VIDEO: Jako Bauer! Bavič Hudáček se znovu vytáhl, teď nazul běžky

Foto: shl.se

1. února 2015, 15:45

Jan Šimek

Slovenský šoumen Július Hudáček opět pobavil Švédsko. Vtipné oslavy brankáře Örebro s fanoušky jsou již pověstné, v pátek s nimi oslavil výhru nad MODO a znovu ve velkém stylu. Tentokrát se stylizoval do role běžkaře. Nazul běžky, prošel se po ledové ploše a s vydatnou pomocí hůlek vyhecoval příznivce k pořádné pozápasové děkovačce. Fandové švédského klubu Hudáčka zbožňují a není divu.

Vždyť slovenský brankář jim na stadionu předvedl takové kousky jako chytání ryb, jízdu v kajaku nebo na rolbě. Jindy si nasadil santovskou čepici, nasedl na saně, které táhl jeho spoluhráč. Velký úspěch sklidil svým tancem na známý hit Macarena

Po těsném vítězství nad MODO, kdy šestadvacetiletý gólman vychytal čisté konto, se projel na ledové ploše na běžkách. Nezapomněl ani na stylovou čepici s bambulí. „Tři body jsme potřebovali. Jsou pro nás hodně důležité, protože jsme předtím prohráli pár venkovních zápasů,“ řekl Július Hudáček.

„Věděli jsme, že doma hrajeme dobře, ale stále jsme dělali chyby. Více jsme se zaměřili na svou hru a každý hrál naplno celých šedesát minut. Nyní se chceme dobře připravit na play off. Musíme zlepšit přesilovky a přidat na důrazu před brankou, pak můžeme střílet více gólů,“ dodává rodák ze Spišské Nové Vsi.

Gólman, který se krátce mihl v Pardubicích, měl svou show dobře připravenou. „Měl jsem to v hlavě už delší dobu. Všichni vědí, že v Örebro je švédské mistrovství v běhu na lyžích, proto jsem čekal až na tento týden. Potřeboval jsem trochu pomoct s lyžemi, ale všem se to prý líbilo,“ směje se Hudáček.

Takhle populární Huda bavil fanoušky po Štědrém dni

 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz