Vladař končí úspěšnou misi v Dynamu, vrací se do Ameriky

Foto: hcdynamo.cz

18. prosince 2020, 13:52

Adam Bagar

Brankář Daniel Vladař končí své krátké, ale úspěšné angažmá v Pardubicích. Stejně jako řada dalších hráčů se vrací do zámoří, kde ho v Bostonu čeká kemp před blížící se sezonou NHL.

„Dana Vladaře povolali zpátky do Bostonu Bruins. Jeho mise v Pardubicích tak pro tuto chvíli skončila. Odvedl fantastickou práci, za kterou mu chci moc poděkovat. Má k nám dveře vždy otevřené. Dane, ať se daří NHL,“ napsal na svém Twitteru majitel Dynama Petr Dědek.

23letý brankář pomohl Pardubicím v šesti utkáních, ve kterých se zaskvěl fantastickými čísly – průměrem 1,29 inkasované branky na zápas a úspěšností zákroků 95,58 procenta. A nebýt první třetiny premiéry v Mladé Boleslavi, kdy inkasoval tři góly, mohla být ještě lepší!

Ve druhém utkání už pomohl 34 zákroky k výhře nad Motorem a v dalších čtyřech dovolil svým soupeřům nanejvýš jeden gól. Proti Kometě zaznamenal první extraligové čisté konto, naposledy se na ledě Litvínova podílel 25 úspěšnými zásahy na výhře 2:1 po nájezdech.

„Chtěl bych poděkovat za to, jak jste mě vzali mezi sebe. Doufám, že to nebylo naposledy, co jsem oblékl pardubický dres. Přeji vám šťastné a veselé svátky a zároveň klukům přeji jen to nejlepší do zbytku sezony a budoucích let,“ říká Daniel Vladař ve videu, ve kterém se loučí s fanoušky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený HC Dynamo Pardubice (@hcpce)

Soupiska HC Dynamo Pardubice

Brankáři:
Pavel Kantor, Milan Klouček, Vojtěch Nečas.

Obránci:
Martin Bučko, Marek Ďaloga, Rhett Holland, Michal Hrádek, Jan Kolář, Juraj Mikuš, Jakub Nakládal, Jan Oliva, Ondřej Vála, Stěpan Zacharčuk, Jan Zdráhal.

Útočníci:
Lukáš Anděl, Matěj Blümel, Anthony Camara, Valentin Claireaux, Robert Kousal, Matouš Kratochvil, Denis Kusý, Michal Machač, Ondřej Machala, Jan Mandát, Matej Paulovič, Michal Pochobradský, Patrik Poulíček, Ondřej Rohlík, Vladimír Svačina, Radoslav Tybor, Michal Vondrka, Tomáš Zeman.

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz