Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

V sobotu 4. prosince 2021 proběhl historicky 3. draft do esportové hokejové soutěže – ENYAQ Hockey League. Oproti předchozím ročníkům dostaly týmy Tipsport extraligy šanci poskládat hned čtyřčlenné sestavy a také si své gamery zvolit ještě před startem kvalifikací. Kdo tak učinil a kdo naopak spoléhal na kvalifikaci, ze které vzešli aspiranti na draft? A kdo z gamerů bude bojovat o prize pool 150 000 korun i vozy od Škoda Auto k zapůjčení?

To vše bude probíhat i díky partnerům soutěže. Generálním a zároveň titulárním je společnost Škoda Auto, hlavním partnerem společnost Tipsport a novým partnerem Radegast. Všichni, kteří sledují hokejovou extraligu, ví, že je Radegast jejím dlouholetým partnerem, a proto jej moc těší, že v letošní sezóně bude podporovat i esportová klání.

Gameři a fanoušci esportové ligy se mohou těšit na soutěže, eventy v Radegastovně a samozřejmě na Ryze hořkou dvanáctku! Během utkání základní části najdou všichni gameři v chatu novou emote ikonku piva, aby mohli góly nebo tvrdé hity pořádně oslavit! Tak na zdraví a na bojovníky, i mimo led! A hodně štěstí všem gamerům v nové sezoně.

Jaké jsou tedy sestavy týmů pro sezonu 2021/2022?

Pořadí před gamerem označuje, jako kolikátá volba draftu byl vybrán. Nejnižší číslo znamená nejlepší umístění na draftu – tedy #1 je jednička draftu ENYAQ hokejové ligy 2021/2022. Gameři, kteří před sebou čísla nemají, hráli soutěž už vloni nebo byli do týmu vybráni ještě před startem kvalifikací a draftem.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV