Tučné nabídky jiných klubů šly stranou, Bulíř se vrací do Liberce

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

31. května 2019, 15:05

Adam Bagar

Útočník Michal Bulíř se po angažmá v ruském Magnitogorsku vrací do extraligy, na spolupráci do konce sezony 2019/20 se dohodl s mateřským Libercem. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Šikovný útočník se pod Ještěd vrací po necelém roce. V uplynulé sezoně zažil s Bílými Tygry famózní vstup do extraligy, když v prvních jedenácti zápasech nastřílel neskutečných třináct branek, což neuniklo ani zástupcům zahraničních klubů.

„Jsem velmi rád, že Michal dal přednost návratu domů před tučnými nabídkami jiných extraligových klubů.“

Michal Bulíř kývl na nabídku Magnitogorsku, v rozběhnuté sezoně vyměnil extraligu za ruskou KHL. Při své první zahraniční sezoně nasbíral pod taktovkou českého kouče Josefa Jandače devět branek a stejný počet nahrávek ve 46 zápasech.

Teď se zase na rok upsal Bílým Tygrům. „Jeho příchodem získáváme zpět jednoho z nejlepších útočníků extraligy. Jsem velmi rád, že Michal dal přednost návratu domů před tučnými nabídkami jiných extraligových klubů,“ těší Filipa Pešána.

„Společně uděláme vše pro to, aby si Michal v příští sezoně svými výkony a svojí pozicí v týmu řekl o špičkové zahraniční angažmá a o reprezentační dres.“

„Společně uděláme vše pro to, aby si Michal v příští sezoně svými výkony a svojí pozicí v týmu řekl o špičkové zahraniční angažmá a o reprezentační dres,“ dodává sportovní ředitel klubu na adresu Bulíře, jenž v Liberci zapsal 368 startů a 188 bodů.

Příchody do klubu Bílí Tygři Liberec

Justin Peters (Chomutov)
Ronald Knot (Chomutov)
Roman Graborenko (Litvínov)
Rostislav Marosz (Pardubice)
Michal Bulíř (Magnitogorsk)

Odchody z klubu Bílí Tygři Liberec

Martin Ševc (Mladá Boleslav)
Dominik Lakatoš (Vítkovice)
Roman Will (Rögle)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz