Kádr Třebíče okysličí dravé mládí. Klub odhalil tři posily a další avizuje

Šimon Frömel, Ondřej Baláž a Marek Berka | Foto: hstrebic.cz

Tři nové tváře vítá prvoligová Třebíč: aktualizovaná soupiska se rozrostla o Šimona Frömela, Ondřeje Baláže a Marka Berku. Trenér a sportovní manažer Kamil Pokorný doufá, že do týmu přinesou zdravou konkurenci.

„Slibujeme si od nich kvalitní bruslení, drajv, takový ten mladický hokej, kdy jich bude plný led. Všechny tři hráče spojuje to, že jsou to mladí hráči ročníků 2001, 2002 a 2003,“ popisuje Pokorný pro klubový web.

Obránce Baláž a útočník Berka dorazili z extraligového Litvínova, dalšího forvarda Frömela potom uvolnil konkurenční Zlín. Všichni tři už okusili tempo extraligy, kromě toho nakoukli do mládežnických reprezentací.

„Slibujeme si od nich kvalitní bruslení, drajv, takový ten mladický hokej.“

„Domluvili jsme se s Litvínovem na tom, že Markovi a Ondrovi u nás dáme prostor a zároveň to pro ně bude takový jakýsi krok mezi juniorským a dospělým extraligovým hokejem,“ vysvětluje třebíčský kouč.

„Šimon přichází ze Zlína, kde nedostával potřebný prostor. Končil v juniorce a my jsme si ho vyhlédli,“ dodává Pokorný na jeho adresu.

Trio hladových vlčáků se připojí ke zkušeným harcovníkům, společně utvoří vhodný mix. „Potřebujeme trošku mládí a drajvu. Proto jsme je podepsali a budeme to od nich vyžadovat,“ podotýká 56letý trenér.

„V průběhu dalších dnů se objeví další hráči na try out.“

Klub každopádně na trhu plánuje zůstat aktivní. „V průběhu dalších dnů se objeví další hráči na try-out. O tom budeme včas informovat. Mužstvo ještě chceme doplnit,“ informuje Pokorný závěrem.

Aktuální kádr SK Horácká Slavia Třebíč

Brankáři: Pavel Jekel, Jan Mičán, Jan Přecechtěl.

Obránci: Antonín Bořuta, Michal Furch, Petr Vodička, Daniel Poizl, Lukáš Kříž, Ondřej Baláž.

Útočníci: Martin Dočekal, Ladislav Bittner, Matěj Psota, Michal Vodný, David Michálek, Radim Ferda, Matyáš Svoboda, Jakub Malý, Matěj Svoboda, Marek Berka, Šimon Frömel.

Foto: Sabina Prokešová, hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz