Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Mimořádná doba si žádá mimořádné činy. Nová sezona Tipsport extraligy klepe na dveře a s největší pravděpodobností budou stále platit přísná pravidla proti šíření koronaviru pro akce pořádané uvnitř. Kluby proto přijdou o velkou část financí ze vstupného. Cíleně jsme zvýšili výši předplatného za sledování online přenosů Tipsport extraligy na Hokejka TV. Koupí předplatného si tedy do určité míry koupíte i „vstupenku“ na vybrané utkání. Děkujeme, že hokej podpoříte spolu s námi!

Předplatné se objeví v nabídce (sekce Placený obsah na HokejkaTV.cz od 10. 9. 2020).

Nemůžete na stadion? Podpořte svůj klub!

V návaznosti na současná epidemiologická nařízení bude do jednotlivých hokejových hal vpuštěn jen zlomek příznivců. Proto se společnost BPA sport marketing, výhradní marketingový partner TELH, rozhodla pomoci, po dobu trvání těchto omezení, zmenšit ztráty z výpadků na vstupném.

Jak to celé funguje?

Fanoušci klubů Tipsport extraligy si při výběru předplatného na HokejkaTV.cz zvolí jeho typ a zároveň vyberou klub, který chtějí podpořit. Částka, kterou zaplatí, poputuje, po odečtení DPH a bankovních poplatků, přímo na účet jednotlivých klubů.

Proč jen jednodenní a týdenní členství?

Hokejka TV chce touto volbou předcházet případným komplikacím spojenými s virem COVID-19 a tedy nečekanými změnami v rozpisu soutěže. Už při utkáních Generali Česká Cupu totiž muselo kvůli klubovým karanténám dojít k odložení utkání a není vyloučeno, že by se něco podobného mohlo stát v Tipsport extralize.

Fanoušci si budou moci vybrat dvě varianty předplatného:

  • jednodenní – 99 korun (je platné jeden den, a to od času zakoupení do 24:00 hodin téhož dne).
  • týdenní – 249 korun (platí 7 dní od času zakoupení).
  • Při platbě fanoušci vždy uvedou, na jaký klub se budou prioritně dívat.

Co za předplatné uvidíte?

Po uhrazení předplatného uvidíte na Hokejka TV všechna utkání TELH, které se v daném období (dni, týdnu) hrají. Tedy pokud se hraje kolo se sedmi zápasy, můžete se dívat na všech sedm. I v letošní sezóně platí, že utkání, která budou exkluzivně vysílána na stanici O2 TV Sport, vám nebudeme moci přímým přenosem nabídnout. 

POZOR: Aktuální přehled vybraných utkání najdete na webových stránkách hokejkaTV.cz nebo zde.

Jak dlouho bude tento režim trvat?

Kluby potřebují podporu, dokud budou na stadionech výrazně omezeny kapacity fanoušků v hledišti. Hokejka TV počítá s tím, že pokud by byla bezpečnostní opatření uvolněna, vrátily by se výše předplatného i jejich délky do „standardních“ režimů s přihlédnutím ke zbytku utkání, které by měly být odehrány do konce sezony 2020/21.

Informace k předchozí sezoně

Těm, kteří měli v závěru sezony 2019/20 zakoupeno 30-ti denní členství (měsíční) a bylo jim předčasně ukončeno z důvodu kvůli vládním nařízením souvisejícím s koronavirovou pandemií, bude zbytek dní přenesen do startu nového ročníku, a to prvním započteným dnem 12. 9. 2020 až do vypršení počtu zbývajících dní z minulé sezony.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV