Veteráni váleli! Herní týden Varů patřil Skuhravému, zářil i Pešout

Foto: hokejkv.cz

Hokejisté Karlových Varů mají za sebou týden plný her. Pětiboj, při němž si to rozdali v tenise, ve fotbale, nohejbale, plážovém volejbale a stolním tenise, ovládl ten nejzkušenější – kapitán Václav Skuhravý. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

41letému útočníkovi přitom nevyšel vstup do zápolení, když s Janem Hladonikem vypadl hned v úvodním kole tenisového turnaje. S raketou v ruce to šlo nejlíp trenérovi Martinu Pešoutovi, jako nasazená jednička postupně zdolal Martina Osmíka, Tomáše Redlicha, Ondřeje Beránka a ve vyrovnaném finále i Petra Šenkeříka.

Další den si už Skuhravý spravil chuť výhrou ve fotbalovém turnaji. S Ondřejem Beránkem, Michalem Plutnarem, Patrikem Machačem a Janem Bednářem ve čtyřech utkáních hraných na pět minut ani jednou neinkasovali, s třemi vítězstvími a jednou remízou na kontě při skóre 7:0 slavili mezi pěti družstvy jasné prvenství.

Foto: hokejkv.cz

Karlovarský kápo mohl být spokojený i se svým účinkováním v nohejbale, po boku Tomáše Vildumetze a Michala Plutnara bral pomyslné stříbro. Nohejbalové klání trojic se stalo kořistí kouče Pešouta, který ovládl už druhou disciplínu. S Martinem Kohoutem a Jiřím Kastnerem ztratil během odpoledne pouhé dva sety.

Foto: hokejkv.cz

Ve středu se Skuhravý ocitl mimo medailové pořadí, v plážovém volejbale jeho tým skončil čtvrtý. Energetici si pozvali i posily z volejbalového klubu VK ČEZ Karlovarsko. Z vítězství se nakonec radoval pětičlenný tým kolem útočníka Martina Kohouta, jenž v dramatickém finále porazil mužstvo Ondřeje Beránka.

Foto: hokejkv.cz

Před posledním hracím dnem bylo vše otevřené. O první flek se rvali Martin Kohout, Ondřej Beránek či Michal Plutnar, ale nakonec se smál Václav Skuhravý, jemuž stačila třetí příčka ve stolním tenise k celkovému prvenství před Beránkem. S pálkou v ruce zvítězil Petr Koblasa, který ve finále udolal Tomáše Mikúše.

Konečné pořadí:

1. Václav Skuhravý 85 bodů
2. Ondřej Beránek 83 bodů
3. Jan Bednář 81 bodů
4. Tomáš Vildumetz 80 bodů
5. Michal Plutnar 79 bodů

Pořadí tenisového turnaje:

1. Martin Pešout
2. Petr Šenkeřík
3. Ondřej Beránek a Tomáš Vildumetz

Pořadí fotbalového turnaje:

1. Tým Skuhravý (Skuhravý, Beránek, Plutnar, Machač, Bednář)
2. Tým Rohan (Rohan, Kohout, Šenkeřík, Weinhold, Vildumetz)
3. Tým Pešout (Pešout, Flek, Pulpán, Hladoník, Přibyl)

Pořadí nohejbalového turnaje:

1. Tým Pešout (Pešout, Kohout, Kastner)
2. Tým Skuhravý (Skuhravý, Vildumetz, Plutnar)
3. Tým Pulpán (Pulpán, Osmík, Knápek)

Pořadí beach volejbalového turnaje:

1. Tým Kohout (Kohout, Osmík, Redlich, Plutnar, Fišer)
2. Tým Beránek (Beránek, Weinhold, Novotný, Machač, Baláž)
3. Tým Vondráček (Vondráček, Koblasa, Bednář, Mikúš, Houda)

Pořadí turnaje ve stolním tenise:

1. Petr Koblasa
2. Tomáš Mikúš
3. Václav Skuhravý a Lukáš Pulpán

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz