Zlín pokračuje v budování kádru na příští sezonu, hlásí další podpis

Foto: hokej.zlin.cz

15. dubna 2020, 16:47

Adam Bagar

Ve Zlíně pokračují ve skladbě kádru pro příští extraligovou sezonu 2020/21. Berani si pojistili také služby zadáka Daniela Gazdy, který podepsal novou víceletou smlouvu. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

„Dan je velmi mladý hokejista, který získává v extralize velké zkušenosti a má v sobě značný potenciál. Pokud bude nadále poctivě pracovat, může se z něho brzy stát renomovaný extraligový obránce,“ má jasno hlavní trenér a sportovní manažer klubu Robert Svoboda.

„Je technicky zdatně vybavený, má tvrdou střelu, ale na druhé straně i nedostatky, na kterých musí zapracovat, aby byl komplexnějším hráčem. Těší nás, že právě z naší líhně vyrůstají konkurenceschopní hráči, kteří se uplatní v extralize,“ dodává na adresu mladého beka.

Ten působí v nejvyšší soutěži už čtyři sezony, poprvé do ní naskočil ještě jako junior v lednu 2017 na ledě Chomutova. Celkem má na kontě 101 extraligových startů a 17 bodů (8+9). V uplynulém nedohraném ročníku zasáhl do 35 zápasů, ve kterých nasbíral šest bodů (4+2).

„Vyrostl jsem ve Zlíně a mám ke klubu velmi kladný vztah, proto jsem neměl potřebu odejít jinam.“

Nebýt zranění ruky, mohl mít čísla vyšší. „Do té doby jsem se cítil skvěle. Pak chvíli trvalo, než jsem se dostal zpět do hry. Celkově hodnotím loňskou sezonu kladně, po špatném začátku extraligy jsme se zvedli a podařil se nám postup do play off,“ hlásí 22letý Daniel Gazda.

Teď přidá ve Zlíně další zápasy, s klubem podepsal víceletý kontrakt. „Jsem šťastný, že má hráčská kariéra bude pokračovat doma, mám tady výborné podmínky. Vyrostl jsem ve Zlíně a mám ke klubu velmi kladný vztah, proto jsem neměl potřebu odejít jinam,“ zakončuje.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz