VIDEO: Mistr zostudil Kometu, Hradec smetl lídra. Nadělovala i Sparta

Foto: hokej-litvinov.cz

5. února 2016, 19:49

Adam Bagar

Elitní tuzemská soutěž pokračuje na sedmi stadionech kompletním 43. kolem, které přineslo hned několik zajímavých výsledků. Nejvyšší porážku v sezoně zapsal Liberec, který neuspěl pod hradeckou Bílou věží, mistr sestřelil Brno na jeho ledě šesti góly a Vítkovice s Patrikem Bartošákem v brance zaskočili Piráty. Dál trvají série Sparty a Mory, zatímco Pražané uspěli podeváté za sebou, Hanáci bodovali posedmé v řadě a drží parádní šestou příčku.

Drama pod Javorovým rozsekl Irgl, Dynamo má bod

Hokejisté Třince dlouho nedokázali najít recept na výborně chytajícího Brandona Maxwella, prosadili se až krátce před polovinou utkání, kdy se na trestnou lavici odebrali Marcinko s Beranem. Oceláři toho dokonale využili a během pouhých 52 sekund si vytvořili náskok dvou branek. Pak ale začal úřadovat pardubický Lukáš Nahodil, který dvěma přesně mířenými pokusy poslal duel až k nájezdům. V nich domácím vystřelil šestou výhru z posledních sedmi utkání Zbyněk Irgl. Regulérnost jeho trefy Maxwell vyvracel tak vehementně, že inkasoval třicet trestných minut.

René Mucha (trenér Třince): "Utkání nebylo nijak pěkné, hra byla hrozně rozháraná. Hlavně ve třetí třetině jsme v obranném pásmu hráli na moc velký risk, musím uznat, že si hosté jeden bod zasloužili. Nájezdy jsou loterie a my byli šťastnější."

Peter Draisaitl (trenér Pardubic): "Když jsme prohrávali 0:2, tak bod berete ještě dobře. Když si ale představím, kolik stupidních faulů jsme udělali, takový zápas jsem už dlouho neviděl. Ještě, že i na druhé straně byly nějaké stupidní věci. Bod je pro nás v naší situaci málo. Hlavně třetí a čtvrtá lajna si musí uvědomit, že týmu musí něčím přispět. Hrajeme to na pět lidí a to je málo."

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC DYNAMO PARDUBICE 3:2 po nájezdech (0:0, 2:1, 0:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 28. Nosek (Irgl), 29. Polanský (Adamský), rozhodující nájezd Irgl – 40. Nahodil (Moňa), 49. Nahodil (Redenbach, Štajnoch).
Rozhodčí: Šír, Úlehla – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 7:8, navíc Růžička (Třinec) 10 minut a Maxwell (Pardubice) 10 minut a do konce utkání.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 34:25.
Diváci: 5058.
Nejlepší hráči: David Nosek – Lukáš Nahodil.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Hrabal, Nosek, Galvas, M. Doudera, Stehlík, Slovák – Dravecký, Kopecký, Irgl – Růžička, Žejdl, Svačina – Rufer, Plíhal, Rákos – Adamský, Polanský, Tybor. Trenéři: Dopita a Mucha.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Čáslava, Nedbal, Gregorc, Štajnoch, Šeda, Bokroš, Ščotka – Marcinko, Redenbach, Sýkora – Orsava, Nahodil, Moňa – Beran, Tomášek, Rapáč – Voženílek, Kaut, Poulíček. Trenéři: Draisaitl, Potajčuk a Král.

Sázka na Bartošáka Vítkovicím vyšla, Olesz zářil

Vítkovičtí trenéři poslali mezi tři tyče Patrika Bartošáka, který v Chomutově prožil úspěšnou premiéru mezi tuzemskou elitou. Ostravané přitom po dvou gólech jejich bývalého spoluhráče Petera Ölveckého ztráceli v pirátské kocábce už dvě branky a zdálo se, že zapíší šestnáctou prohru z posledních dvaceti soubojů. Jenže v závěrečném dějství dominovali, trefili se také při vlastním oslabení a třemi brankami otočili výsledek na svou stranu, čímž ukončili šest duelů dlouhé čekání na plný bodový zisk. Piráti doma nebodovali teprve potřetí v probíhající sezoně.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "Já musím potvrdit slova vítkovického trenéra. Začátek utkání nebyl z naší strany špatný, dali jsme úvodní branku a mysleli jsme si, že se uklidníme a budeme hrát naší hru. Na konci první třetiny jsme dostali trochu šťastný gól. Ve druhé třetině to od půlky zápasu nebylo ono, soupeř byl ve všech činnostech včetně bruslení lepší, hrál výborně dozadu a čekal na naše chyby. Přesto se nám podařilo vsítit dvě branky, vedli jsme 3:1, ale po druhé třetině jsme si řekli, že nehrajeme dobře a musíme zjednodušit hru. Věděli jsme, že soupeř je velmi nebezpečný, bohužel jsme se neponaučili. Jak jsme vylezli na led, dostali jsme gól na 3:3, pak jsme udělali fatální chybu v obraně, dostali na 3:4 a z dalšího protiútoku na 3:5. Myslím, že to byly šťastné branky po naší nedůslednosti a laxnosti."

Ladislav Svozil (trenér Vítkovic): "Podali jsme koncentrovaný výkon z obrany. Všechny tři góly jsme inkasovali dost lehce, zdály se být pro soupeře dost jednoduché. Myslím, že od desáté minuty první třetiny jsme byli lepší ve všech činnostech. Domácí už jsme potom do ničeho nepustili a proměnili šance, které jsme měli. Otočit vývoj zápasu ze stavu 1:3 na 5:3, to je parádní výkon."

PIRÁTI CHOMUTOV – HC VÍTKOVICE STEEL 3:5 (1:1, 2:1, 0:3)

Branky a nahrávky: 8. Pospíšil (Červenka), 26. Ölvecký (Květoň, Jánošík), 36. Ölvecký (Hřebejk, Tejnor) – 19. Burger (Olesz, Sloboda), 37. Zdrahál (Burger, Štencel), 41. Olesz (Čerešňák), 45. Sloboda (Hlinka, Kucsera), 47. Szturc (Olesz).
Rozhodčí: Fraňo, Pavlovič – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 1:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 24:32.
Diváci: 4803.
Nejlepší hráči: Peter Ölvecký – Rostislav Olesz.
Piráti Chomutov: Strmeň – Skinner, Jánošík, Tejnor, Valach, Pereťagin, Harant, Dlapa – Pospíšil, Červenka, Tomica – Ölvecký, Růžička, Sklenář – Květoň, Dušek, Hřebejk – Kaše, Kämpf, Račuk. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.
HC VÍTKOVICE STEEL: Bartošák – Čerešňák, Kudělka, Štencel, Philipp, Sloboda, Kovář – Olesz, Balán, Szturc – Vandas, Kolouch, Kucsera – Zdráhal, Burger, Hovorka – Tomi, Hlinka, Kafka. Trenéři: Svozil a Petr.

Zlín padl potřetí v řadě, v boji o šestku slaví Boleslav

Ve středeční dohrávce obrali o bod rozjetou Spartu, ale v Mladé Boleslavi už vyšli naprázdno. Hokejisté Zlína měli ideální možnost přiblížit se elitní šestce na pouhé čtyři body, jenže už na startu druhého dějství ztráceli dvě branky. O snížení se sice postaral Jiří Marušák, ale to bylo ze strany houževnatých hostů vše. PSG se tak z tripu vrací s jedním bodem a po mimořádně úspěšném období zažívá výsledkový propad, když prohrálo potřetí za sebou. Více než čtyři tisíce fanoušků v závěru uklidnil dvoubodový dlouhán Tomáš Urban. Bruslaři si výhrou upevnili skvělé páté místo.

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): "Neodehráli jsme úplně dobré utkání, ale máme tři body. Soupeř nastoupil s větší jiskrou, ale my vstřelili gól a měli i další šance. Soupeře jsme předčili snad jen v protiútocích, již tradičně nám velmi pomol spolehlivý Rittich. Hrálo se o šest bodů a v tomto směru jsme spokojeni."

Rostislav Vlach (trenér Zlína): "Do první branky jsme byli lepší, pak Bruslaři dali gól a hra se vyrovnala. Pokud bych to měl shrnout, my jsme hráli a Boleslav dávala góly, své šance využili na maximum. Soupeř asi vyhrál zaslouženě, jelikož proměnil šance."

BK MLADÁ BOLESLAV – PSG ZLÍN 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 12. Ovčačík (Urban, Pacovský), 22. Hyka (Trončinský), 53. Urban (Výborný, Pacovský) – 33. Marušák (Veselý, Holík).
Rozhodčí: Hrubý, Šindler – Lučan, Kis.
Vyloučení: 4:6.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 35:21.
Diváci: 4050.
Nejlepší hráči: David Rittich – Ondřej Veselý.
BK Mladá Boleslav: Rittich – Holub, Voráček, Trončinský, Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Klimenta, Urban, Pacovský – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Hruška, Bárta. Trenéři: Výborný a Jelínek.
PSG Zlín: Kašík – Marušák, Kotvan, Žižka, Matějíček, Řezníček, Urbanec – Bukarts, Holík, Říčka – Ondráček, Cibák, Maruna – Sýkora, Vlach, Veselý – Čachotský, Šťastný, Čech. Trenéři: Vlach a Jurík.

Mora bodovala posedmé v řadě, nájezdy pro Plzeň

Hokejisté Olomouce pokračují ve skvělých výkonech, kterými si udržují účast v elitní šestce. Tentokrát na západě Čech směřovali k tříbodovému vítězství, ale Plzeň spasil pouhých 179 sekund před třetí sirénou Ondřej Kratěna a Hanáci si počtvrté z posledních pěti utkání zkusili prodloužení a potřetí pak samostatné nájezdy, v nichž opět neuspěli. Vydřený triumf Škody trefil Jakub Lev, jenž zabránil už čtvrté domácí porážce v novém roce. Střelecky aktivnější Mora, jejíž branku znovu hájil bezchybný Tomáš Vošvrda, natáhla bodovou šňůru už na sedm zápasů.

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Vstoupili jsme dobře do utkání, dali jsme brzy gól. Pak ale přišla chyba, kdy jsme to špatně postavili v oslabení a inkasovali. Začátek druhé třetiny byl od nás hrozně špatný. Olomouc byla jasně lepší. Do hry nás dostaly přesilovky, ale bohužel jsme šance neproměnili a trefili tyčky. Ve třetí třetině Olomouc dala na 2:1, ale my jsme naštěstí vyrovnali. Soupeř byl nepříjemný, výborně napadal, neměli jsme na nic čas. Měli jsme velké problémy s rozehrávkou. Jsme za dva body moc rádi, protože jsme ještě tři minuty před koncem neměli ani jeden."

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Odehráli jsme výborný zápas. Hráčům nemáme za jejich výkon co vytknout. Měli jsme dobrý pohyb a dařilo se nám vyhrávat osobní souboje. Dokázali jsme proměnit dvě přesilovky, což je velké plus. Škoda našeho vyloučení, kdy Plzeň srovnala. My nejsme tak produktivní a na každý gól se nadřeme. V nájezdech je to sázka do loterie. Věřili jsme, že by to mohlo vyjít, ale bohužel štěstí se neusmálo na naši stranu."

HC ŠKODA PLZEŇ – HC OLOMOUC 3:2 po nájezdech (1:1, 0:0, 1:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 12. Kubalík (Indrák, Kracík), 58. Kratěna (Lev, Kadlec), rozhodující nájezd Lev – 20. Vyrůbalík (Buc, Herman), 47. Buc (Herman, Skrbek).
Rozhodčí: Pešina, Lacina – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 6:5.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 24:33.
Diváci: 4796.
Nejlepší hráči: Dominik Kubalík – Dávid Buc.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Jeřábek, Kudroč, Sklenička, Kadlec, Moravčík, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Lev, Hollweg. Trenéři: Straka a Čihák.
HC Olomouc: Vošvrda – Vyrůbalík, Skrbek, Staněk, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský – Laš, Herman, Buc – Vodný, Řípa, Eberle – Mikúš, Húževka, Skladaný – Holec, Rác, Pekr. Trenéři: Venera a Tomajko.

Kometa doma dostala lekci, mistr ji smetl šesti góly

Staré známé „Můj dům – můj hrad“ letos v zápasech Komety s Litvínovem v žádném případě neplatí. Brno se chtělo odrazit k lepším zítřkům, jenže místo toho dostalo lekci, jakou tamní fanoušci dlouho nepamatují. Více než sedm tisícovek brněnských příznivců muselo sledovat kanonádu úřadujících mistrů, kteří se soupeřem neměli slitování a vyprovodili ho z ledové plochy tenisovým výsledkem 6:1. Zatímco Verva slavila teprve třetí venkovní vítězství za tři body, Alois Hadamczik na tiskové konferenci rezignoval. Desátá Kometa už na šestku ztrácí propastných jedenáct bodů.

Alois Hadamczik (trenér Komety): "Litvínov byl jednoznačně lepším týmem, už v minulém utkání v Brně. Byl to jeden z nejlepších soupeřů. Od prvního inkasovaného gólu hosté dominovali, lépe se pohybovali. Dobře jim zachytal gólman. Nehráli jsme dobře jako mužstvo, diváci si zde nezaslouží takový výkon."

Radim Rulík (trenér Litvínova): "Zápas nám vyšel ve všech ohledech, ale je třeba říci, že ve druhé třetině měli domácí hodně šancí, které pochytal gólman a podržel tak naše mužstvo. Cesta k úspěchu byla nedostat v oslabení gól. Kometa má dobrou přesilovku, je dobře že jsme jim odolali."

HC KOMETA BRNO – HC VERVA LITVÍNOV 1:6 (0:2, 0:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 58. Kuboš (Káňa, Špirko) – 4. Martynek (Hanzl, Kubát), 15. Doležal (Válek, Jurčík), 21. Pavlík (Lukeš, Kubát), 22. Černý (Hanzl, Trávníček), 52. Jurčík (Doležal), 57. Gerhát (Kubát, Lukeš).
Rozhodčí: Čech, Hradil – Bryška, Lukš.
Vyloučení: 3:6.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 34:27.
Diváci: 7372.
Nejlepší hráči: Jan Hruška – Jiří Doležal.
HC Kometa Brno: Čiliak (od 21. Falter) – Kaberle, Koch, Kozák, Kuboš, Malec, Dujsík, Kováčik – Burian, Hruška, Ton – Káňa, Němec, Špirko – Vondráček, Koreis, H. Zohorna – Dostálek, Dočekal, R. Zohorna. Trenéři: Hadamczik, Pokorný a Beran.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Kubát, Chaloupka, Pavelka, Pavlík, Černý, Frolo – Lukeš, Hübl, Gerhát – Trávníček, Hanzl, Martynek – Piroš, Reichel, Hořava – Doležal, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík a Šlégr.

Mountfield uštědřil lídrovi nejvyšší porážku v sezoně

Hokejisté Hradce Králové si proti Liberci vynahradili to, co v předchozích třech vzájemných vystoupeních nedokázali. Mountfield dosud sebral Bílým Tygrům pouze bod, ale tentokrát potěšil více než pět tisícovek fanoušků báječným večerem, který odstartovala trefa navrátilce Tomáše Mertla. Lídr tabulky, který dál útočí na bodový rekord Pardubic, sice srovnal krok, ale od druhé třetiny byl na ledě už pouze jeden tým. Liberec si z východních Čech odvezl nejen nejvyšší porážku v sezoně, ale také 69 trestných minut. Ve druhé části se mu navíc zranil brankář Ján Lašák.

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): „Po třech zápasech, ve kterých jsme získali dva body, nám asi moc lidí nevěřilo. Byli jsme pod tlakem, protože nás čekaly Liberec a Sparta. Rozdíl ve skóre neodpovídá poměru šancí, kdyby Liberec ty své využil, vypadalo by to jinak. Ale na kdyby se nehraje. Hráli jsme tak, jak bychom si představovali. Musím pochválit Ondru Kacetla a všechny hráče, kteří dneska bojovali a nechali tam duši. Po úvodním náporu jsme byli vyrovnaným soupeřem týmu, který udivuje svojí formou celou sezonu. Musím sklonit klobouk před Filipem a jeho mužstvem, ale dneska jsme si za bojovnost vítězství zasloužili.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Odehráli jsme nedůrazné utkání. Měli jsme hromadu šancí, které jsme neproměnili nešťastným řešením zakončení, naopak domácí nám třikrát dorazili kotouč do prázdné brány. To si myslím, že byl hlavní rozdíl mezi oběma týmy. Musíme se ze zápasu poučit. Jánko Lašák je v péči lékařů a doufám, že jeho zranění nebude tak vážné, jak vypadalo.“

MOUNTFIELD HK – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 5:1 (1:1, 3:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 8. Mertl (Kudrna, Šimánek), 27. Bednář, 33. Ihnačák (Courchaine), 37. Köhler (Červený), 57. Courchaine (Köhler) – 20. Bulíř (Bakoš).
Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Frodl, Špůr.
Vyloučení: 8:12, navíc Vašíček (Mountfield), Radivojevič a Vampola 10 minut, Birner (všichni Liberec) 5 minut a do konce utkání.
Využití: 2:0.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 24:24.
Diváci: 5572.
Nejlepší hráči: Zdeněk Čáp – Michal Bulíř.
Mountfield HK: Kacetl – Pláněk, Plášil, K. Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Hronek – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Kudrna, Mertl, Šimánek – Köhler, Knotek, Bulík. Trenéři: Kýhos, Martinec a Tvrdík.
Bílí Tygři Liberec: Lašák (od 37. Schwarz) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk, Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach. Trenéři: Pešán a Čermák.

Osm minut a bylo hotovo, Sparta přehrála Energii

Hra kočky s myší, tak by se v krátkosti dal vystihnout duel Sparty s Karlovými Vary, které za celé utkání zaměstnaly nováčka v domácí brance Dannyho Taylora pouhými dvanácti pokusy. Na světelné kostce svítil čas 7:50, když sparťané po nevídané smršti přidávali už třetí branku, která vyhnala Tomáše Závorku na střídačku. Svěřenci trenéra Jandače nakonec dokráčeli k pohodlnému triumfu 6:1, zapsali už devátou výhru v řadě a stáhli ztrátu na vedoucí Liberec na sedm bodů. Energie zůstává poslední a na třináctý Litvínov ztrácí už čtyři body. Dvakrát se trefil Robert Sabolič.

Josef Jandač (trenér Sparty Praha): "Myslím, že ráz utkání určily tři slepené góly v první třetině. Pak jsme zápas v klidu kontrolovali. Když jsme rychle vedli o tři góly, ani nebylo těžké dál držet koncentraci. Hráli jsme pořád s chutí, druhá třetina ještě měla dobré parametry. V té třetí už to trošku povalo. Brankáře Taylora nechci moc hodnotit, dneska to neměl těžké. A zranění Buchteleho? Uvidíme. Je v péči lékařů, v sobotu půjde na vyšetření."

Karel Mlejnek (trenér Karlových Varů): "Myslím, že se nemáme za co schovávat. Sparta si vytvářela příležitosti po celé utkání. Samozřejmě nás mrzí, že příležitosti, které si svoji kvalitou soupeř vytvořil, neproměnil. Ale domácí dávali po našich velkých hrubých taktických chybách. To je pro nás naprosto zásadní! Není se za co schovávat, takhle to je."

HC SPARTA PRAHA – HC ENERGIE KARLOVY VARY 6:1 (3:0, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 6. Sabolič (Klimek), 7. Přibyl (Netík), 8. Kumstát (Forman, Hlinka), 35. Sabolič (Hrbas), 37. Mikuš (Hamilton, Čajkovský), 58. Hamilton (Klimek, Čajkovský) – 46. Bičánek (Rohan, Rachůnek).
Rozhodčí: Hribik, Polák – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 4:5, navíc Marosz (Karlovy Vary) 10 minut.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 36:12.
Diváci: 6477.
Nejlepší hráči: Robert Sabolič – Radim Bičánek.
HC Sparta Praha: Taylor – Eminger, Polášek, Piskáček, Čajkovský, Mikuš, Hrbas, Kalina – Netík, Přibyl, Buchtele – Hamilton, Klimek, Sabolič – Forman, Hlinka, Kumstát – Kudrna, Pech, Dragoun. Trenéři: Jandač a Moták.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka (od 8. Habal) – Bičánek, Dvořák, Gulaši, Rohan, Sičák, Baránek – Huna, Marosz, Rachůnek – Bartek, Kůs, Vachovec – Gorčík, Griger, Svoboda – Tomeček, Osmík, Koblasa. Trenéři: Mlejnek a Antonik.

Tabulka Tipsport extraligy po 43. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 43 26 7 3 7 142:90 95
2. HC Sparta Praha 43 24 5 6 8 161:114 88
3. HC Škoda Plzeň 43 20 5 4 14 131:111 74
4. Mountfield HK 43 20 4 6 13 121:112 74
5. BK Mladá Boleslav 43 19 4 6 14 120:109 71
6. HC Olomouc 43 17 5 8 13 94:96 69
7. Piráti Chomutov 43 17 3 7 16 105:123 64
8. PSG Zlín 43 15 5 6 17 97:103 61
9. HC Oceláři Třinec 43 15 3 3 19 110:107 60
10. HC Kometa Brno 43 17 5 3 21 107:118 58
11. HC VÍTKOVICE STEEL 43 13 2 3 23 110:119 51
12. HC Dynamo Pardubice 43 14 2 4 23 96:126 50
13. HC VERVA Litvínov 43 8 9 4 23 94:113 46
14. HC Energie Karlovy Vary 43 12 2 2 27 93:141 42

Další program Tipsport extraligy

Neděle 7. února – 44. kolo:

15:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Dynamo Pardubice
15:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
15:30 PSG Zlín – Piráti Chomutov
16:00 Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav
17:00 Mountfield HK – HC Sparta Praha
17:00 HC Olomouc – HC Kometa Brno
18:20 HC VÍTKOVICE STEEL – HC Oceláři Třinec (ČT sport)

Úterý 16. února – předehrávka 45. kola:

17:00 HC Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec

Středa 17. února – 45. kolo:

17:20 HC Dynamo Pardubice – PSG Zlín (ČT sport)
17:30 Piráti Chomutov – HC Olomouc
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Energie Karlovy Vary
17:30 HC Škoda Plzeň – HC VÍTKOVICE STEEL
18:00 HC Kometa Brno – Mountfield HK
18:30 HC Sparta Praha – HC VERVA Litvínov

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz