Motor vyřadil tři hráče. Nově naopak vyzkouší Ondráčka

Foto: hcmotor.cz

Obránce Ivan Lytvynov a útočníci Matouš Hrubec s Adamem Raškou (na fotce) si nevybojovali místo na soupisce Českých Budějovic. O jejich dalším angažmá se nyní jedná.

Trenéru Jaroslavu Modrému se naopak nově hlásil zkušený forvard Jiří Ondráček, který po konci ve Zlíně poslední týdny trénoval se Vsetínem. 

Ještě to ale zkusí v extralize – v Českých Budějovicích je zatím na zkoušce.

Ondráček zatím v nejvyšší soutěži nastupoval pouze za Zlín, v jehož dresu zapsal hned 661 startů. V uplynulém ročníku naskočil do padesáti zápasů, v nichž získal osm bodů (4+4).

Ještě nedávno, konkrétně v sezoně 2018/2019, se v základní části blýskl 36 body a ovládl klubové bodování Beranů. 

Přesvědčí v Motoru?

Prvním zúžením kádru neprošel dvacetiletý útočník Matouš Hrubec. Mladší bratr známého gólmana Šimona Hrubce loni sbíral zkušenosti na hostování v Třebíči, nyní se jeho jméno skloňuje s příchodem do Havířova. Potvrdí se tato spekulace? 

Nebylo by překvapením, kdyby do AZetu zamířil i nadějný obránce Ivan Lytvynov. České Budějovice totiž s Havířovem spolupracují a Lytvynov hrál ve Slezsku už loni. Nic ale zatím není potvrzeného.

Nové angažmá si musí hledat také útočník Adam Raška, který uplynulou sezonu dohrál v Porubě. Předtím působil v Třebíči, Karlových Varech, Chomutově nebo Znojmě.

Aktuální kádr Motoru České Budějovice

Brankáři: Dominik Hrachovina, Jan Strmeň, Štěpán Maleček.

Obránci: Conor Allen, Martin Bučko, Ondřej Kachyňa, Jan Piskáček, Ondřej Slováček, Václav Svach, Petr Šenkeřík, Jan Štencel, David Štich, Dominik Vaněk, Roman Vráblík, Jiří Remta.

Útočníci: Jindřich Abdul, Martin Beránek, Milan Gulaš, Oskar Haas, Martin Hanzl, Miroslav Holec, Tomáš Chlubna, Václav Karabáček, Albert Michnáč, Lukáš Pech, Matěj Toman, Matouš Venkrbec, Gabin Ville, Michal Vondrka, Daniel Voženílek, Jiří Ondráček, Matouš Masopust, Jaroslav Pouzar.

Foto: hokej.zlin.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz