (Birner, Bulíř), 52. Řepík (Birner, Vampola).
Rozhodčí: Lacina, Pešina – Belko, Hynek.
Vyloučení: 8:9.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 15:43.
Diváci: 7865.
Nejlepší hráči: Brandon Maxwell – Petr Vampola.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Nedbal, Čáslava, Bokroš, Gregorc, Štajnoch, Havlík, Šeda, Ščotka – Orsava, Nahodil, Poulíček – Sýkora, Redenbach, Marcinko – Rapáč, Kaut, Voženílek – Moučka. Trenéři: Král a Zadina.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Vitásek, Ševc, Mojžíš, Derner, Plutnar, Výtisk – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Lakatoš, Vlach. Trenéři: Pešán a Čermák.

Souboj o elitní desítku rozhodl Zlín v přesilovkách

S vědomím, že v případě triumfu mohou smazat tříbodovou ztrátu na svého soupeře, zajížděly Vítkovice na led Zlína, kde však nezvládly oslabení. Po nezáživném prvním dějství hrály prim právě početní výhody v části druhé. Na gól Petra Holíka sice ještě dokázal reagovat navrátilec Rostislav Olesz, jenže pak už úřadoval sváteční střelec Jiří Marušák. Zlínský bek měl dosud na kontě pouze sedm asistencí, k nimž proti Vítkovicím přidal dva přesné zásahy do černého. Berani zvládli důležitou bitvu o elitní desítku, vyhráli pošesté z posledních sedmi zápasů a na jedenácté Ostravany mají k dobru šest bodů.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "Bylo to nervózní utkání. První třetina byla hodně vyrovnaná. Tu druhou rozhodla naše efektivita v početních výhodách, kde jsme byli hodně zruční a právě v těch přesilových hrách se zápas rozhodl. Pro nás jsou to velice důležité tři body."

Jakub Petr (asistent trenéra Vítkovic): "Ve hře pět na pět se ani na jedné straně nevyskytly žádné speciální šance. Ten cíl, který jsme měli, být hodně silní v defenzívě, se až na malé výtky splnil. Rozhodly to přesilové hry. Zlín v nich byl úspěšnější a využil je. Ve hře pět na pět mi chyběla četnost střelby. Počet nevím, ale to číslo je asi hodně nízké. To je ale i organizace hry našeho soupeře, který nás ke střelbě moc nepouštěl, takže to odpovídá i jeho kvalitě. Zlín byl úspěšný v přesilovkách. Skóroval třikrát a my jen jednou. Mrzí mě možná jedna věc. Za stavu 2:1, byla řada na nás, měli jsme další přesilovku, hráli jsme pět na čtyři, ale za pár sekund to bylo tři na čtyři. To je ale naše hloupost."

PSG ZLÍN – HC VÍTKOVICE STEEL 3:1 (0:0, 3:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 26. Holík (Žižka, Matějíček), 35. Marušák (Vlach, Čachotský), 37. Marušák (Bukarts, Veselý) – 29. Olesz (Čerešňák, Kudělka).
Rozhodčí: Šír, Čech – Bryška, Lukš.
Vyloučení: 5:5, navíc Kubiš (Zlín) 10 minut.
Využití: 3:1.
Střely na branku: 23:17.
Diváci: 5649.
Nejlepší hráči: Jiří Marušák – Rostislav Olesz.
PSG Zlín: Kašík – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Řezníček, Urbanec – Bukarts, Holík, Říčka – Ondráček , Maruna, Kubiš – Čachotský, Vlach, Veselý – Sýkora, Fořt, Čech. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC VÍTKOVICE STEEL: Kantor – Kudělka, Čerešňák, Kovář, Pastor, Štencel, Štich – Hovorka, Strapáč, Olesz – Kucsera, Kolouch, Vandas – Burger, Balán, Zdráhal – Němec, Hlinka, Tomi. Trenéři: Svozil a Petr.

Mora vynulovala Energii, Konrád má čtvrtou nulu

Naposledy sice v prodloužení otočili duel s Pardubicemi z 0:3 na 4:3, přesto Olomouc znovu prodloužila čekání na tříbodové vítězství. To činilo už sedm duelů. Změnu přinesl až zápas s oblíbenými Karlovými Vary, které v mrazivém prostředí olomouckého stadionu nekladly odpor. Vždyť v úvodních dvou třetinách vyslaly pouhé čtyři střely na branku. Kohouti tak pohodlně využili dvě přesilovky a ve třetím dějství ještě navýšili skóre brankou Aleše Jergla. Už čtvrtou nulu v sezoně vychytal olomoucký gólman Branislav Konrád. Mora už je zase pátá, zato Energie se propadla na úplné dno tabulky.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Soustředili jsme se především na začátek utkání, protože v pátek nám příliš nevyšel. V neděli to bylo úplně něco jiného. Od prvního střídání jsme na soupeře vlétli a určili jsme směřování utkání. Jsme rádi za tři body. Celý tým podal výborný výkon, Braňo navíc vychytal nulu, takže jsme určitě spokojeni."

Karel Mlejnek (trenér Karlových Varů): "Chtěl bych poblahopřát Olomouci k vítězství, naprosto si ho zasloužili. Soupeř nás výborným vstupem do zápasu dostal pod obrovský tlak, ze kterého jsme se už nedokázali vymanit. Díky štěstí jsme měli dvě tři šance, dokonce i trestné střílení, ale soupeř nás přehrával naprosto ve všem. Po první třetině proběhla v šatně velká bouřka, ale žádnou změnu to nepřineslo. Olomouc byla rozjetá a vyhrála naprosto zaslouženě."

HC OLOMOUC – HC ENERGIE KARLOVY VARY 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 4. Laš (Knotek, Skrbek), 29. Knotek (Buc, Vyrůbalík), 48. Jergl (Holec, Pekr).
Rozhodčí: Šindler, Polák – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 2:8.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 31:16.
Diváci: 4512.
Nejlepší hráči: Jan Knotek – Tomáš Závorka.
HC Olomouc: Konrád – Skrbek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek – Laš, Knotek, Buc – Vodný, Řípa, Eberle – Mikúš, Húževka, Kucharczyk – Jergl, Holec, Pekr. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Dvořák, Tomeček, Sičák, Redlihs, Gulaši, Benák, Rodney – Rachůnek, Marosz, Huna – Rohan, Kůs, Bartek – Vachovec, Bulík, Svoboda – Gorčík, Osmík, Koblasa. Trenéři: Oremus a Mlejnek.

Sparta doma poprvé nebodovala, Plzeň je druhá

Skvělým způsobem začali venkovní čtyřboj hokejisté Plzně, kteří zvládli přímou bitvu o druhé místo tabulky na horké sparťanské půdě. Vše odstartoval trefou ve vlastním oslabení Lukáš Pulpán, na nějž v přesilové hře navázal kanonýr Dominik Kubalík. Ten vstřelil už 21. branku v sezoně. Sparťané sice byli mnohem aktivnější, jenže ztroskotávali na skvělé obraně v čele s Matějem Machovským. Toho dokázal překonat pouze Martin Procházka. Západočeši si jako první v tomto ročníku dokázali odvézt z O2 areny všechny body a posunuli se na druhé místo tabulky. Spartě nepomohla ani hra bez brankáře.

Josef Jandač (trenér Sparty Praha): "Nebyl to náš úplně nejlepší zápas. Řekl bych, že jsme neměli šťávu z předchozích utkání. Chyběl nám lepší pohyb. Je pravda, že Plzeň hrála velice dobře organizovaně v obraně. I tím, že se soupeř dostal do vedení, to pro nás bylo těžší. V závěru nám chyběl patřičný tlak, ke konci jsme ani dobře nesehráli některé situace včetně power play. Mrzí nás to, ale musíme se oklepat a do dalšího zápasu jít lépe připraveni."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Veděli jsme, že Sparta hrála poslední zápasy velmi dobře. Má velmi šikovné útočníky a hraje do obrany. Je to kvalitní soupeř. V oslabení se nám podařilo ujet, dali jsme gól na 1:0. Byli jsme strašně rádi, že nám to tam padlo. Ve druhé třetině jsme zvýšili z přesilovky, ale věděli jsme, že Sparta umí táčet zápasy, že je doma hodně silná. Ceníme si toho, že jsme získali tři body. Udrželi jsme se v popředí tabulky, což je pro nás hodně důležité."

HC SPARTA PRAHA – HC ŠKODA PLZEŇ 1:2 (0:1, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 43. Procházka (Dragoun, Švrček) – 13. Pulpán (Kratěna, Kudroč), 24. Kubalík (Lev, Jeřábek).
Rozhodčí: Hodek, Souček – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 8:9.
Využití: 0:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 30:15.
Diváci: 8338.
Nejlepší hráči: Andrej Kudrna – Ondřej Kratěna.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Eminger, Polášek, Čajkovský, Švrček, Hrbas, Mikuš, Kalina – Forman, Přibyl, Buchtele – Hamilton, Klimek, Sabolič – Netík, Pech, Kumstát – Procházka, Dragoun, Kudrna. Trenéři: Jandač a Moták.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Moravčík, Jeřábek, Sklenička, Kadlec, Pulpán, Kudroč – Indrák, Kracík, Kubalík – Kratěna, Bližňák, Lev – Hrňa, Preisinger, Svoboda – Beran, Přikryl, Poletín. Trenéři: Straka a Čihák.

Hradec otáčel v Boleslavi, bitvu rozsekl Ihnačák

Bez svého nejproduktivnějšího hráče Jaroslava Bednáře se představil Mountfield v souboji pátého se čtvrtým na ledě Mladé Boleslavi, která ovládla obě předchozí vzájemná utkání. Třetí triumf však nepřidala, ačkoli k němu měla velice blízko. Když Pavel Musil navyšoval boleslavské vedení v závěru druhé třetiny už na 2:0, jen málokdo pochyboval o domácí výhře. Jenže hradečtí bojovníci zabrali, rychle snížili, 79 sekund před třetí sirénou srovnali krok a v nájezdech dokonali famózní obrat. O ten se postaral především dvougólový Brian Ihnačák. Východočeši tak uhájili výbornou čtvrtou příčku.

Marian Jelínek (trenér Mladé Boleslavi): „Myslím, že v první třetině jsme byli jednoznačně lepší. Navázali jsme dobrým pohybem na zápas ve Vítkovicích a měli víc gólových šancí. O to horší ale byly druhá a třetí třetina. Paradoxně jsme i druhou třetinu vyhráli, ale už tam byl soupeř lepší a aktivnější a zápas dovedl do vítězného konce. Mrzí nás to o to víc, že gól padl jen minutu a něco před koncem, ale takový je hokej. V penaltách se nám dlouhodobě nedaří a opět se to potvrdilo.“

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): „Jak jsem pokáral hráče po minulém zápase s Plzní, tak dneska bych je chtěl pochválit za bojovnost a za výkon, který jsme odvedli. Myslím, že první třetina byla vyrovnaná, bohužel jsme udělali chybu, ze které jsme inkasovali. Byli jsme připraveni na boleslavské brejky, ale pár jsme jich nestačili pokrýt. Můžeme poděkovat Ondrovi Kacetlovi, že po dvou třetinách nebyl zápas víc rozhodnutý. Druhou a třetí třetinu jsme byli aktivnější, hráli jsme víc ve třetině domácích, i když oni měli větší gólovky z brejků. Ale myslím, že jsme si zasloužili bod vybojovat. Nájezdy jsou vabank a štěstí se přiklonilo k nám. Chtěl bych mužstvu poděkovat.“

BK MLADÁ BOLESLAV – MOUNTFIELD HK 2:3 po nájezdech (1:0, 1:0, 0:2 – 0:0)

Branky a nahrávky: 16. Pabiška (Jarůšek), 40. Musil (Jarůšek, Pabiška) – 43. Ihnačák (Honejsek, Červený), 59. Kukumberg (Červený, Kudrna), rozhodující nájezd Ihnačák.
Rozhodčí: Fraňo, Hrubý – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 5:5.
Bez využití.
Střely na branku: 32:39.
Diváci: 3496.
Nejlepší hráči: Lukáš Pabiška – Brian Ihnačák.
BK Mladá Boleslav: M. Růžička – Stříteský, Voráček, Trončinský, Rýgl, Ovčačík, Kučný – Hyka, Klepiš, Lenc – Látal, Urban, Klimenta – Jarůšek, Musil, Pabiška – Kubica, Hruška, Bárta. Trenéři: Výborný a Jelínek.
Mountfield HK: Kacetl – Čáp, K. Pilař, Jank, Pláněk, Vasíček, Dietz, Hronek – Dej, Kukumberg, Kudrna – Courchaine, Knotek, Nedvídek – Červený, Ihnačák, Honejsek – Kopta, R. Pilař, Berger. Trenéři: Kýhos, Martinec a Tvrdík.

Úřadující mistr se v derby odpoutal ze dna tabulky

Už v pořadí 37. podkrušnohorské derby mezi Chomutovem a Litvínovem v nejvyšší soutěži viděla chomutovská SD Aréna. V dresu Pirátů se představil také produktivní kladenský David Stach, jenž naskočil do druhého extraligového utkání v kariéře. Spokojenější však mohli být úřadující mistři, kteří po polovině utkání zlomili bezbrankové skóre a deset minut před třetí sirénou přidali v oslabení druhou branku. Piráti sice v úchvatných závěrečných minutách srovnali krok a vynutili si prodloužení, jenže z něj ukrojilo pouze 21 sekund, když Robin Hanzl duel rozsekl. Verva se tak odlepila z chvostu tabulky.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "Na derby jsme se samozřejmě těšili, byla i vyprodaná hala. Chtěli jsme dát úvodní branku a dostat tím soupeře pod tlak, což se nám nepodařilo. Málo jsme se tlačili do zakončení a nevyužívali jsme přesilové hry. Litvínov dal první branku, což se pak samozřejmě těžko hraje. Za stavu 0:2 jsme zkusili otevřít hru a jít po soupeři, dostat ho pod tlak. Bod v tuhle chvíli je pro nás zlatý, ale jsme zklamaní. Hráli jsme doma a chtěli jsme vyhrát, potěšit fanoušky. Bohužel se to nepodařilo a v prodloužení rozhodl faul, který soupeř potrestal."

Jiří Šlégr (asistent trenéra Litvínova): "Zápas jsme nezačali vůbec dobře. První třetina byla od nás velice slabá a nevytvořili jsme si prakticky žádnou šanci. V kabině jsme si to řekli a myslím, že druhá třetina už byla lepší. Následovalo období zbytečných faulů na obou stranách. Vedli jsme 2:0 a mohlo by nás mrzet, že jsme ztratili vítězství v zápase. Nicméně je to hokej a my jsme rádi za urvané dva body."

PIRÁTI CHOMUTOV – HC VERVA LITVÍNOV 2:3 v prodloužení (0:0, 0:1, 2:1 – 0:1)

Branky a nahrávky: 52. Červenka (Tomica), 57. Rutta – 33. Martynek (Trávníček, Hanzl), 50. Hořava (Trávníček), 61. Hanzl (Lukeš, Pavlík).
Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 7:9.
Využití: 0:2.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 28:26.
Diváci: 5250 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Jan Strmeň – Michal Trávníček.
Piráti Chomutov: Strmeň – Skinner, Rutta, Jánošík, Valach, Pereťagin, Tejnor – Tomica, Červenka, Květoň – Vondrka, Růžička, Hřebejk – Sklenář, Ölvecký, Stach – Veselý, Dušek, Račuk. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.
HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Chaloupka, Pavelka, Pavlík, Frolo, Gula – Lukeš, Vantuch, Duda – Trávníček, Hanzl, Martynek – Piroš, Gerhát, Hořava – Doležal, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík a Šlégr.

Tabulka Tipsport extraligy po 35. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 35 22 5 3 5 121:78 79
2. HC Sparta Praha 35 18 4 3 10 114:92 65
3. HC Sparta Praha 34 17 3 6 8 118:96 63
4. Mountfield HK 35 16 3 6 10 100:94 60
5. HC Olomouc 35 15 4 4 12 81:78 57
6. BK Mladá Boleslav 35 14 4 6 11 100:94 56
7. Piráti Chomutov 35 14 3 7 11 87:95 55
8. HC Kometa Brno 34 15 2 3 14 88:82 52
9. PSG Zlín 35 11 5 5 14 77:87 48
10. HC Oceláři Třinec 35 11 4 3 17 86:94 44
11. HC VÍTKOVICE STEEL 35 11 4 1 19 88:95 42
12. HC Dynamo Pardubice 35 11 2 2 20 78:100 39
13. HC VERVA Litvínov 35 6 8 2 19 69:91 36
14. HC Energie Karlovy Vary 35 10 2 2 21 77:108 36

Další program Tipsport extraligy

Úterý 12. ledna – předehrávky 36. kola:

18:00 HC Kometa Brno – Piráti Chomutov
18:30 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec

Pátek 15. ledna – 36. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Energie Karlovy Vary
17:20 HC VERVA Litvínov – HC Dynamo Pardubice (ČT sport)
17:30 HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
18:00 Mountfield HK – PSG Zlín
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc

Neděle 17. ledna – 37. kolo:

15:30 HC Energie Karlovy Vary – HC VERVA Litvínov
15:30 PSG Zlín – Bílí Tygři Liberec
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Oceláři Třinec
17:00 HC Olomouc – HC VÍTKOVICE STEEL
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha
18:20 BK Mladá Boleslav – HC Kometa Brno (ČT sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz