Hokejové kartičky pro Tipsport extraligu bude vytvářet SportZoo

8. září 2021, 19:33

hokej.cz

Je to významná zpráva pro sběratele. Dlouhá léta byly hokejové kartičky Tipsport extraligy spjaty především s výrobcem OFScards. Od ročníku 2021/2022 jej nahradí slovenská společnost SportZoo, která se nezaměřuje jen na hokej, ale i na další populární sporty. Sběratelé se tak mohou těšit na mnoho inovací, ať už po stránce grafické či marketingové.

„V prvé řadě bychom chtěli moc poděkovat za dlouhodobou spolupráci se společností OFScards. Do nové sezóny jsme se však rozhodli nabídnout sběratelům kartiček něco nového. Věříme, že se to právě díky společnosti SportZoo povede a kluby Tipsport extraligy, jejich hráči a fanoušci budou spokojení. Z průběhu našich jednání i grafických návrhů a referencí jsme přesvědčení, že se jedná o správnou cestu,“ říká vedoucí hokejového oddělení BPA sport marketing Petr Nitsche.

Fanoušci se mohou na první sadu kartiček Tipsport extraligy těšit v prosinci. Kromě oficiálního eshopu výrobce sportzoo.store se budou kartičky prodávat také v e-shopech a kamenných obchodech prodejních partnerů i v trafikách a obchodních řetězcích. Fanoušci o tom budou informovaní v článcích, na sociálních sítích Tipsport extraligy, jednotlivých klubů, či na webu vydavatele www.sportzoo.cz.

SportZoo se už nyní ve spolupráci s BPA připravuje na tvorbu nové kolekce, což potvrdil ředitel Daniel Mrva: „Cítíme obrovský závazek, protože víme, že je v České republice hodně sběratelů hokejových kartiček a sběratelství zde má velkou historii. Současně jsme přesvědčení, že přineseme produkt, který bude kvalitnější a sběratelství posune na vyšší úroveň – nejen kartičkami samotnými, ale také marketingem, komunikací se sběrateli, či rozšiřováním sběratelské komunity.

„Cítíme obrovský závazek, protože víme, že je v České republice hodně sběratelů hokejových kartiček."

Hokejoví příznivci se tak mohou těšit na více sběratelských novinek. Výrobce klade důraz na design kartiček, přinese oboustranné lakované kartičky s metalickými prvky a různými dalšími efekty na papíru, který prošel pečlivým vývojem. Také se specializuje na tvorbu kartiček s kousky autentických hraných materiálů od dresů přes hokejky až po brusle.

„Vydali jsme dvě úspěšné série 1. české fotbalové ligy a v nastoleném trendu chceme pokračovat. Velmi důležitá je pro nás zpětná vazba přímo od sběratelů – právě díky ní víme, na co se soustředit a nejednou už jsme zavedli novinky na základě jejich nápadů a podmětů. Pevně věříme, že i se sběrateli hokejových kartiček se nám podaří dostat do přímého, blízkého kontaktu a společně tak budeme vytvářet hodnotný produkt,“ dodal ředitel společnosti SportZoo a zároveň pozval všechny fanoušky do skupiny Hokejové kartičky TELH prodej, výměna, aktuální informace.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz