Třída a bída: Říhovy plíce, Kratochvilova muška nebo slabina Jestřábů

Foto: Jan Gebauer, fotogebauer.cz

S novou sezonou se vrací i rubrika Třída a bída, ve které najdete zajímavosti z rozšířených statistik. Komu v prvních třech kolech Chance ligy čísla přála, a komu naopak ne?

Třída

Kratochvilovy kratochvíle
Přerovský útočník Matouš Kratochvil (na úvodní fotce) vystřelil ve dvou zápasech na branku pětkrát. To je průměrná bilance. Jenže on z pěti střel na branku hned čtyřikrát skóroval! 

Nedvídkova buly 
Centr druhé třebíčské formace Lukáš Nedvídek je hodně platný při vhazování: zatím si drží 69% úspěšnost.

Kapitán jde příkladem
Nejvíc střel – hned osm – zatím zblokoval litoměřický lídr Aleš Pavlas.

To jsou plíce!
Jiří Říha má průměrný ice time na zápas 23:36. Pouze tři jiní hráči jsou vytíženější: Martin Novotný, Brendon Nash a Martin Jandus. Neuvěřitelné je, že Říha v pětiminutovém prodloužení pondělního zápasu odehrál 4 minuty a 24 sekund! 

Bída

Není ranky, není branky (jak kdy...)
Vsetínský útočník Luboš Rob během tří utkání vystřelil na bránu hned osmnáctkrát, v tomto ohledu je nejpilnějším střelcem. Na první gól přesto čeká.

Trhači zatím nekousají
Jedenáctigólový debakl na Vsetíně a domácí porážky s Porubou a Benátkami nad Jizerou odnesl v individuálních statistikách útočník Jaroslav Kůs, který má po třech zápasech v hodnocení +/- hned osm záporných bodů (zatím nejhorší bilance v lize). 

Ve čtyřech to nejde
Jestřábi mají stejně jako v minulé sezoně výborné přesilovky (20% úspěšnost), zatím se ale hledají při oslabení. Gól dostali v šesti z patnácti početních nevýhod (to je pouze 60% úspěšnost).

Foto: Lubomír Tesař, lhkjestrabi.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz