Poděbradský kouč Martin Pánek skončil ve finále Díky, trenére stříbrný

Martin Pánek | Foto: Díky, trenére

5. listopadu 2022, 19:03

Martin Voltr

Po pěti ročnících pomyslné nadvlády mužů letos našla akce Díky, trenére podruhé v řadě vítězku v řadách žen. Na vrchol vystoupala trenérka karate Monika Vojtová. Hned za ní se ale umístil hokejový zástupce – kouč poděbradských žáčků Martin Pánek.

Sedmý ročník sportovně-společenské akce Díky, trenére znovu vyvrcholil v Praze, kam se sjelo osm finalistů. Lední hokej do této osmičky „dodal“ dva zástupce – Martina Pánka z Poděbrad a Jiřího Hamáčka z Jaroměře.

Všichni nejprve předvedli nacvičené vystoupení se svými svěřenci a porota pod vedením hokejového trenéra a mentálního kouče Mariana Jelínka z nich vybrala čtyři postupující. Pánek se do tohoto nejužšího výběru dostal společně s trenéry házené, baseballu a karate.

Nejlepší čtveřice letošního ročníku akce Díky, trenére

Nejlepší čtveřice letošního ročníku akce Díky, trenére | Foto: Díky, trenére

Trenéři si následně vylosovali svěřence ostatních soutěžících a společně s nimi museli zvládnout trojici úkolů. Nejlépe svoje schopnosti i zkušenosti uplatnila Monika Vojtová, která vede karatisty ve Fight clubu České Budějovice. Jde mimochodem o historicky nejmladší držitelku mistrovského černého pásu v Česku, která se po skončení profesionální kariéry živí jako policistka.

Martin Pánek se umístil hned za ní na druhé příčce. Díky tomu získal také příspěvek na pobyt ve vysněném tréninkovém středisku v hodnotě 30 tisíc korun a dalších 10 tisíc pro svůj klub HC Poděbrady.

„Kdyby nebylo trenérů mládeže, nebyl by ani český sport. Záleží nám na tom, aby si české děti vytvořily pozitivní vztah k pohybu a zdravému životnímu stylu. Věříme navíc, že díky sportu se naučí i základy fair play a spoustu dalších věcí, které se jim v životě budou hodit,“ uvedl pro web akce Marian Jelínek.

„Proto jsou pro nás vítězi všichni, kdo se trénování dětí v České republice věnují. Doufáme, že i díky podpoře a poděkování od svěřenců u koučování zůstanou a budou děti nadále rozvíjet a motivovat,“ doplnil.

Jiří Hamáček

Jiří Hamáček | Foto: Díky, trenére

Konečné pořadí Díky, trenére 2022

1. Monika Vojtová – bojová umění, Fight club České Budějovice
2. Martin Pánek – lední hokej, HC Poděbrady
3. Matěj Ploch – házená, SK Liberec Handball
4. Martina Hánová – baseball, Hroši Brno
5.–8. Barbara Bažantová – lakros, TJ Sokol I. Smíchov
5.–8. Jiří Hamáček – lední hokej, HCM Jaroměř
5.–8. Karolína Soukupová – kolečkové brusle, Artistic skating club Roller
5.–8. Jakub Ventruba – baseball, Draci Brno

ČSOB Trenér sympaťák: Monika Vojtová, Fight club České Budějovice
PUMA Trenérka srdcařka: Karolína Soukupová, Artistic skating club Roller, Kolín
Konektor Cena za nekonečný přínos: Jaroslava Pavlovičová, SK Plhov – Náchod

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz