Porouchaný autobus, pak facka v Edenu. Tragický výkon, soptí Holaň

Foto: Kateřina Macečková, hc-slavia.cz

30. srpna 2017, 11:25

Adam Bagar

Na úterní trip do metropole by asi nejraději zapomněli. Hokejisté Pardubic nejdřív kvůli poruše autobusu nabrali pořádné zpoždění a na Slavii dorazili až po plánovaném začátku utkání. Pak navíc s účastníkem WSM Ligy nečekaně padli 2:3. "Podali jsme tragický výkon," kroutí hlavou trenér Miloš Holaň v rozhovoru na klubovém webu.

„Těžko říct, do jaké míry na to měl vliv náš opožděný příjezd do Prahy, kdy jsme museli dvě hodiny sedět v porouchaném autobusu. Nicméně jsme hráli s prvoligovým soupeřem a toho bychom měli porážet. Hráči však k zápasu přistoupili laxně, nejsem vůbec s ničím spokojený,“ přiznává zklamaný pardubický lodivod.

„Hráli jsme s prvoligovým soupeřem a toho bychom měli porážet. Hráči však k zápasu přistoupili laxně.“

Začátek duelu se musel skoro o hodinu posunout, Dynamo šlo s trochou nadsázky z autobusu rovnou na led, přesto skórovalo jako první. Hubený náskok sice drželo až do polovinu zápasu, ale to bylo pro Miloše Holaně v podstatě jediné pozitivum. Aktivnější Slavia výsledek otočila a nakonec brala překvapivou výhru 3:2.

První výhra pro Duklu! Sparta padla s Boleslaví, Dynamo na Slavii »

„Těžko se mi to hodnotí. Náš přístup byl špatný, hráli jsme pomalu. Hráči si musejí uvědomit, že musí do hry dávat vše. Chuť, bruslení a mít touhu po vítězství. Proti Slavii jsem tam vůbec nic takového neviděl,“ konstatuje Holaň. Ten vzápětí chválí brankáře Patrika Polívku, který si premiéru v Dynamu představoval jinak.

Foto: Facebook HC Dynamo Pardubice

„Možná si myslel, že si moc nezachytá, když bude za extraligovou obranou, ovšem právě díky němu jsme byli dvě třetiny ve hře. Obrana špatná, přesilovky špatné, na zápase nevidím žádné pozitivum,“ přemýšlí šéf pardubické střídačky. „Ale možná je dobře, že jsme dostali takovou facku,“ doplňuje po čtvrté prohře v přípravě.

Pardubicím se upsal další cizinec, na zkoušce uspěl i Rus Bojko »

Pardubice prohrály podruhé za sebou, začátek extraligy se přitom blíží. Už ve čtvrtek čeká na Dynamo generálka v Prostějově a Holaňův tým si nemůže dovolit další zaváhání. „Je to stále jen příprava, ale jsou to i varovné signály pro mě, zda pětky ještě trochu nezměnit. Musíme tvrdě pracovat a myslet dopředu,“ velí Miloš Holaň.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz