Play off Generali Česká Cupu se blíží. Kdo na koho narazí? A kdy?

Foto: Jiří Zaňát, hokej.zlin.cz

23. srpna 2020, 21:20

Adam Bagar

Skupinová fáze je minulostí, už v pondělí 24. srpna startují vyřazovací boje Generali Česká Cupu. Jakým se odehrají systémem? Kdo se s kým utká? A kdy?

Play off, do kterého postoupily dva nejlepší týmy z každé skupiny, se odehraje v podobném formátu, jenž známe z Ligy mistrů. Na účastníky čekají v každé sérii dvě utkání – doma a venku, přičemž dál postoupí mužstvo s lepším skóre.

Pokud by bylo po dvou zápasech nerozhodné, následovalo by desetiminutové prodloužení se čtyřmi hráči v poli na obou stranách. A pokud by se nerozhodlo ani v něm, postupujícího by určily až samostatné nájezdy (pět na každé straně).

Boje o semifinále odstartují v Plzni, kde se před kamerami ČT sport představí Litvínov. V dalších sériích se Zlín utká s Pardubicemi, Liberec se Spartou a Hradec Králové s Třincem. Odvety jsou na programu už ve středu a ve čtvrtek.

Vítěz Generali Česká Cupu získá finanční odměnu jeden milion korun, poražený finalista si odnese 500 tisíc korun. Finálové složení bude známo v úterý 8. září, jméno celkového vítěze letního poháru následně o čtrnáct dní později.

Utkání můžete sledovat živě na HokejkaTV.

Program čtvrtfinále Generali Česká Cupu

Pondělí 24. srpna – 1. zápasy:
17:00 HC Škoda Plzeň – HC VERVA Litvínov (ČT sport)
17:30 PSG Berani Zlín – HC Dynamo Pardubice
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha
18:00 Mountfield HK – HC Oceláři Třinec

Středa 26. srpna – 2. zápasy:
17:00 HC Oceláři Třinec – Mountfield HK
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
19:00 HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec (O2 TV Sport)

Čtvrtek 27. srpna – 2. zápas:
17:00 HC Dynamo Pardubice – PSG Berani Zlín (ČT sport)

Další program play off Generali Česká Cupu

Úterý 1. září – 1. zápasy:
Semifinále

Úterý 8. září – 2. zápasy:
Semifinále

Úterý 15. září – 1. zápas:
Finále

Úterý 22. září – 2. zápas:
Finále

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz