V Liberci končím, hlásí kapitán Radivojevič. Sekne s hokejem?

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

Loni slavil s Tygry historický titul a letos pod Ještědem usiluje o obhajobu Masarykova poháru. Ale ať už to dopadne jakkoli, fanoušci už ho v příštím ročníku Tipsport extraligy vídat nebudou. Liberecký kapitán Branko Radivojevič se v Pešánově týmu po sezoně rozloučí, plánuje návrat na Slovensko. Uvedl to v rozhovoru pro server pluska.sk.

Šestatřicetiletý útočník patří ke klíčovým hráčům Bílých Tygrů. Už v základní části zapsal 33 bodů, ve vyřazovací fázi si drží průměr víc než bodu na utkání. V osmi střetnutích nasbíral už devět bodů a je nejproduktivnějším libereckým hráčem v play off. „Je fajn, když to tam padá, ale není to jen o jednom hráči. Táhneme za jeden provaz, tak to má být,“ pokyvuje spokojený Branko Radivojevič.

"Jestli budu hrát, tak jedině v Trenčíně. Nevylučuju ani, že skončím."

Ten loni slavil pod Ještědem mistrovský titul, po němž prodloužil smlouvu na další sezonu. A v ní je blízko obhajobě, Bílí Tygři vedou v semifinálové sérii s Chomutovem už 2:0 na zápasy a jsou dva krůčky od finále. Další titul by měl pro slovenského bojovníka specifickou příchuť. „V Liberci končím, chci se totiž kvůli dětem vrátit domů do Trenčína,“ přiznává v rozhovoru pro server pluska.sk.

Série bude ještě těžká. Dají do toho všechno, varuje Radivojevič »

Stříbrný medailista z MS 2012 a majitel bronzu z šampionátu 2003 ještě neví, zda to znamená také konec jeho bohaté hráčské kariéry, během níž sehrál víc než čtyři stovky duelů ve slavné NHL, nebo bude s hokejem pokračovat. „Zvažuju, co teď bude dál. Jestli budu hrát, tak jedině v Trenčíně. Nevylučuju ani, že skončím. Uvidíme, jak se po sezoně rozhodnu,“ hlásí ostřílený slovenský hokejista.

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz