Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Extraliga má za sebou další týden základní části, a opět je tak čas na náš výběr nejlepších hráčů posledních kol. Tentokrát se mezi pětici nejlepších protlačili dva hráči z Mladé Boleslavi, která jede na vítězné vlně.

David Šťastný, BK Mladá Boleslav

Mladá Boleslav si připsala za uplynulý týden 100% bilanci, když vyhrála všechny tři zápasy. Týden načala kanonádou proti Karlovým Varům, kde si David Šťastný připsal hned čtyři branky. Vidět byl ale i v dalších zápasech, když přidal čtyři asistence a stal se nejproduktivnějším hráčem týdne. Celkově si Šťastný připsal hned 21 střeleckých pokusů, z nichž 12 šlo na branku. Spoluhráčům pak připravil střeleckou pozici osmkrát, a byl aktivní i v přechodu do útočného pásma, kam puk zavezl celkově v 15 případech. To vše vyústilo v gólovou převahu Mladé Boleslavi s ním na ledě v poměru 5:1.

Petr Šenkeřík, HC Energie Karlovy Vary

Aby byl obránce nejlepším střelcem týdne, to se jen tak nevidí. To se však povedlo Petru Šenkeříkovi, který se, stejně jako Šťastný, radoval hned ve čtyřech případech. Šenkeřík byl v ofenzívě velmi aktivní, když si připsal 17 střeleckých pokusů a přidal i devět nahrávek na střely. Gólově se Energie při rovnovážném počtu s Šenkeříkem na ledě také dařilo, když soupeře přehráli 6:2.

Petr Holík, HC Kometa Brno

Petr Holík se dostává do velice slušného tempa. Bodoval ve všech třech utkáních minulého týdne, když si připsal jednu branku a čtyři asistence. Z toho tři byly primární. Kometa i za jeho přispění dokázala porazit dva velice silné soupeře v podobě Plzně a Liberce. Holík se dvou výhrách podílel hned 20 úspěšnými nahrávkami spoluhráčům na střelu, když hned 11 z nich šlo do prostoru slotu. K tomu pak sám přidal deset střeleckých pokusů a na ledě byl u tří vstřelených a jedné inkasované branky za hry 5 proti 5.

Michal Birner, Bílí Tygři Liberec

Liberec ztratil dva těsné zápasy s Třincem a Kometou, ale výkony ofenzivních hráčů byly na vysoké úrovni. Michal Birner si za tři zápasy minulého týdne připsal po dvou gólech i asistencích. A v ofenzívě byl velice aktivní, když si připsal 16 střeleckých pokusů a 15 dalších připravil spoluhráčům. S ním na ledě si Bílí Tygři připsali hned o 16 pokusů více než soupeři, a gólově se prosadili čtyřikrát, soupeři pak třikrát.

Radim Zohorna, BK Mladá Boleslav

Radim Zohorna zdatně sekundoval Davidu Šťastnému v boleslavském tažení. Na třech vítězstvích se podílel pěti body za tři branky a dvě nahrávky. Stejně jako Šťastný i Zohorna bodoval v každém zápase, když se ve všech z nich prosadil gólově. První formace Mladé Boleslavi opravdu funguje, Zohorna byl na ledě u čtyř vstřelených a dvou obdržených branek, a Boleslav měla výhodu devíti střeleckých pokusů oproti soupeřům.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV