Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

(KOMERČNÍ SDĚLENÍ) Startuje hokejový šampionát v Tampere a Rize. Zlato obhajují Finové, Česko loni urvalo bronz. Vybojuje tým trenéra Kariho Jalonena další medaili?

Vsaďte si u Tipsportu a sledujte kompletní program MS živě na TV Tipsport. Sportovní svátek proložte Tipovačkou. Na webu Tipsportu soutěžte zdarma o 5 mega a dresy Bostonu s podpisem Davida Pastrňáka, hvězdy největší komunity tipérů Tipsportu. Založte si účet a získejte 500 Kč na své první sázky.

Top favoritem mistrovství světa je Finsko. Seveřané si z posledních tří turnajů odvezli dvě zlata a stříbro. Za dalšího vážného kandidáta platí Kanada. Javorové listy byly třikrát v řadě ve finále. Podle bookmakerů Tipsportu by měli kousat také Švédi a Češi. Jaká bude realita? Vsaďte si nejen na konečné pořadí týmů na MS, ale i v obou skupinách.

V kurzové nabídce Tipsportu nechybí ani speciální příležitosti. Na tiketech můžete rozhodnout třeba o tom, kolik bodů získají jednotlivá mužstva v základní části šampionátu nebo kolik vstřelí gólů. Zaměřte se i na individuální výkony. Na severu Evropy se představí solidní řádka hvězd. Vyčnívá útočník Colorada Mikko Rantanen, osmý nejproduktivnější hráč letošní dlouhodobé fáze NHL. Stane se nejlepším střelcem Suomi?

Listy bez velkých jmen

Tipér Burizonada míní, že Česko se umístí lépe než Kanada (v kurzu 2,38): „Nominace zámořského soka mě jako fanouška hokeje zklamala. Čekal jsem Crosbyho, MacKinnona, Makara… Místo toho vyráží do Rigy mladíci, kteří byli NHL jen málo políbení, většinou brousící třetí čtvrtou lajnu (Veleno, Quinn, Krebs či McBain). Z těch zkušených uvidíme v akci Lucice a Toffoliho. Obrana mohla být také silnější, nemluvě o brankovišti,“ napsal sázkař v analýze.

Inspirujete se? Diskutujte o šampionátu s ostatními tipéry v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV