SPORT 5 chystá přenosy z play off WSM Ligy, začne v Kladně

Foto: Josef Poláček, rytirikladno.cz

23. února 2016, 11:45

hokej.cz

Přání hokejových fanoušků bylo vyslyšeno! Na obrazovkách SPORT 5 se dočkají přímých přenosů z WSM Ligy! Diváci se mohou těšit na domácí čtvrtfinálová utkání kladenských Rytířů, která se hrají v pondělí 29. února a v úterý 1. března. Oba přímé přenosy odstartují v 17:55.

„Od uvedení našeho magazínu Hokejová pětka, který mapuje dění ve WSM Lize a mládežnickém hokeji, registrujeme vzrůstající poptávku po přímých přenosech z druhé nejvyšší soutěže a jsme rádi, že konečně můžeme divákům oznámit – jdeme do toho!“ říká Radek Macháček, šéfredaktor SPORT 5.

Příznivci nejrychlejší hry na světě se mohou pro začátek těšit na úvodní dva čtvrtfinálové duely Rytířů Kladno. „Volba byla jednoduchá, protože Kladno má jako jeden z mála klubů WSM Ligy takové zázemí, které umožňuje televizní přenos vůbec vyrobit,“ vysvětluje Macháček. „Zatím jsme s Rytíři domluveni na prvních dvou čtvrtfinále, ale pokud se týmu bude dařit, určitě nezůstane jen u dvou živých přenosů.“

Jako spolukomentátor se při zápasech Kladna představí jeden z nejslavnějších Rytířů, Martin Procházka. Olympijského vítěze z Nagana vídají diváci pravidelně jako průvodce v hokejových magazínech. Teď se „Prochy“ přesune do role glosátora utkání. „Moc se na to těším. Ve WSM Lize se hraje hokej na velmi dobré úrovni a Kladno patří ke kandidátům na postup do extraligy,“ říká Procházka, který je připraven při zápasech potlačit své sympatie k bývalému klubu.

„Lhal bych, kdybych tvrdil, že mi Rytíři nedělají radost. Hlavně David Stach, který v základní části překonal rekord v produktivitě. Play off je ale jiná a neúprosná soutěž. A neúprosný budu i já při hodnocení,“ slibuje Procházka.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz