Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

První týden soutěže, ve které jste nám na facebook vkládali vaše fotky ze zamrzlých rybníků, přehrad, řek nebo otevřených kluzišť, je za námi. Vítězem první šály reprezentace se stává Jaromír Gadas se svojí fotkou Winter Classic z Komárna. Gratulujeme! A právě dnešním dnem – tedy sobotou 14. ledna – startuje druhý týden naší soutěže. Pravidla jsou stejná. Na facebooku HOKEJKY stačí pod fotku soutěže znova vkládat vaše fotky, jak bruslíte nebo hrajete hokej na venkovních kluzištích a přírodních plochách.

Můžete tak činit až do pátku 20. ledna na facebooku HOKEJKA, kdy vybereme druhého vítěze repre šály. Soutěž celkově potrvá až do konce února, kdy bude z fotek ze všech týdnů vylosována jedna, jejíž majitel vyhraje mikinu národního týmu.

Nezapomeňte, že abyste mohli soutěžit, musíte být registrovaným uživatelem naší komunity HOKEJKA. Hodně štěstí!

Výherní fotka prvního týdne

Další soutěžní fotografie

Za všechny moc děkujeme!

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV