Jihlava ukázala dresy: křtitel Rittich a návrat k tradici. Zaujmou jména fans

Foto: Barbora Stránská, hcdukla.cz

6. září 2023, 14:25

Ondřej Mach

Velice pozitivní reakce sklízí (nejen) na sociálních sítích nové dresy, které odhalila jihlavská Dukla. Klub vsadil na mix tradice a elegance, fanouškům také představil kompletní A-tým a modernizovaného maskota JD.

Další ročník jihlavské akce Fans day se letos na Masarykově náměstí konal společně s oblíbenou NHL Global Fan Tour. Účastníci si mohli vychutnat bohatý program, všichni ale byli zvědaví zejména na podobu dresů...

A výsledek? Hodně povedený! Za jejich tvorbou stojí grafik Jan Štokman z firmy eSports.cz.

„Hlavním cílem bylo vrátit Duklu zpět k tradičním barvám.“

„Hlavním cílem bylo vrátit Duklu zpět k tradičním barvám bordó a žluté a zároveň vytvořit jednoduché, moderní a reprezentativní dresy,“ líčí Štokman pro klubový web.

Do klasických barev se navíc podařilo sladit loga partnerů. Dresu dominuje velké logo Dukly, na přední části dole kromě toho nese jména příznivců, kteří využili možnosti nabídnuté od klubu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený HC Dukla Jihlava (@hc_duklajihlava)

„Dresy se mi líbí. Zajímavá jsou jména fanoušků na dolní části dresu,“ komentuje grafický prvek obránce Daniel Kolář. „Barvy do sebe skvěle zapadají.“

Zbrusu nový úbor Jihlavy pokřtil na náměstí odchovanec David Rittich – v současné době brankář Los Angeles Kings v NHL.

„Dresy se mi líbí. Zajímavá jsou jména fanoušků na dolní části dresu.“

Návštěvníci si užili ještě autogramiádu nebo představení nového plakátu z dílny Lukáše "Kenjiho" Vrábela. Na úterní akci nechyběl ani modernizovaný maskot ježek JD, který upoutal pozornost výrazně hubenějším vzhledem.

DRESY | Jak se Vám líbí nové dresy pro sezonu 2023/2024? ? Pište nám do komentářů! ? #myjsmedukla #tradice #neuhneme

Zveřejnil(a) HC Dukla Jihlava dne Úterý 5. září 2023

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz