Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Přenosy zápasů odstartují 11. a 13. září 2019, předplatné je v prodeji od středy 4. září 2019. Live streamy jsou k dispozici na Hokejka TV pouze pro registrované členy komunity Hokejka.cz po úhradě předplatného.

Předplatné pro sezonu 2019/2020

  • denní: 49,- Kč vč. DPH (platí vždy do 24:00 hodin zakoupeného dne - tedy do půlnoci) 
  • měsíční: 99,- Kč vč. DPH (NOVĚ! Měsíční předplatné platí 30 dní od data zakoupení) 
  • sezónní: 499,- Kč vč. DPH (předplatné je platné ode dne zaplacení po podobu trvání hokejové sezony, včetně play off)
  • součástí každého předplatného je přístup k přenosům z Tipsport extraligy i Chance ligy.

Zakoupit předplatné

Zákaznický servis a podpora

  • Stránka s nápovědou – podívej se na webové stránky Hokejka.cz, na kterých jsou k dispozici Časté otázky k placenému obsahu. Jedná se o jednoduchý souhrn informací k živým přenosům, k předplatnému i návody v případě technických problémů při sledování streamů.
  • Hokejka podpora – k dispozici je uživatelům emailová podpora (podpora@hokejka.cz), která funguje denně.

ZÁPASY NA O2 TV

Práva na Tipsport extraligu i nadále vlastní také O2 TV, která bude vybrané zápasy přenášet exklusivně. To znamená, že Hokejka TV na tato exkluzivně vybraná utkání TELH nemá právo (netýká se utkání Chance ligy). Aktuální seznam zápasů vysílaných O2 TV naleznete na Hokejkatv.cz v levé části, v menu, popřípadě zde.

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, aby se v dostatečném časovém předstihu ujistili, že daný zápas TELH je živě vysílán na Hokejka TV
a nikoliv na O2 TV!

Projekt HOKEJKA (dále jen jako "HOKEJKA") je provozován společností BPA sport marketing a.s. Všeobecné obchodní podmínky, Zásady ochrany osobních údajů a nápovědu naleznete na webu.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV