ANKETA: Hlasujte o hráči a trenérovi play off v TELH

Zleva O. Kacetl, O. Okuliar a D. Voženílek | Foto: Lukáš Filipec, hcocelari.cz a mountfieldhk.cz

30. dubna 2023, 21:30

Josef Prášek

Vrchol sezony je za námi, titul opět slavil Třinec. Redakce hokej.cz vybrala sestavu play off a fanoušci mohou hlasovat o jednom NEJLEPŠÍM hráči. Vyhlašovat se bude i nejlepší kouč vyřazovacích bojů. Obě ankety končí ve středu 3. května ve 12:00.

Sestava Generali Česká pojišťovna play off TELH podle redakce Hokej.cz:

ONDŘEJ KACETL (G, HC Oceláři Třinec)
Fantom play off. Jinak se popsat nedá. Kacetl vždy v play off září a už potřetí dovedl Třinec k titulu. Ve vyřazovacích bojích třikrát slavil nulu a svou celkovou třináctou v kariéře vyrovnal dlouholetý rekord Romana Málka.

PETR GEWIESE (O, HC Vítkovice Ridera)
Pár let zpátky hrál ještě druhou ligu, ve vyřazovacích bojích ale patřil k nejlepším bekům! K poctivé hře přidával i body, ve 12 duelech play off měl devět asistencí, což je nejvíce ze všech obránců.

JAKUB JEŘÁBEK (O, HC Oceláři Třinec)
Bodování zadáků v play off vyhrál třinecký Jeřábek (3+8), který dirigoval hru zezadu. Hned pět bodů zapsal v přesilovkách.

DANIEL VOŽENÍLEK (Ú, HC Oceláři Třinec)
Tohle je prostě hráč do play off! Voženílek loni na sebe poukázal v Českých Budějovicích, teď prokázal své kvality i v Třinci a slavil s ním titul. Ve 22 zápasech měl bilanci 6+10, hned čtyři góly byly vítězné! Ve finálové sérii doslova zazářil sedmi body.

OLIVER OKULIAR, (Ú, Mountfield HK)
Slovenský útočník v řadách Hradce Králové zažil premiérovou sezonu v Tipsport extralize jako hrom. Povedené výkony ze základní části si přenesl také do vyřazovací části (3+9).

MARTIN RŮŽIČKA (Ú, HC Oceláři Třinec)
Vítěz kanadského bodování základní části i play off. Martin Růžička (9+8) potvrdil roli lídra a také on se podílel na dalším titulu Třince.

Hráč play off?

Kdo byl nejlepším hráčem play off v TELH?

5854 hlasů

Trenér play off?

Redakce hokej.cz nominovala do boje o tohle ocenění třineckého Zdeňka Motáka, Tomáše Martince z Hradce Králové a vítkovického Miloše Holaně.

Třinec pod Motákem došel z předkola až pro titul jako první tým v extraligové historii.

Kdo byl nejlepším trenérem play off v TELH?

5035 hlasů

Zdeněk Moták

Zdeněk Moták | Foto: Lukáš Filipec, hcocelari.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz