Jedinečná možnost! Dres pro Vítkovice navrhnou fanoušci

Foto: Petr Kotala, hc-vitkovice.cz

Vítkovice odehrají příští extraligovou sezonu v dresech, které jim navrhnou a následně i vyberou fanoušci. Ostravané o unikátní soutěži informovali na svém webu.

Uzávěrka návrhů je 15. června. A je v zásadě jedno, jestli budou vytvořené v profesionálním grafickém programu, anebo pouze nakreslené na papíře rukou.

„Fanoušci mohou dát volnost své kreativitě v návaznosti na svůj vztah ke klubu. Ti fandové, kteří se příliš necítí graficky zdatní, nemusejí smutnit, mohou se zapojit alespoň do následného hlasování na našich sociálních sítích,“ říká na stránkách Vítkovic jejich mediální pracovník Zdeněk Janiurek.

Vítkovice na svém webu zveřejnily šablonu, kterou mohou fanoušci využít. Při tvorbě každopádně musí počítat s prostorem pro loga partnerů. Dominantní barva potom musí zabírat minimálně 80 procent plochy dresu.

„Do hlasování nebudeme moci zapojit návrhy, které budou nějakým způsobem urážet náš klub, soupeře nebo soutěž."

V Tipsport extralize navíc od letošní sezony dojde k ještě jedné důležité změně. „Novinkou je zákaz kontrastního sedla přes ramena. V praxi to tedy znamená, že už nebude možné mít u například modrého dresu bílé sedlo. Pravidlo si kluby odsouhlasily na nedávné schůzi v zájmu lepšího rozlišení soupeřů na ledě," píše se na webu hc-vitkovice.cz.

Autor vítězného návrhu se může těšit na parádní odměnu: dostane jednak originální dres a k tomu ho čeká dosud neupřesněný zážitek s vítkovickým týmem.

„Předem avizujeme, že do soutěže – do hlasování o finální vítězný návrh – nebudeme moci zapojit návrhy, které budou nějakým způsobem urážet náš klub, soupeře nebo soutěž," dodává Janiurek.

Aktuální kádr HC VÍTKOVICE RIDERA

Brankáři: Daniel Dolejš, Aleš Stezka, Darek Bartošák.

Obránci: Michal Bystroň, Jesse Dudás, Guntis Galvinš, Petr Gewiese, Patrik Koch, Lukáš Kovář, Tomáš Machů, Karel Plášil, Roman Polák, Matěj Prčík, René Smolka, Jakub Stehlík.

Útočníci: Jan Bernovský, Radovan Bondra, Roberts Bukarts, Rastislav Dej, Rob Flick, Petr Fridrich, Jan Hruška, Petr Chlán, Marek Kalus, Josef Krejsa, Lukáš Krenželok, Vojtěch Lednický, Rostislav Marosz, Matyáš Melovský, Vladimír Svačina.

Foto: Petr Kotala, hc-vitkovice.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz