Liberec sahá po poháru, Sparta srazila Kometu. Slaví Plzeň i Boleslav

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

Základní část Tipsport extraligy zvolna spěchá k cíli, každý z týmů bojuje o svoji metu. 48. kolo prohloubilo trápení Pardubic, jež byly doma kořistí pro Mladou Boleslav. Duel Třince se Zlínem určil až domácí Kane, v prodloužení se radoval také Litvínov. Plzeň zdolala Vítkovice, šlágr mezi vedoucím Libercem a Mountfieldem skončil těsnou výhrou domácích, kteří vedou už o devět bodů a v pátek mohou vybojovat Prezidentský pohár. Kometa nadala na Spartě ani gól, branka Vlacha stačila Olomouci k důležité výhře nad Piráty.

Dynamo se trápí, Boleslav rozhodla ve druhé třetině

Chtěli si napravit reputaci a aspoň částečně posílit sebevědomí před bojem o záchranu v nejvyšší soutěži, ovšem hokejisté Pardubic se dál trápí. Dynamo na svém ledě nestačilo na Mladou Boleslav, jejíž letka zničila soka čtyřmi přesnými trefami v prostředním dějství. Zatímco Středočeši nabrali formu, i díky expardubickému gólmanovi Maxwellovi, a sokovi nasázeli šest branek, svěřenci trenérů Holaně, Marka a Janeckého spadli do útlumu a marně hledají cestu k radosti. Pardubice v závěru upravily skóre, trefy Bárty a Rolinka ovšem na porážce nic nezměnily. Dynamo nebodovalo popáté za sebou, přičemž pokaždé inkasovalo minimálně čtyři branky. Bruslaři mají opačnou bilanci, po čtyřech duelech s maximálním ziskem se výrazněji přiblížili účasti v předkole play off.

Miloš Holaň (trenér Pardubic): "Od soboty jsem hráčům tloukl do hlavy, že prostě musíme vyhrát. Kvůli sobě, fanouškům i samotnému klubu. Sami na sebe jsme si vytvářeli tlak. Nechtěli jsme se nijak hnát dopředu a povedlo se nám vstřelit první gól, ale potom po fatální chybě v rozehrávce a velké chybě brankáře jsme nechali soupeře srovnat na 1:1. Za druhou třetinu si mužstvo nezaslouží vůbec žádný kredit, ten výkon neměl nic společného s extraligou. Podobné individuální chyby jsem dlouho nezažil. A pokud si to hráči neuvědomují, tak mi jich je líto. Po této třetině jsem hodně zvýšil hlas a přeházel všechny lajny. A mělo to efekt. Bohužel náskok soupeře byl moc vysoký. Za to, co jsme předvedli ve druhé třetině, jsme si body nezasloužili."

Boriš Žabka (asistent trenéra Ml. Boleslavi): "Chtěli jsme si odvézt nějaké body, protože jsme věděli, že se díky tomu můžeme přiblížit k částečnému cíli. Možná jsme kvůli tomu byli i svázaní. Dokázali jsme se prosadit z rychlých protiútoků, a přestože jsme ve druhé třetině trochu vypadli ze hry, kterou jsme chtěli předvádět, později jsme se k ní zase vrátili. Nezvládli jsme závěr, ale tři body naštěstí máme."

HC DYNAMO PARDUBICE – BK MLADÁ BOLESLAV 3:6 (1:1, 0:4, 2:1)

Branky a nahrávky: 3. Rolinek (P. Sýkora), 56. Bárta, 57. Rolinek (P. Sýkora, Trončinský) – 10. Klepiš, 25. Kučný, 26. Pabiška (Pospíšil, Maxwell), 31. Pabiška (Vampola), 35. Pacovský (Musil, Lenc), 60. Urban.
Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 4:1.
Využití: 0:1.
Oslabení: 1:0.
Střely na branku: 39:26.
Diváci: 6114.
Nejlepší hráči: Tomáš Rolinek – Lukáš Pabiška.
HC Dynamo Pardubice: J. Hübl (41. Martin Růžička) – Chaloupka, Trončinský, Schaus, Ovčačík, Havlík, Zajíc, Nedbal – P. Sýkora, Špirko, Rolinek – J. Sýkora, Tomášek, Hubáček – Beran, Nahodil, Bárta – Starý, T. Kaut, M. Kaut – Kusý. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.
BK Mladá Boleslav: Maxwell – Stříteský, Kučný, Kurka, Hanzlík, Hrdinka, Holub, Štich – Hyka, Musil, Lenc – Orsava, Klepiš, Žejdl – Pacovský, Urban, Látal – Pabiška, Vampola, Pospíšil. Trenéři: F. Výborný a Žabka.

Oceláři přemohli Zlín. V prodloužení udeřil Kane

Vzájemné bitvy bývají vyrovnané, v letošní sezoně zatím vyznívaly pro Zlín. Ta poslední nabídka dramatický hokej a také málo branekm nakonec se radovali domácí. Oceláři začali lépe, v šesté minutě je poslal do vedení Marosz, po přestávce vyrovnal Ostřížek, jenž to jinak v Třinci z dřívějšího působení dobře zná. Druhý tým tabulky poslední dobou provázely kolísavé výkony, také hráči PSG věděli, že potřebují zabrat. Jelikož v normální době další gól nepadl, následovalo prodloužení. Trvalo jen 83 vteřin, pak k tyči přesně namířil domácí Cory Kane a rozhodl. Hosté v boji o předkolo brali jen bodík, dva má průběžně stříbrný tým tabulky.

René Mucha (asistent trenéra Třince): “V první třetině jsme byli aktivnější, zase to byl náš stejný styl. Trápení v přesilovkách, málo střelby, proto ty zápas dohráváme o gól. Je velká škoda, že Kamil Kreps v závěru netrefil prázdnou bránu. Za bonusový bod v prodloužení jsme velmi rádi, v téhle situaci je vítězství velmi cenné.“

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): "Chtěl bych poděkovat hráčům za obrovskou bojovnost. Před zápasem bychom ten bod brali, i teď jsme za něj rádi. Mohlo jich ale být víc, trápíme se ale v koncovce. Na druhou stranu jsme mohli odjet s prázdnou, v poslední minutě hráč Třince minul prázdnou branku. Odvezli jsme si to, pro co jsme přijeli. Na konci se ukáže, jestli ten bod je dobrý pro postup do předkola, nebo jestli dva body budou chybět. Se zápasem jsme spokojení.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – PSG ZLÍN 2:1 po prodloužení (1:0, 0:1, 0:0 – 1:0)

Branky a nahrávky: 6. Marosz (Dravecký, Hrňa), 62. Kane – 25. Ostřížek (Matějíček)
Rozhodčí: Pražák, Kubičík – Polonyi, Zíka.
Vyloučení: 4:6, navíc Bukarts (Zlín) na 10 minut.
Bez využití:
Střely na branku: 32:25.
Diváci: 4686.
Nejlepší hráči: Vladimír Dravecký – Martin Matějíček.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Roth, Linhart, Hrabal, Jank, Nosek, L. Galvas, L. Doudera – Netík, Kreps, Rákos – Irgl, Kane, Adamský – Petružálek, Redenbach, Klimenta – Hrňa, Marosz, Dravecký. Trenéři: Kýhos a Mucha.
PSG Zlín: Kašík – Marušák, Kotvan, Matějíček, Blaťák, Žižka, Řezníček – Bukarts, Holík, Říčka – Šťastný, Popelka, Kubiš – Okál, Honejsek, Veselý – Ondráček, Chytil, Ostřížek. Trenéři: Svoboda a M. Hamrlík. 

Energie vzdorovala, díky gólu Pavlíka slaví Litvínov

Vzájemná bilance letošní sezony hovořila pro Vervu, ovšem bitvy Litvínova s Karlovými Vary byly pokaždé velmi napínavé. A těsné. Ani v pořadí čtvrtý duel nenabídl odlišný průběh. Hosty poslal do vedení ve 12. minutě Flek, za domácí odpověděl až po polovině utkání Černý. Pak byli pro změnu blíž vítězství svěřenci trenéra Rulíka, ovšem Energie zabrala a po vyrovnání Mikulíka z 50. minuty došlo na prodloužení. Podobně jako v Třinci se i na litvínovském ledě hrálo pouze krátce, Jakub Černý vymyslel krásnou nahrávku na Filipa Pavlíka a domácí bek po 38 vteřinách rozhodl. Krušnohorci tím pádem mají třetí vítězství za sebou, Karlovy Vary po dvou porážkách bodovaly, nicméně vítězství marně vyhlížejí už šest kol.

Radim Rulík (trenér Litvínova): "První třetinu jsme zaspali. Druhou jsme se zlepšili. Škoda, že jsme nedali další branky, měli jsme i další šance, Hořava nedokázal trefit prázdnou branku. Ve třetí třetině jsme hráli opatrněji. Díky nešťastnému odrazu puku od mantinelu před branku ale hosté vyrovnali. Jsem rád, že v prodloužení jsme uhráli bod navíc."

Mikuláš Antonik (asistent trenéra K. Varů): "Měli jsme dobrou první třetinu, hráli jsme dobře a vyhráli ji 1:0. Ve druhé třetině jsme měli špatnou pasáž, soupeř toho dokázal využít a skóre otočil. Pak jsme se vrátili ke hře, kterou jsme chtěli hrát, a podařilo se nám se štěstím srovnat. Prodloužení je naše slabina, to nás trápí celou sezónu. Soupeř zaslouženě získal bod navíc."

HC VERVA LITVÍNOV – HC ENERGIE KARLOVY VARY 3:2 po prodloužení (0:1, 2:0, 0:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 33. J. Černý (Pavlík, V. Hübl), 36. V. Hübl (Sörvik, R. Hanzl), 61. Pavlík (Černý, R. Hanzl) – 12. Flek (T. Rachůnek, Gríger), 50. Mikulík (Gríger, T. Rachůnek).
Rozhodčí: Bejček, Pešina – Komárek, Ondráček.
Vyloučení: 6:6, navíc Gríger (K. Vary) na 10 minut.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 33:27.
Diváci: 5085.
Nejlepší hráči: Viktor Hübl – Tomáš Rachůnek.
HC VERVA Litvínov: Janus – Gula, Pavlík, Sörvik, Kubát, Pilař, Z. Sklenička – Martynek, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, Černý – Hořava, Gerhát, Trávníček – Jurčík, Reichel, Válek. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Dujsík, Tomáš Dvořák, Baránek, Harant, Benák, M. Rohan, Baldajev – Mikulík, Gríger, T. Rachůnek – Gorčík, Skuhravý, Vachovec – V. Tomeček, Tuominen, Davídek – Flek, Kindl, O. Beránek. Trenéři: Tlačil a Antonik. 

Bílí Tygři bez ztráty kytičky, přemohli i Mountfield

Porazili druhý Třinec a teď i hradecký Mountfield, obhájci mistrovského titulu jsou po reprezentační přestávce zatím stoprocentní. Hokejisté Liberce zvládli těžkou bitvu s rozjetými Východočechy, kteří pod Ještěd dorazili posíleni výhrami nad Spartou a Plzní. Ovšem tentokrát se žádná kanonáda nekonala. Domácí těžili z branek Vantucha a Mojžíše v první třetině, pak kralovaly jejich zadní řady. A výborný brankář Lašák. Hosté před polovinou utkání snížili, prosadil se dravec Jarůšek, jenže další přesný zásah už nepřidali. Severočeši vydřeli třetí vítězství v řadě, na druhý Třinec mají k dobru už devět bodů a míří k Prezidentskému poháru. Mountfield vyšel po čtyřech povedených bitvách tentokrát naprázdno.

Filip Pešán (trenér Liberce): "Celé utkání bylo velmi vyrovnané a dynamické. Přestože nepadlo tolik gólů, divákům se to muselo líbit. My jsme v první třetině působili opatrně, ale paradoxně jsme se dostali do vedení 2:0. Pak sice hosté vstřelili branku z přesilové hry, což nás trochu přibrzdilo, od půlky zápasu jsme sice nebyli lepší, ale rozhodně jsme byli týmem, který chtěl odehrát druhou polovinu s nulou. A to se podařilo."

Václav Sýkora (trenér Mountfieldu HK): Připravovali jsme se na počáteční tlak Liberce a myslím, že jsme to zvládli. První třetina byla vyrovnaná, domácí ale potrestali naše dvě zaváhání v předbrankovém prostoru. Jak se později ukázalo, ty dvě branky rozhodly zápas. My sice snížili na 2:1, ale jinak jsme si nedokázali vytvořit víc brankových možností. Ve třetí části nás trochu přibrzdilo čtyřminutové vyloučení, a ještě jsme ztratili hodně sil tím, že během zápasu odstoupili dva hráči. Chtěli jsme ještě zkusit hru bez brankáře, ale ta dlouho netrvala, protože přišlo další naše vyloučení."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – MOUNTFIELD HK 2:1 (2:0, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 8. Vantuch (Svačina, Bartovič), 18. Mojžíš (Vantuch, Svačina) – 28. Jarůšek (Newton, Štajnoch)
Rozhodčí: Hodek, Kaukokari (Finsko) – Frodl, Zavřel.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 26:21.
Diváci: 6771.
Nejlepší hráči: Lukáš Vantuch – Ondřej Kacetl.
Bílí Tygři Liberec:  Lašák – Vitásek, Ševc, Mojžíš, Jánošík, Pyrochta, Derner, Plutnar – Lakatoš, Jelínek, L. Krenželok – Valský, Bulíř, Radivojevič – Svačina, Vantuch, Bartovič – Stránský, Bližňák, Ordoš – Hrabík. Trenéři: Pešán a Mlejnek.
Mountfield HK: Kacetl – Pláněk, Vydarený, Newton, Gregorc, Štajnoch, Dietz, Čáp – Köhler, Dragoun, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Jarůšek, T. Knotek, Picard – J. Dvořák, Nedvídek, R. Pavlík. Trenéři: V. Sýkora, Hynek a T. Martinec. 

Plzeň zvládla důležitou bitvu, hattrickem přispěl Indrák

Po třech porážkách potřebovali zabrat, aby oživili šance na účast v předkole play off. Hokejisté Plzně věděli, že je proti Vítkovicím čeká velmi důležité klání, hosté ovšem také chtěli vytěžit co nejvíc. První třetina dopadla nerozhodně, na gól Stacha odpověděl hostující Zdráhal, pak ovšem vykročili za úspěchem Západočeši, v polovině zápasu se nejprve prosadil Sklenička, načež ho přesným zásahem napodobil také Indrák. Poté Škoda hlídala dvougólový náskok, Vítkovicím vázla koncovka, naopak plzeňská defenziva pracovala spolehlivě. Ve třetím dějství bylo brzy jasno, domácí navýšili náskok, přičemž hattrick uzavřel Miroslav Indrák. A závěr ještě okořenila bitka Preisingera s Balánem. Po třech porážkách hřeje Plzeň důležité vítězství, které znamená potvrzení desátého místa, hosté si připsali třetí nezdar z posledních čtyř duelů.

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): "Pro nás velmi důležitý zápas z hlediska bodů, ale i z pohledu psychiky a sebedůvěry. Pokud bychom ten dnešní zápas nezvládli, tak nemáme desítce co dělat. Byli jsme dnes aktivnější, využili jsme některé šance a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli.“

Jakub Petr (trenér Vítkovic): "Budu netradičně stručný. Dnes to bylo ve stylu přijet, zúčastnit se a odjet. Naše cestovní kancelář, která si udělala během jednoho týdne druhý trip na západ Čech. Plzeň nám dala jednoznačnou lekci, jak se bojuje o play off.“

HC ŠKODA PLZEŇ – HC VÍTKOVICE RIDERA 6:2 (1:1, 2:0, 3:1)

Branky a nahrávky: 11. Stach (Kubalík, Indrák), 31. D. Sklenička (Moravčík, Stach), 36. Indrák, 44. Indrák (Stach, Lev), 45. M. Procházka, 47. Indrák (Preisinger, Stach) – 15. P. Zdráhal (Kolouch), 46. Roman (Hrbas)
Rozhodčí: Hribík, Pavlovič – Jelínek, Pešek.
Vyloučení: 6:9, navíc Preisinger (Plzeň), Kovář a Balán (oba Vítkovice) na 10 minut
Využití: 3:0.
Střely na branku:
Diváci: 4234.
Nejlepší hráči:
HC Škoda Plzeň: Machovský – Kvasnička, Kadlec, D. Sklenička, Moravčík, Čerešňák, Pulpán, Němeček – Schleiss, Kubalík, Stach – Kratěna, T. Svoboda, Koreis – Lev, Preisinger, Hrnka – Kracík, M. Procházka, Indrák. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Čihák a Hanzlík. 
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – D. Krenželok, Výtisk, Hrbas, Kovář, Sloboda, Klok, Urbanec – Tomi, Kurovský, E. Němec – Tybor, Roman, Zdráhal – Květoň, Stastny, Olesz – Szturc, Balán, Kolouch – Vandas. Trenéři: Petr a Trnka. 

Kometa mlčela, Sparta doma konečně stoprocentní

Domácí duely s Olomoucí a Mountfieldem nezvládli, Piráti jim vzali bod, tentokrát ale mají hokejisté Sparty plnohodnotné vítězství. Před parádní kulisou téměř 12 tisíc fanoušků si Pražané poradili s Kometou, do hry museli nasadit oba gólmany, přesto ani jednou neinkasovali. Spartu uklidnily dvě trefy Pecha z prvního dějství. Hosté se pokoušeli odpovědět, šance jim svitla ve 37. minutě, kdy byl na pět minut a do konce utkání vyloučen gólman Pöpperle. Nahradil do Novotný, domácí  se dlouho bránili v oslabení, nicméně odolali. Jakmile pak přidali přesné zásahy Forman a Klimek, bylo jasné, že Brňané musejí na bodový přísun v boji o čtvrtfinále zapomenout. Sparta se v tabulce znovu vyrovnala Mountfieldu a má ještě k dobru úterní dohrávku s Olomoucí, Kometa si připsala pátou porážku z posledních sedmi zápasů.

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): "Výborný zápas ve vynikající divácké kulise. Byli jsme lepší. A myslím, že po celou dobu zápasu. V první třetině jsme měli lepší pohyb, dostávali se do šancí, nemuselo to skončit pouze 2:0. Druhá třetina byla maličko rozkouskovaná mnohými vyloučeními a pak i vyloučením Tomáše Pöpperleho na pět minut. My jsme to nicméně přestáli a i ve třetí třetině jsme hráli dobrý hokej.“

Petr Haken (asistent trenéra Komety Brno): "Musím pogratulovat Spartě, předvedla výborný výkon. Myslím, že my jsme pouze ve druhé třetině trošku drželi krok. Malinko jsme cítili šanci po faulu, kdy jsme dostali k dispozici pětiminutovou přesilovou hru, ale jinak si myslím, že Sparta zaslouženě vyhrála.“

HC SPARTA PRAHA – HC KOMETA BRNO 4:0 (2:0, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 4. Pech (Hlinka, Mikuš), 13. Pech (Forman, Kumstát), 46. Forman (Kalina, Piskáček), 51. Klimek (Řepík, Hlinka).
Rozhodčí: Hejduk, Bulanov (Rusko) – Lhotský, Špůr.
Vyloučení: 4:5, navíc Pöpperle (Sparta) na 5 minut a do konce utkání..
Využití: 1:0.
Střely na branku: 27:22.
Diváci: 11.974.
Nejlepší hráči: Filip Král – Miroslav Forman.
HC Sparta Praha: Pöpperle (37. Novotný) – Mikuš, Gernát, Kalina, Piskáček, Nedomlel, Eminger, Barinka – Řepík, J. Hlinka, Klimek – Ihnačák, Smejkal, Buchtele – Kumstát, Pech, Forman – Kudrna, Cingel, Uher. Trenéři: Kalous, Moták a Veber. 
HC Kometa Brno: Vejmelka – O. Němec, Trška, Kováčik, Gulaši, Bartejs, Malec, Král – M. Erat, Hruška, M. Kvapil – H. Zohorna, Čermák, Káňa – V. Němec, Nečas, Brabenec – Vondráček, Dočekal, Haščák. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Pešout a Haken.

Hanáci chtějí předkolo, na Piráty stačil gól Vlacha

Ve dvou utkáních po reprezentační přestávce těsně podlehli, teď hráči Olomouce podřídili všechno bodovému zisku. Hanáci předvedli proti Chomutovu houževnatý výkon, nakonec jim k vítězství stačila branka Vlacha z prvního dějství. Duelu dominovali slovenští gólmani Konrád a Laxo, Piráti minule venku nasázeli sedm branek Pardubicím, ovšem nyní se neradovali ani jednou. Venerova armáda brala důležitý skalp a v tabulce se vyrovnala Zlínu. V Olomouci se nadále budou rvát o předkolo, Piráti promarnili možnost jít v průběžném pořadí před Kometu, která neuspěla na Spartě. Po čtyřech zápasech v řadě, kdy pokaždé bodovali, nezískali tentokrát nic.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Pro nás důležitý zápas, v první třetině jsme byli hodně nervózní a Chomutov nás přehrával, ale paradoxně jsme z toho vytěžili vedení 1:0. Ve druhé části se hra vyrovnala, měli jsme tam i šance a byli jsme silnější na puku. V posledních pěti minutách třetí třetiny nás Chomutov přetlačil, ale nás se drželo štěstí a Konrád výborně zachytal."

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "V první řadě jsme viděli parádní představení obou gólmanů, kteří předvedli výborné výkony. Úvodní třetinu jsme hráli to, co jsme chtěli, byla to vyrovnaná pasáž z obou stran, i když se domácí dostali do vedení. Bylo důležité, že jsme tam ubránili dvě oslabení a zůstali ve hře. Ve druhé třetině jsme to nezvládli, nebruslili jsme a jen díky Jánu Lacovi jsme udrželi šanci na body. V poslední části jsme chtěli soupeře zatlačit a třeba vybojovat přesilovou hru, ale ta nepřišla. Těsný náskok už jsme nesmazali."

HC OLOMOUC – PIRÁTI CHOMUTOV 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Branka a nahrávky: 11. Vlach (Rašner, J. Galvas).
Rozhodčí: Čech, Polák – Lederer, Tošenovjan.
Vyloučení: 1:4.
Bez využití.
Střely na branku: 26:26.
Diváci: 4174.
Nejlepší hráči: Branislav Konrád – Ján Laco.
HC Olomouc: Konrád – Škůrek, Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Rašner, J. Galvas – Skladaný, J. Knotek, Laš – Eberle, Sundher, Burian – T. Mikúš, Vlach, Holec – Kotala, Mrázek, Matai – Fořt. Trenéři: Venera a Tomajko. 
Piráti Chomutov: J. Laco – Flemming, Dlapa, Rutta, Mrázek, Valach, Skinner, L. Chalupa, Kudělka – Vondrka, Huml, Tomica – Račuk, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hlava, Kaše, Lauko. Trenéři: Růžička st., Martínek a Šťastný.

Tabulka Tipsport extraligy po 48. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 48 30 2 5 11 130:93 99
2. HC Oceláři Třinec 48 22 8 8 10 145:115 90
3 HC Sparta Praha 47 23 5 5 14 151:107 84
4. Mountfield HK 48 23 4 7 14 150:114 84
5. HC VERVA Litvínov 48 19 12 1 16 120:118 82
6. HC Kometa Brno 48 20 4 9 15 149:129 77
7. Piráti Chomutov 48 17 10 5 16 141:143 76
8. BK Mladá Boleslav 48 20 2 6 20 123:136 70
9. HC VÍTKOVICE RIDERA 47 17 8 2 20 108:116 69
10. HC Škoda Plzeň 48 17 4 6 21 123:130 65
11. HC Olomouc 47 15 6 4 22 111:118 61
12. PSG Zlín 47 15 6 4 22 112:144 61
13. HC Dynamo Pardubice 48 9 5 5 29 120:165 42
14. HC Energie Karlovy Vary 48 10 1 10 27 96:151 42

Další program Tipsport extraligy

Úterý 21. února – dohrávka 42. kola:
17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – PSG Zlín

Úterý 21. února – dohrávka 18. kola:
18:30 HC Sparta Praha – HC Olomouc

Pátek 24. února – 49. kolo:
17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – Bílí Tygři Liberec
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
17:30 PSG Zlín – Piráti Chomutov
18:00 HC Energie Karlovy Vary – HC Dynamo Pardubice
18:00 HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec
18:00 Mountfield HK – HC Olomouc
18:20 BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha (ČT sport)

Neděle 26. února – 50. kolo:
15:00 HC Sparta Praha – HC VERVA Litvínov
15:00 HC Oceláři Třinec – Mountfield HK
15:30 Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav
16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Energie Karlovy Vary
17:00 HC Olomouc – PSG Zlín¨
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC VÍTKOVICE RIDERA 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz