Jízdní řád semifinále Generali Česká Cupu. Kdo na koho narazí? A kdy?

Foto: Milan Podpera, hcskoda.cz

27. srpna 2020, 19:34

Adam Bagar

Čtvrtfinálové boje jsou minulostí, už v úterý 1. září startuje semifinále play off Generali Česká Cupu. Jakým se odehraje systémem? Kdo se s kým utká? A kdy?

Semifinálové dvojice určila až čtvrteční dohrávka na pardubickém ledě, kde Dynamo smazalo dvougólové manko ze Zlína, zvítězilo 5:2 a slavilo postup mezi kvarteto nejlepších. Do další fáze jde jako nejlépe nasazený tým a o finále se porve s Bílými Tygry.

O semifinálovém složení rozhodl počet získaných bodů ve skupině. Po třinácti měly na kontě Pardubice a Třinec, jedenáct Plzeň a deset Liberec. Oceláři za Východočechy zaostali o skóre, proto skončili na pomyslném druhém místě a za soupeře mají indiány.

Série vypuknou na severu a západě Čech už v úterý 1. září, odvety jsou na programu o týden později. Stejně jako ve čtvrtfinále se bude hrát formátem, který známe z Ligy mistrů. Po dvou utkáních semifinálové série postoupí do finále mužstvo s lepším skóre.

Pokud by bylo nerozhodné, následovalo by desetiminutové prodloužení se čtyřmi hráči v poli na obou stranách. A pokud by se nerozhodlo ani v něm, postupujícího by následně musely určit až samostatné nájezdy (pět na každé straně).

Finále se rozehraje v úterý 15. září, jméno celkového vítěze pak bude známo o týden později. Vítěz Generali Česká Cupu získá finanční odměnu jeden milion korun, poražený finalista si odnese 500 tisíc korun. Utkání můžete sledovat i živě na Hokejka TV.

Program semifinále Generali Česká Cupu

Úterý 1. září – 1. zápasy:
17:30 HC Škoda Plzeň – HC Oceláři Třinec (Hokejka TV)
18:10 Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice (ČT sport a Hokejka TV)

Úterý 8. září – 2. zápas:
18:00 HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec (O2 TV Sport)

Středa 9. září – 2. zápas:
18:10 HC Oceláři Třinec – HC Škoda Plzeň (ČT sport a Hokejka TV)

Poznámka: Časy utkání budou doplněny později.

Další program play off Generali Česká Cupu

Úterý 15. září – 1. zápas:
Finále

Úterý 22. září – 2. zápas:
Finále

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz