HokejovéTréninky.cz

Hokejová škola Romana Červenky

Trénujte hokej s HokejovýmiTréninky.cz a Romanem Červenkou! HokejovéTréninky.cz jsou určeny pro všechny výkonnostní i věkové kategorie hráčů, od začátečníků přes rekreační až po profesionální hráče, děti i dospělé. Více na www.hokejovetreninky.cz

HokejovéTréninky.cz organizují i hokejovou školu Romana Červenky (www.romancervenka.cz).

Věk: děti narozené 2000-2010 a hobby hráče.

Služby: hokejová škola, hokejové kempy, tréninky

Oblast: Česká republika, Praha – sportoviště: ICEARÉNA Letňany, Aréna Říčany, ZS Hasa, ZS Kobra; Plzeň – sportoviště: ZS Košutka; Tachov – sportoviště: ZS Tachov.

Kontakt: Martin Maškarinec, tel.: 739 030 066, maskarinec@hokejovetreninky.cz, www.hokejovetreninky.cz, www.romancervenka.cz

VÝHODY S HOKEJKOU

Hokejka ve spolupráci s HokejovýmiTréninky.cz a hokejovou školou Romana Červenky pro Tebe připravila slevu ve výši 500,- Kč na týdenní kemp pro děti nebo 300,- Kč slevu na víkendový kemp pro hobby hráče. Slevu můžeš uplatnit v hokejové škole po předložení svého HOKEJKA ID. 

a) Sleva ve výši 500,- Kč na týdenní hokejový 10RC Kemp pro děti, mladé hokejisty ročníku 2010-2000.

Termín kempu: 3.-7. července 2017

Ceníková cena pro hráče je 8.500,- Kč. Ceníková cena pro brankáře je 2.500,- Kč. 

(Cena zahrnuje mimo tréninkové aktivity, oběd, celodenní pitný režim, energetické doplňky, dres, triko a čepici. Ubytování je individuální).

Hokejový kemp praktikuje nejefektivnější formu tréninku, při které se trenér zaměřuje na individuální dovednosti hráče, soustředí se na jeho slabší stránky i přednosti, čímž přispívá k celkovému rozvoji a zkvalitňování výkonnostního růstu. Skupinový trénink přináší hned několik výhod, příspívá k rozvoji soutěživosti a herní spolupráce, pomáhá k vytvoření týmového myšlení.

b) Sleva ve výši 300,- Kč na víkendový hokejový kemp pro začátečníky a pokročilé hobby hráče z celé ČR i zahraničí.

  • Termín kempu: 3. - 5. března 2017, Plzeň

Program kempu: 5 tréninkových jednotek na ledě (rozvoj techniky bruslení a powerskating, rozvoj individuálních herních činností jednotlivce, technika střelby spojená s video-analýzou, herní kombinace, hra volná / řízená), Off-ice trénink (rozvoj rychlosti a koordinace, rozvoj síly a rovnováhy na speciálních tréninkových pomůckách), hry na rozvoj všech kondičních schopností, míčové hry, technika střelby mimo led ve speciálních střeleckých klecích spojená s video-analýzou a plavecký bazén pro regeneraci.  

  • Ceníková cena pro hráče je 4.600,- Kč. Ceníková cena pro brankáře je 2.300,- Kč. 

Pro více informací, přihlášky prosím kontaktujte pana Martina Maškarince, na telefonním čísle +420 739 030 066 nebo na emailové adrese maskarinec@cmasky.cz .

Více informací naleznete na webových stránkách www.hokejovetreninky.cz, www.romancervenka.cz

Zpět na VÝHODY HOKEJKY

Zpět na HOKEJOVÉ ŠKOLY

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV