Závody ve zbrojení! Po Táboru hlásí posilu i Chomutov

Lukáš Stehlík | Foto: Sabina Prokešová, hstrebic.cz

Jednadvacetiletý útočník Lukáš Stehlík opouští Třebíč, sezonu dohraje o patro níž: jako novou posilu ho představil Chomutov, jenž vyhlásil útok na postup a hlásí jednu novou tvář za druhou.

V průběhu listopadu už Piráti přivedli přerovského útočníka Jana Svobodu a slávistického obránce Filipa Eliáše, nyní z Chance ligy získali dravce Lukáše Stehlíka.

„Lukáše jsme chtěli už před začátkem sezony, ale tehdy to ještě nevyšlo, protože přednost dostalo působení v Chance lize," zmiňuje na webu Pirátů jejich trenér Martin Pešout.

Jenže...

Třebíčská štace Stehlíkovi nevyšla: v sedmnácti utkáních nebodoval, přičemž jeho průměrný ice time se propadl k sedmi minutám. „Teď se naskytla možnost, aby nás posílil. Věříme, že potvrdí produktivitu z mládežnických kategorií a bude platný,“ přeje si Pešout.

„Lukáše jsme chtěli už před začátkem sezony, ale tehdy to ještě nevyšlo."

Stehlík na sebe poprvé upozornil v sezoně 2020/2021, kdy v Litoměřicích nasbíral čtrnáct bodů ve třiceti zápasech. Od té doby však na výkony z nováčkovského ročníku nenavázal. 

Nyní tedy udělal krok zpátky, do druhé ligy, aby pak zase mohl udělat dva kroky vpřed. „Chomutov jsem měl v hlavě delší dobu a jsem rád, že teď se to nakonec sešlo. Zatím tenhle krok hodnotím jenom kladně a doufám, že budeme dál vyhrávat, abychom splnili cíl, který je tu nastavený,“ hlásí Stehlík v rozhovoru pro web piratichomutov.cz.

„Chomutov jsem měl v hlavě delší dobu a jsem rád, že teď se to nakonec sešlo."

Piráti jsou aktuálně – s bilancí třinácti výher a dvou porážek – na třetím místě západní konference za Příbramí a Táborem. Právě kohouti jsou považováni za největšího favorita soutěže, v poledne se navíc vytasili příchodem brankáře Matěje Žajdlíka.

Nyní ohlásil nového hráče také Chomutov.

Závody ve zbrojení o postup do Chance ligy pokračují.

Soupiska Pirátů Chomutov

Brankáři: Richard Běhula, Adam Horák, Martin Altrichter, Ondřej Kufa.

Obránci: Jakub Březák, Jan Česnohlídek, Filip Eliáš, Ondřej Filip, Radek Havel, Matěj Hora, František Hynek, Patrik Kadeřávek, Dominik Kučera, David Petrásek, Vít Seemann, Jakub Váchal, Richard Záruba.

Útočníci: Petr Eret, Viktor Hübl, Jakub Chrpa, Šimon Klobouček, Tomáš Koblížek, Milan Kostourek, František Lukeš, František Mála, David Putz, Alexandr Remeš, Jan Rindoš, Martin Starý, Jan Svoboda, Tadeáš Svoboda, Martin Tůma, Jan Vostiňák, Jakub Zajíček, Lukáš Stehlík.

Lukáš Stehlík

Lukáš Stehlík | Foto: Sabina Prokešová, hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz