Znojmo má nového sponzora! Mění se i klubový název

Znojemští hokejisté mění před nováčkovskou sezonou v Chance lize klubový název: nově budou vystupovat jako HC LERAM Orli Znojmo.

S příchodem nového titulárního partnera navíc Orli obměňují týmové logo, v němž bude během nadcházející sezony obsažená i číslovka 90. Odkazovat se tím bude na jubilejní 90. sezonu v klubové historii.

Na přelomu dubna a května přitom nebylo jisté, zda se Znojmo po suverénní postupové jízdě do Chance ligy skutečně přihlásí. Nakonec ale získalo podporu od města, teď navíc Orli představili klíčového sponzora.

Společnost LERAM, která se zabývá poskytováním lékárenských služeb a distribucí léčiv, podporuje znojemský hokej dlouhodobě – a nyní dokonce střídá firmu Aptec v klubovém názvu.

„Často s ním řešíme situace během zápasů a on to přenese do týmu a hry."

Kromě toho Znojmo oznámilo i první dvě jména na tvořící se soupisce pro Chance ligu: pokračovat budou loňské ofenzivní opory Martin Šťovíček a Jan Hruška.

„Honza Hruška má skvělý pohled na hokej. Jeho přínos pro mužstvo je nenahraditelný," říká na webu Orlů jejich trenér Jiří Beroun. „Často s ním řešíme situace během zápasů a on to přenese do týmu a hry. Vedle něj rostou všichni mladíci a sbírají cenné zkušenosti.“

A Šťovíček? Ten byl se 69 body nejproduktivnějším útočníkem východní konference 2. ligy, v play off se pak blýskl 28 body ve třinácti utkáních.

„Vážíme si situace, kdy hráči nevěděli, jestli bude ve Znojmě hokej, ale byli trpěliví a vydrželi."

„Martin je neskutečný bojovník, který neodflákne ani jedno střídání, a to na všech stranách kluziště," cení si ho trenér Beroun. „Jeho kvalita se dá využit v přesilovkách a jsme rádi, že takové hráče v týmu máme. Je důležité říct že si vážíme situace, kdy hráči nevěděli, jestli bude ve Znojmě hokej, ale byli trpěliví a vydrželi, protože ve Znojmě chtějí hrát."

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz